petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Θα τα πούμε μετά σπίτι εμείςΟχ μπήκε ο άντρας. .
Θα τα πούμε μετά σπίτι εμείςΟχ μπήκε ο άντρας. .
Θα περάσω και εγω μετά τη δουλειά για κρασάκι να σας δω.....Θα τα πούμε μετά σπίτι εμείς
Έλα κουμπάρα θα σε κεράσω και σένα το κατιτίς...Θα περάσω και εγω μετά τη δουλειά για κρασάκι να σας δω.....
νταξει Γιολ κανω πισω!χαλαλι σου!Όχι πουτσα....σου ειπα μια φορά μόνο οι 3 μας
Θέλω ἀλλά τρεῖς δέν ξέρω ἄν ἀντέχω! Ἕνας ἀπινιδωτής πρέπει νά'ναι σ'ἑτοιμότητα!Χορνυ μού θες Και εσύ? Γιατί εγω θελω....
Θα σε εχω για μένα... η κωλαρες ας βλέπουν ..Θέλω ἀλλά τρεῖς δέν ξέρω ἄν ἀντέχω! Ἕνας ἀπινιδωτής πρέπει νά'ναι σ'ἑτοιμότητα!
Θα σε εχω για μένα... η κωλαρες ας βλέπουν ..
μην μιλας καθολου!εγω εφαγα ακυρο!Πολύ βιτσιόζικο κατά κάποιον τρόπο...
Εχω τα βίτσια μου και εγω...Πολύ βιτσιόζικο κατά κάποιον τρόπο...
Έρχομαι κι ας με έχετε έξω δεξιά στον πάγκο για να αλλάζω τις πετσέτες!!Σου χαλάω εγω χατίρια εσένα... και είναι και Καυλιαρα η Φραντσεσκα... γλείφει όπως εγω...
Έρχομαι κι ας με έχετε έξω δεξιά στον πάγκο για να αλλάζω τις πετσέτες!!
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα
Την λιγουρεύομαι μέρες τωρα ...
Βρε μην με βάζετε σε πειρασμό...εγω θέλω και άντρα στην παρέα...Έρχομαι κι ας με έχετε έξω δεξιά στον πάγκο για να αλλάζω τις πετσέτες!!
Βρε μην με βάζετε σε πειρασμό...εγω θέλω και άντρα στην παρέα...
Ας μιλήσουμε σοβαρά οπότε με προτάσειςΒρε μην με βάζετε σε πειρασμό...εγω θέλω και άντρα στην παρέα...
λουκουμακι!!Αγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη...
Αγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη...
Δώσε δώσε...ΠειμενουμεΑγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη... Φραντσεσκα
Ωραίες πίπες θα κάνει με αυτά τα χείλια!!!Αγάπες μου... άντρες μου.. θα βάλω βίντεο της άλλης καυλιαρας μου μιας και δεν έχει ακόμα προφίλ εδω... σαν γλυκό είναι... να την γλείφω ολόκληρη... Φραντσεσκα