Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.651
Θέλεις να είσαι μαζί μου να το δεις η να στα πω?Θέλω να το δω αυτό...... @Sofia_Magic
Θέλεις να είσαι μαζί μου να το δεις η να στα πω?Θέλω να το δω αυτό...... @Sofia_Magic
Παιδια οι τρύπες της Σοφης εκεί θα μείνουν δεν φεύγουν....οχι!το θελουμε στην θεση του!
Το θέλωΘέλεις να είσαι μαζί μου να το δεις η να στα πω?
Θέλω να το ζήσω..Παιδια οι τρύπες της Σοφης εκεί θα μείνουν δεν φεύγουν....
Μια παρτουζα έχουμε κάνει και πραγματικά πήραμε τις τρύπες μας στο χέρι....και αυτή ήταν εκτός δουλειάς με άκυρο ούτε να οδηγήσω να φύγουμε δεν μπορούσα....τι θυμήθηκα @Sofia_Magic
δεν πειραζει θα σας παω εγω σπιτι!!Παιδια οι τρύπες της Σοφης εκεί θα μείνουν δεν φεύγουν....
Μια παρτουζα έχουμε κάνει και πραγματικά πήραμε τις τρύπες μας στο χέρι....και αυτή ήταν εκτός δουλειάς με άκυρο ούτε να οδηγήσω να φύγουμε δεν μπορούσα....τι θυμήθηκα @Sofia_Magic
Να οδηγάω η να μας γαμησεις ?Το θέλω
Θέλω να το ζήσω..
Ωραία μερα...Παιδια οι τρύπες της Σοφης εκεί θα μείνουν δεν φεύγουν....
Νύχτα ήταν μέρα φύγαμε....Ωραία μερα...
Θα σας πάω γαμιονταςΝα οδηγάω η να μας γαμησεις ?
Ρε Γιολ εχω μπερδευτεί...για την μερα που λες... πόσα άτομα ήμασταν?Νύχτα ήταν μέρα φύγαμε....
3 βρε...μπερδεύτηκες με άλλη παρτουζα...Ρε Γιολ εχω μπερδευτεί...για την μερα που λες... πόσα άτομα ήμασταν?
Ναι ρε σύ... Πρέπει να οργανωθεί κάτι άλλο...3 βρε...μπερδεύτηκες με άλλη παρτουζα...
Ναι Χορνυ μου εγω... Ήταν Και η δύο καλές...Τί ἔγινε; Μπλέξατε... τίς παρτοῦζες;! Καλά λέω!
Ναι η Σοφία μπερδεύτηκε με μια που κάναμε , ήμασταν 4 , 3 κοπελες και ένας καβαλαρης ...αλλά. εγώ ζήλευα γιατί η Σοφία φιλαγε την άλλη και δεν είχα περάσει τόσο καλά.Τί ἔγινε; Μπλέξατε... τίς παρτοῦζες;! Καλά λέω!
Ναι ρε σύ... Πρέπει να οργανωθεί κάτι άλλο...
και οδηγο οπωσδηποτεΓιά νά ξαναμπλέξετε τίς παρτοῦζες ἀργότερα;! Ἄσ'το καλύτερα!
Βρε για να νιώθει άνετα το έκανα...Ναι η Σοφία μπερδεύτηκε με μια που κάναμε , ήμασταν 4 , 3 κοπελες και ένας καβαλαρης ...αλλά. εγώ ζήλευα γιατί η Σοφία φιλαγε την άλλη και δεν είχα περάσει τόσο καλά.
και οδηγο οπωσδηποτε
Βρε για να νιώθει άνετα το έκανα...
μην τον χασει και αυτος δεν λες?Σίγουρα! Μετά θά χάσουν τὸν δρόμο!
Δεν το σχολιάζω...... το είχαμε συζητήσει και τότε....Βρε για να νιώθει άνετα το έκανα...