Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Χορνυ morning ❤
Κοιμάται
Όλα τα καταλαβαίνεις δεν χρειαζόταν όμως να το πεις ...Τό'χω καταλάβει ὅτι κατά κανόνα πρῶτα ξυπνᾶς ἐσύ καί μετά ἡ Σοφία...
Καλημερα @Γιολάντα Magic αν κ μας γυρνάς την πλάτηΚαλημέρσ
Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή θα είμαι στη διάθεσή σας από τις 16:00...
Καλημερα @Γιολάντα Magic αν κ μας γυρνάς την πλάτη
Πήγαινε παρακατωΓιατί; Δέ σ'ἀρέσει νά βλέπης τὸν κῶλο της;
Τι πιο ωραίο να ξυπνάς και το πρώτο πραγμα που βλέπεις να είναι αυτή η κωλάραΚαλημέρσ
Καλημέρα καυλα!! Πες μας σε παρακαλώ πότε θα μας προσφέρεις το Κωλαράκι σου;;Καλημέρα αγορια.Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Αυτός ο κώλος είναι σαν κρεμμύδι... με έκανε να δρακρύσω!!Καλημέρσ
Πού είναι η συμπάθεια μου, είναι στη φάση που διαβαζει τι έχει γραφτεί;πως τους γλεντας ετσι ρε σακηλ... ΠΩΣ ???
Πού είναι η συμπάθεια μου, είναι στη φάση που διαβαζει τι έχει γραφτεί;
Πού είναι η συμπάθεια μου, είναι στη φάση που διαβαζει τι έχει γραφτεί;
Με τέτοιο στήσιμο, μας ανέβασες το αίμα στο κεφάλι (στο κάτω ).Καλημέρα αγορια.Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Τι ωραιο ειναι να ξαναμπαινειες και το πρωτο που να βλεπεις ειναι να γρσφονται ωραια (αχρηστα) πραγματα για σενα (και οχι κατι σχετικο με τα νηματα)Μάλλον, όπως μου είπε το πρωί, αυτή τη στιγμή συγγράφει μια "ωαση πραγματικων γεγονοτων και οχι διαδικτυακων-φανταστικων γεγονοτων" γιατί δεν ακολουθεί "την λογική του μέσου μέλους". ΑΝ ΘΕΛΕΙ θα σας απαντήσει Λάιον και Χόρνυ, γιατί είστε κακά ανώνυμα προφίλ. Εμένα δεν με θέλει για φίλο πάντως. Μου το είπε κατάμουτρα.
Συγγνώμη ρε Σάκη, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ιστορικός.Τι ωραιο ειναι να ξαναμπαινειες και το πρωτο που να βλεπεις ειναι να γρσφονται ωραια (αχρηστα) πραγματα για σενα (και οχι κατι σχετικο με τα νηματα)
Υ.Γ. η ωαση που λες @CaptainK ειναι βαση πραγματικων γεγονοτων .. οκ καναμε ενα λαθακι στην ορθογραφια
Υ.Γ. ο @hornyasfuck με εκανε μπλοκ οταν ειχα θεσει ενα ερωτημα για τις ελληνιδες (το οποιο ειχε σκασει σαν βομβα μεγατονων εδω μεσα για καποια και τελικα αποδειχτηκε παπαρολογια ) ..Ωστοσο στο ερωτημα μου με ειχε παρεθεσει , του ειχα απαντησει... με εκανε μπλοκ..και ζησαμε ολοι καλα
Υ.Γ.2. ο @LION7 απλα εγραφε, γραφει και θα συνεχιζει λογικα να γραφει στο ακυρο για μενα.. το συνηθισα
Υ.Γ.3. Απο εκει και περα παντα να θυμασαι οτι εχω γραψει σε προηγουμενα ποστ.. Τρολαρε ελευθερα και εσυ και οποιος αλλος θελει ..
Θες μιλα, θες μην μιλας .. Καλη Καρδια παντωςΣυγγνώμη ρε Σάκη, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι ιστορικός.
Υ.Γ.: Την ορθογραφία σου εγώ δεν την σχολίασα ποτέ. Αλλά αφού δεν με θέλεις για φίλο, δεν μιλάω άλλο.
Για σπατουλαρισμα με τις ωρες εισαι.πατουσακια μουνακι και σουφριτσα.και ξανα μανα τα ιδια.και παλι απ την αρχη........Καλημέρα αγορια.Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Σε παραδέχομαι που είσαι ασταμάτητος.Θες μιλα, θες μην μιλας .. Καλη Καρδια παντως
έσκασα με χρονοκαθυστέρησηΕπισης αν σκασει ξαφνικα και καποιο αλλο μελος θελοντας να κανει πλακα δεν θα μου κανει εντυπωση, εχω συνηθισει
Οποτε @CaptainK κανε πλακα ελευθερα, δεν παρεξηγουμε ουτε απο εσενα ουτε αν σκασει καποιος αλλος
Το ερωτημα μου παντως ηταν ξεκαθαρο (το οποιο το ρωταω απο περιεργεια και μονο) και παρολα αυτα δεν απαντιεται
Υ.Γ. Να σαι καλα και αν συνεχισεις να κανεις πλακα η αν σκασει και καποιο αλλο μελος θελοντας να κανει πλακα.. ελευθερα, χεστηκα