james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
ΕεεεεεΠππππ!!!!Εγω θέλω να τον ξαναφάω από κωλο απο εσένα πάντως ❤
ΕεεεεεΠππππ!!!!Εγω θέλω να τον ξαναφάω από κωλο απο εσένα πάντως ❤
Την αρραβωνίζομαιΑγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη... Φραντσεσκα
Eμενα μου αρεσουν οι πιπες...αλλα επειδη η κοπελα(ταιλορ) που εχω μιλησει μαζι της της αρεσουν οι πιπες και την εχω δοκιμασει εχει καιρο να εμφανιστει εδω...πρεπει να διαλεξω μια αλλη κοπελα!!!!και καλο αναλ απο οτι διβαζω!
Η άτακτη - και καλά-μαθήτρια που τελικά είναι καθηγήτρια...Όμορφη καλημέρα σε όλους
Θα απαντήσω σε όλα.τα μηνύματα
Μέχρι και Παρασκευή θα είμαι διαθέσιμη !!
ΥΓ. Γλυκιέ.μου ευχαριστώ για το βίντεο!
Ρε τι παθαμεεεεεΑγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη... Φραντσεσκα
Αν δε διαλέξεις Γιολάντα ή Σοφία και αντιστρόφως, κάνε και μια συνάντηση με Φραντζεσκα. Και πίπες με deepthroat, facefuck σέα μέα και οτι θες.. αλλά με ευγένεια γιατί είναι πολλή καλή κοπέλα και θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω.Eμενα μου αρεσουν οι πιπες...αλλα επειδη η κοπελα(ταιλορ) που εχω μιλησει μαζι της της αρεσουν οι πιπες και την εχω δοκιμασει εχει καιρο να εμφανιστει εδω...πρεπει να διαλεξω μια αλλη κοπελα!!!!
τι εγινε λαγε; αρχησες τις ζηλιες και τους θυμους που μιλαω με την @Sofia_Magic ?Λεγε τέτοια να τα κόψει ολα η κοπέλα... Χαχα με το μαλακό ρε
για 13 ποντους κρεας να παρεις ολοκληρο βοδι?Βρε μην με βάζετε σε πειρασμό...εγω θέλω και άντρα στην παρέα...
Ο Λαγός οταν με βάζει κάτω μου αλλάζει τα φώτα....κάνουμε πολύ καλοοοοο σεξγια 13 ποντους κρεας να παρεις ολοκληρο βοδι?
μαλλον ολοκληρο λαγο;
ε @lagonisian ?
υβριδιου λαγου βοδιου βοδολαγονησιαν
Η αληθεια ειναι οτι αναμεσα σε σοφια γιολαντα αριαννα φρανσεσκα δεν ξερω ποια να πρωτο διαλεξω!!!!Αν δε διαλέξεις Γιολάντα ή Σοφία και αντιστρόφως, κάνε και μια συνάντηση με Φραντζεσκα. Και πίπες με deepthroat, facefuck σέα μέα και οτι θες.. αλλά με ευγένεια γιατί είναι πολλή καλή κοπέλα και θα στο ανταποδώσει με το παραπάνω.
σαν το ανεκδοτο το λαγο με τον βοαΟ Λαγός οταν με βάζει κάτω μου αλλάζει τα φώτα....κάνουμε πολύ καλοοοοο σεξ
Μαζι σου!αλλα και να καλο αναλ ειναι το κερασακι στην τουρτα!Eμενα μου αρεσουν οι πιπες...αλλα επειδη η κοπελα(ταιλορ) που εχω μιλησει μαζι της της αρεσουν οι πιπες και την εχω δοκιμασει εχει καιρο να εμφανιστει εδω...πρεπει να διαλεξω μια αλλη κοπελα!!!!
Η Σοφία φίλε αυτό που έχει μαζί μου είναι από αλλο πλανήτη και εσύ ουτε στα πιο τρελλα σου όνειρα δε θα δεις γυναίκα να συμπεριφέρεται έτσι....τι εγινε λαγε; αρχησες τις ζηλιες και τους θυμους που μιλαω με την @Sofia_Magic ?
ρε αντε φτυσε τα μπουτια σου
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότριασαν το ανεκδοτο το λαγο με τον βοα
ασε ρε με τον αχρηστο
τον ανικανο
τον μπουλη
με 1 δευτερολεπτο πιπα και του σηκωνετε
αυτος κι ο λουκι λουκ
χυνει πιο γρηγορα κι απο την σκια του
Κρυβε λόγια...Ο Λαγός οταν με βάζει κάτω μου αλλάζει τα φώτα....κάνουμε πολύ καλοοοοο σεξ
Τώρα που το λες... Καιρό έχουμε και πρέπει μα γίνει μια επανάληψη μήπως έχουμε ξεχάσει κάτι @Sofia_MagicΟ Λαγός οταν με βάζει κάτω μου αλλάζει τα φώτα....κάνουμε πολύ καλοοοοο σεξ
Με συγχησεςΗ Σοφία φίλε αυτό που έχει μαζί μου είναι από αλλο πλανήτη και εσύ ουτε στα πιο τρελλα σου όνειρα δε θα δεις γυναίκα να συμπεριφέρεται έτσι....
Αγάπη μου εσύΚρυβε λόγια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα που το λες... Καιρό έχουμε και πρέπει μα γίνει μια επανάληψη μήπως έχουμε ξεχάσει κάτι @Sofia_Magic
Φακ οφ γεροΜε συγχησες
παω να δωσω μισαωρη πιπα να στραβωσω κανενα σαγονι
γαμια των 2 λεπτων
γιατι εκανες αυτο το νικ νομιζεις;
γιατι χυνεις 2 φορες στα 5 λεπτα
ουστ
πες κι αλλα του φλαςΑγάπη μου εσύ
Σταματά μωρέ... τον έφαγεςπες κι αλλα του φλας
τι να πας σε αυτον πιο πολυ θα κανεις να παρκαρεις παρα να χυσει