Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Ερωτική As usualΚαλημέρα
Ερωτική As usualΚαλημέρα
Αν πάρεις τηλέφωνο θα σου πουν το ωράριο των κοριτσιών αν και το αναφέρουν πολλάκις οι ίδιες την προηγούμενη ημέραΚαλησπέρα σε όλους. Τσεκαροντας τις φωτογραφίες της Χρυσανθης φαίνεται απίστευτο κορίτσι . Μήπως δοκίμασε κανένας συναγωνιστής να μας διαφωτίσει περί τίνος? Επίσης για εμάς τους πρωινούς τύπους (λόγω υποχρεώσεων) να μας ενημερώσει το γραφείο από τι ώρα ξεκινάει η κοπέλα τα ραντεβού?
Ήδη το έχουν αναφέρει .. κόκκινα νύχια , κόκκινα χείλη ! Σήμα κατατεθέν Σοφίας magicη κυρια που την γλυφεια ποια ειναι ?
Αδυναμίες είναι αυτές horny .. Άλλοι γύρω γύρω και άλλοι στον στόχοὉ καθένας μὲ τὸν πόνο του... Κάποιοι λέμε γιά "καλημέρες" καί κάποιοι γιά "κώλους"...
ευχαριστώΚαλη αρχη Φραντζεσκα,στο φορουμ αλλα και στη δουλεια.
Για σου moromuΓειά σου Φραντσέσκα !!!
Καλησπερα Φραντζεσκα !!
Καλησπέρα ΦραντζέσκαΞεκινάμε κε σήμερα με καλή όρεξη
@Sofia_Magic εγω θελω να κανω κατι σε εσενα αβερτα (το οποιο εχει ξανασυμβει, αλλα δεν το λεω διοτι ντρεπομαι )@Γιολάντα Magic ι Λοβ γου κάργα
Να το κάνεις και στους δύο μας μωρό μου@Sofia_Magic εγω θελω να κανω κατι σε εσενα αβερτα (το οποιο εχει ξανασυμβει, αλλα δεν το λεω διοτι ντρεπομαι )
Υ.Γ. Μιας και ανεφερες την @Γιολάντα Magic δεν χρειαζεται να πω πως αυτο που θελω να ξανακανω αβερτα μαζι σου εχει γινει και θα ξαναγινει και με την Γιολαντα
Καλα να περνατε @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic
Να το κάνεις και στους δύο μας μωρό μου
Κ εγώ πολυ κάνω κούνια μπέλα@Γιολάντα Magic ι Λοβ γου κάργα
Και εγώ θέλω
Αυτο που θελετε κυρια μου να ειστε σιγουρη οτι απλα θα γινει και σε εσας (καθως και στην φιλη σας την κυρια @Sofia_Magic )Και εγώ θέλω
εμεις να δεις ποσο καργα και τις δυο σας !!!!@Γιολάντα Magic ι Λοβ γου κάργα
Να ενας ωραιος κωλοςΚ εγώ πολυ κάνω κούνια μπέλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ θέλω
ΕεΕεΕεΕππΠππππΠΠΠ!!!!!!!!!!Κ εγώ πολυ κάνω κούνια μπέλα
Και εγώ θέλω
Και εγω θελω........τη κωλαρα σουΚ εγώ πολυ κάνω κούνια μπέλα
Και εγώ θέλω
Θεϊκό στήσιμο!!!!!Κ εγώ πολυ κάνω κούνια μπέλα