Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
και στορυ μεταΘέλω να μου κάνεις τη μόνη φαντασίωση που δεν έχω εκπληρώσει πραγματικότητα.....
Τριο με γυναίκες μόνο....προτιμώ και τις ξανθιές έχει κάτσει τελεια ❤
και στορυ μεταΘέλω να μου κάνεις τη μόνη φαντασίωση που δεν έχω εκπληρώσει πραγματικότητα.....
Τουναντίον! Όλα όρθια θα τα αφήσουν!Πάει! Ἄν συνεχίσετε ἔτσι κορίτσια, δέ θ'ἀφήσετε τίποτες ὄρθιο!
Μπααα .... μάλλον μπερδεύτηκες , ΟΛΑ όρθια ήθελες να πεις
ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙκαι στορυ μετα
Δεστεεεεε μεεεεεεΘέλω να μου κάνεις τη μόνη φαντασίωση που δεν έχω εκπληρώσει πραγματικότητα.....
Ότι πει η Σοφία θα στο κάνω....Δεστεεεεε μεεεεεε
Τωρα το πας καλαΓιά τὴν ἀκρίβεια: αὐτά θά'ναι τά μόνα ὄρθια
Μόνο γυναίκες? Ουτε μια Πουτσα? Τοτε θα έρθουμε σπίτι σου με την Φραντσεσκα...Θέλω να μου κάνεις τη μόνη φαντασίωση που δεν έχω εκπληρώσει πραγματικότητα.....
Ναι ❤Μόνο γυναίκες? Ουτε μια Πουτσα? Τοτε θα έρθουμε σπίτι σου με την Φραντσεσκα...
Θα ερθωωωω κ εγωωωωωΝαι ❤
Μια φορά το θέλω.❤
Σου χαλάω εγω χατίρια εσένα... και είναι και Καυλιαρα η Φραντσεσκα... γλείφει όπως εγω...Ναι ❤
Μια φορά το θέλω.❤
αμα ψαχνεις οδηγο κ καμεραμαν ερχομαι!!Σου χαλάω εγω χατίρια εσένα... και είναι και Καυλιαρα η Φραντσεσκα... γλείφει όπως εγω...
Οδηγός Μόνο? Θα χαλάσεις την φαντασίωση της Γιολ... θα σε βάλουμε Και η 3 στην μέσηαμα ψαχνεις οδηγο ερχομαι!!
οκ!δεχομαιΟδηγός Μόνο? Θα χαλάσεις την φαντασίωση της Γιολ... θα σε βάλουμε Και η 3 στην μέση
Πάει! Δέν ἀντέχω! Βοήθεια!Οδηγός Μόνο? Θα χαλάσεις την φαντασίωση της Γιολ... θα σε βάλουμε Και η 3 στην μέση
εγω τι να πω??Πάει! Δέν ἀντέχω! Βοήθεια!
Χορνυ μού θες Και εσύ? Γιατί εγω θελω....Πάει! Δέν ἀντέχω! Βοήθεια!
Εγώ στην απ έξω?Χορνυ μού θες Και εσύ? Γιατί εγω θελω....
Όχι πουτσα....σου ειπα μια φορά μόνο οι 3 μαςΟδηγός Μόνο? Θα χαλάσεις την φαντασίωση της Γιολ... θα σε βάλουμε Και η 3 στην μέση
Οχ μπήκε ο άντρας. .Εγώ στην απ έξω?