El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.653
- Πόντοι
- 736
Μα τι γυναικάρα είναι αυτή Θεέ μου..Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Μα τι γυναικάρα είναι αυτή Θεέ μου..Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
❤❤❤❤❤Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Αυριο θα εψει μεγαλύτερη απόδοση μην το παίξεις ακόμα...
Ότι πεις…Αυριο θα εψει μεγαλύτερη απόδοση μην το παίξεις ακόμα...
Αστέρι μου εσύ ❤❤Μα τι γυναικάρα είναι αυτή Θεέ μου..
Σοφάκιιιιιιι ...............Αστέρι μου εσύ ❤❤
Αστέρι μου μόλις ευκαιρήσω.. θα σε γνωρίσω.. γιατί θέλω τόσο πολύ να σε.. ησωΜωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Σε εμένα σχετικό περιστατικό που είχε συμβεί.....αστο κουκλα μου, ξαναδιαβασε την αναρτηση μου! Επι 3 μερες με πηγαιναν απο πρωι σε βραδυ και απο βραδυ σε πρωι. Δλδ το πρωτο βραδυ δν ηξερε η τηλεφωνητρια οτι η κοπελα δν θα δουλευε την επομενη μερα (πηρα αργα, την ωρα που μου ειπε)? Την δευτερη ημερα που ξαναπηρα (που δν δουλευε η κοπελα) δν μπορουσε να μου κλεισει η τηλεφωνητρια για την επομενη (τριτη) ημερα που ηταν σιγουρο ραντεβου σε κλεισμενο ηδη ξενοδοχειο κ ωρα που θα βολευε την κοπελα και επρεπε να ξαναπαρω το πρωι της ιδιας μερας? Και τι ωρα τελικα το πρωι πρεπει να καλουμε, αφου ανοιγετε μετα τις 9¨30-10¨00 και εγω καλεσα κατα τις 11¨30 και ηταν ΗΔΗ κλεισμενη για ολη την ημερα? Τεσπα θεωρω καλη την πιστη οτι ηταν ασυννενοησια (για να το πω κομψα) και ισως την επομενη φορα να ειναι αλλιως. Τελος ξαναγραφω οτι η μομφη ειναι προς το γραφειο και οχι προς τις κοπελες!
Με αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:Σε εμένα σχετικό περιστατικό που είχε συμβεί.
Μίλησα με την κοπέλα το βράδυ και μου είπε ότι θα δουλέψει την επόμενη ημέρα …. Από το γραφείο που πήρα για να κλείσω την επόμενη μου είπαν ότι δεν θα δουλέψει. Μετά μίλησα με την κοπέλα και μου είπε ότι την είχαν κλείσει για bachelor όλη την ημέρα.
Σε κάποιες περιπτώσεις το καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια. Αυτό έγινε ομως μια φορά και δεν είχα άλλη φορά κάποιο θέμα.
Σάκη έγραψες "π.μ." 11 φορές. Πιστεύεις ότι αν το έγραφες μία, δεν θα το διαβάζαμε ή ότι δεν θα καταλαβαίναμε τον συλλογισμό σου; ρε φίλε,11 φορές.Με αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:
Γιατι να στειλει κανεις π.μ. σε ενα call girl (ειτε μιλαμε για γραφεια ειτε για ανεξαρτητες), με δεδομενο οτι η επικοινωνια γινεται μεσω τηλεφωνου η viber?
Οκ καταλαβαινω να σταλθει π.χ. π.μ. σε καποια ανεξαρτητη η οποια κανει ραντεβου μεσω π.μ. η απλα δινει το τηλεφωνο της μεσω π.μ.
Αλλα απο εκει και περα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε ενα call girl που εργαζεται σε γραφειο αφου οτι και να γραφτει στα π.μ. τα ραντεβου φανταζομαι οτι θα τα κλεισουν οι τηλεφωνητριες.. Επισης προφανεστατα θα κλειστει ραντεβου απο καποιον ο οποιος πραγματικα πηρε τηλεφωνο, εστειλε μηνυμα στο viber κλπ .. Ενω στο π.μ. υπαρχει ενδεχομενο να υπαρχει τρολαρισμα.. Οποτε ξαναλεω ποιος ο λογος να σταλθει π.μ. σε ενα call girl γραφειου?
Αντιστοιχα επειδη καποιος μπορει να πιαστει απο τις ανεξαρτητες.. Αν καποια δεν κανει ραντεβου μεσω π.μ. και εχει φατσα φορα το τηλεφωνο της γιατι να της στειλει κσποιος π.μ.?
Γενικα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε οποιαδηποτε κοπελα εφοσον απλα δεν χρειαζεται (για τους λογους που ανεφερα ποιο πανω.. και για τα γραφεια και για τις ανεξαρτητες)?
Υ.Γ. ο καθενας προφανεστατα κανει ραντεβου με καποια κοπελα γενικα απο τον χωρο (εαν τον ενδιαφερει πραγματικα για αυτην) οπως την βρισκει.. αλλα ολο αυτο με τα π.μ. μου φαινεται περιεργο.. για αυτο ρωτησα
Ημουν ξεκαθαρος στο τι ρωτησα..Σάκη έγραψες "π.μ." 11 φορές. Πιστεύεις ότι αν το έγραφες μία, δεν θα το διαβάζαμε ή ότι δεν θα καταλαβαίναμε τον συλλογισμό σου; ρε φίλε,.11 φορές.
Δηλαδή τι λες στα ραντεβού ; "Τώρα θέλω να γυρίσεις, να γυρίσεις θέλω τώρα, θέλω να γυρίσεις τώρα, θέλω τώρα να γυρίσεις" και τέτοια;
πως τους γλεντας ετσι ρε σακηλ... ΠΩΣ ???Ημουν ξεκαθαρος στο τι ρωτησα..
Παρολα αυτα καταλαβαινω οτι θες να κανεις πλακα
Επισης αν σκασει ξαφνικα και καποιο αλλο μελος θελοντας να κανει πλακα δεν θα μου κανει εντυπωση, εχω συνηθισει
Οποτε @CaptainK κανε πλακα ελευθερα, δεν παρεξηγουμε ουτε απο εσενα ουτε αν σκασει καποιος αλλος
Το ερωτημα μου παντως ηταν ξεκαθαρο (το οποιο το ρωταω απο περιεργεια και μονο) και παρολα αυτα δεν απαντιεται
Υ.Γ. Να σαι καλα και αν συνεχισεις να κανεις πλακα η αν σκασει και καποιο αλλο μελος θελοντας να κανει πλακα.. ελευθερα, χεστηκα
Μερικές φορές η κοπέλα έχει αποφασίσει να δουλέψει αλλά δεν έχει ενημερώσει ακόμα το γραφείο.Με αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:
Γιατι να στειλει κανεις π.μ. σε ενα call girl (ειτε μιλαμε για γραφεια ειτε για ανεξαρτητες), με δεδομενο οτι η επικοινωνια γινεται μεσω τηλεφωνου η viber η whatsup η οτιδηποτε?
Οκ καταλαβαινω να σταλθει π.χ. π.μ. σε καποια ανεξαρτητη η οποια κανει ραντεβου μεσω π.μ. η απλα δινει το τηλεφωνο της μεσω π.μ.
Αλλα απο εκει και περα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε ενα call girl που εργαζεται σε γραφειο αφου οτι και να γραφτει στα π.μ. τα ραντεβου φανταζομαι οτι θα τα κλεισουν οι τηλεφωνητριες.. Επισης προφανεστατα θα κλειστει ραντεβου απο καποιον ο οποιος πραγματικα πηρε τηλεφωνο, εστειλε μηνυμα στο viber κλπ .. Ενω στο π.μ. υπαρχει ενδεχομενο να υπαρχει τρολαρισμα.. Οποτε ξαναλεω ποιος ο λογος να σταλθει π.μ. σε ενα call girl γραφειου?
Αντιστοιχα επειδη καποιος μπορει να πιαστει απο τις ανεξαρτητες.. Αν καποια δεν κανει ραντεβου μεσω π.μ. και εχει φατσα φορα το τηλεφωνο της γιατι να της στειλει κσποιος π.μ.?
Γενικα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε οποιαδηποτε κοπελα εφοσον απλα δεν χρειαζεται (για τους λογους που ανεφερα ποιο πανω.. και για τα γραφεια και για τις ανεξαρτητες)?
Υ.Γ. ο καθενας προφανεστατα κανει ραντεβου με καποια κοπελα γενικα απο τον χωρο (εαν τον ενδιαφερει πραγματικα για αυτην) οπως την βρισκει.. αλλα ολο αυτο με τα π.μ. οταν απλα δεν χρειαζονται .. μου φαινεται περιεργο.. για αυτο ρωτησα
Οκ.. αλλα δες το απλα:Μερικές φορές η κοπέλα έχει αποφασίσει να δουλέψει αλλά δεν έχει ενημερώσει ακόμα το γραφείο.
Καούρα με το π.μ. ... Δεν έχουν όλοι πακιστανικό νούμερο ρε αγορίναΜε αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:
Γιατι να στειλει κανεις π.μ. σε ενα call girl (ειτε μιλαμε για γραφεια ειτε για ανεξαρτητες), με δεδομενο οτι η επικοινωνια γινεται μεσω τηλεφωνου η viber η whatsup η οτιδηποτε?
Υ.Γ. ο καθενας προφανεστατα κανει ραντεβου με καποια κοπελα γενικα απο τον χωρο (εαν τον ενδιαφερει πραγματικα για αυτην) οπως την βρισκει.. αλλα ολο αυτο με τα π.μ. οταν απλα δεν χρειαζονται .. μου φαινεται περιεργο.. για αυτο ρωτησα
Το παιρνω ως αστειο αυτο για τα πακιστανικαΚαούρα με το π.μ. ... Δεν έχουν όλοι πακιστανικό νούμερο ρε αγορίνα
Απλά και μόνο για μια ενημερωτική ερώτηση στέλνει στην κοπέλα κατευθείαν ... δεν παίρνει για ψύλλου πήδημα το γραφείο ... για χοντρό πήδημα ναιΤο παιρνω ως αστειο αυτο για τα πακιστανικα
Δηλαδη θες να πεις οτι οποιος πηρε απο γραφεια πηρε μεσω π.μ.?
Υ.Γ. Πες οτι καποιος δεν πηρε ποτε τηλεφωνο οταν πηρε απο γραφειο να γελασουμε λιγο
Καμια αντιρρηση για την ενημερωση και μονο , αλλα για τα ραντεβου τι πιστευεις οτι θα επικρατησει? Ενα πραγματικο τηλεφωνημα? Η ενα π.μ. απο ενα ανωνυμο προφιλ ?Απλά και μόνο για μια ενημερωτική ερώτηση στέλνει στην κοπέλα κατευθείαν ... δεν παίρνει για ψύλλου πήδημα το γραφείο ... για χοντρό πήδημα ναι