Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Θα της δώσω...ναιΤά χαιρετίσματά μου! Δῶσ'της γλωσσόφιλα! Καί ἡ Σοφία ρεπό;
Θα της δώσω...ναιΤά χαιρετίσματά μου! Δῶσ'της γλωσσόφιλα! Καί ἡ Σοφία ρεπό;
Πάλι καλά που είπε ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει, φαντάζεσαι αν ήξερε τι σεντόνι θα τρώγαμε στη μάπα ;εσυ magireveis... to gyros ομως ?
δώσε της μερικά και από εμένα Γιολαντάρα ομορφιά μου (στις τρυπούλες της κατα προτίμηση)... Καλησπέρες και στις 2 σας, να (μην) είσαστε καλά κορίτσια σήμερα στο ρεπό..Καλα άστο δεν μπορείς να φανταστείς
Παω να βρω το κορίτσι σου να της δώσω πολλά φιλιά
Καλημέρα Γιολάντα.Εισαι πολύ σέξιΚαλημερα αγάπες .μου !
Διαθέσιμη αύριο από τις 17:00 και μετά....
KαλημεραΚαλημέρα Γιολάντα.Εισαι πολύ σέξι
Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Γεια σου ξανθια αμαρτια του μαγουΜωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Γεια Σου καυλιαρη μού ❤Γεια σου ξανθια αμαρτια του μαγου
Μα τι γυναικάρα είναι αυτή Θεέ μου..Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
❤❤❤❤❤Μωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Αυριο θα εψει μεγαλύτερη απόδοση μην το παίξεις ακόμα...
Ότι πεις…Αυριο θα εψει μεγαλύτερη απόδοση μην το παίξεις ακόμα...
Αστέρι μου εσύ ❤❤Μα τι γυναικάρα είναι αυτή Θεέ μου..
Σοφάκιιιιιιι ...............Αστέρι μου εσύ ❤❤
Αστέρι μου μόλις ευκαιρήσω.. θα σε γνωρίσω.. γιατί θέλω τόσο πολύ να σε.. ησωΜωράκια μού αύριο διαθέσιμη από της 4...φιλιά πολλά και παντουυυυυυ❤
Σε εμένα σχετικό περιστατικό που είχε συμβεί.....αστο κουκλα μου, ξαναδιαβασε την αναρτηση μου! Επι 3 μερες με πηγαιναν απο πρωι σε βραδυ και απο βραδυ σε πρωι. Δλδ το πρωτο βραδυ δν ηξερε η τηλεφωνητρια οτι η κοπελα δν θα δουλευε την επομενη μερα (πηρα αργα, την ωρα που μου ειπε)? Την δευτερη ημερα που ξαναπηρα (που δν δουλευε η κοπελα) δν μπορουσε να μου κλεισει η τηλεφωνητρια για την επομενη (τριτη) ημερα που ηταν σιγουρο ραντεβου σε κλεισμενο ηδη ξενοδοχειο κ ωρα που θα βολευε την κοπελα και επρεπε να ξαναπαρω το πρωι της ιδιας μερας? Και τι ωρα τελικα το πρωι πρεπει να καλουμε, αφου ανοιγετε μετα τις 9¨30-10¨00 και εγω καλεσα κατα τις 11¨30 και ηταν ΗΔΗ κλεισμενη για ολη την ημερα? Τεσπα θεωρω καλη την πιστη οτι ηταν ασυννενοησια (για να το πω κομψα) και ισως την επομενη φορα να ειναι αλλιως. Τελος ξαναγραφω οτι η μομφη ειναι προς το γραφειο και οχι προς τις κοπελες!
Με αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:Σε εμένα σχετικό περιστατικό που είχε συμβεί.
Μίλησα με την κοπέλα το βράδυ και μου είπε ότι θα δουλέψει την επόμενη ημέρα …. Από το γραφείο που πήρα για να κλείσω την επόμενη μου είπαν ότι δεν θα δουλέψει. Μετά μίλησα με την κοπέλα και μου είπε ότι την είχαν κλείσει για bachelor όλη την ημέρα.
Σε κάποιες περιπτώσεις το καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια. Αυτό έγινε ομως μια φορά και δεν είχα άλλη φορά κάποιο θέμα.
Σάκη έγραψες "π.μ." 11 φορές. Πιστεύεις ότι αν το έγραφες μία, δεν θα το διαβάζαμε ή ότι δεν θα καταλαβαίναμε τον συλλογισμό σου; ρε φίλε,11 φορές.Με αφορμη το δικο σου ποστ θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια και μονο:
Γιατι να στειλει κανεις π.μ. σε ενα call girl (ειτε μιλαμε για γραφεια ειτε για ανεξαρτητες), με δεδομενο οτι η επικοινωνια γινεται μεσω τηλεφωνου η viber?
Οκ καταλαβαινω να σταλθει π.χ. π.μ. σε καποια ανεξαρτητη η οποια κανει ραντεβου μεσω π.μ. η απλα δινει το τηλεφωνο της μεσω π.μ.
Αλλα απο εκει και περα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε ενα call girl που εργαζεται σε γραφειο αφου οτι και να γραφτει στα π.μ. τα ραντεβου φανταζομαι οτι θα τα κλεισουν οι τηλεφωνητριες.. Επισης προφανεστατα θα κλειστει ραντεβου απο καποιον ο οποιος πραγματικα πηρε τηλεφωνο, εστειλε μηνυμα στο viber κλπ .. Ενω στο π.μ. υπαρχει ενδεχομενο να υπαρχει τρολαρισμα.. Οποτε ξαναλεω ποιος ο λογος να σταλθει π.μ. σε ενα call girl γραφειου?
Αντιστοιχα επειδη καποιος μπορει να πιαστει απο τις ανεξαρτητες.. Αν καποια δεν κανει ραντεβου μεσω π.μ. και εχει φατσα φορα το τηλεφωνο της γιατι να της στειλει κσποιος π.μ.?
Γενικα γιατι να στειλει καποιος π.μ. σε οποιαδηποτε κοπελα εφοσον απλα δεν χρειαζεται (για τους λογους που ανεφερα ποιο πανω.. και για τα γραφεια και για τις ανεξαρτητες)?
Υ.Γ. ο καθενας προφανεστατα κανει ραντεβου με καποια κοπελα γενικα απο τον χωρο (εαν τον ενδιαφερει πραγματικα για αυτην) οπως την βρισκει.. αλλα ολο αυτο με τα π.μ. μου φαινεται περιεργο.. για αυτο ρωτησα
Ημουν ξεκαθαρος στο τι ρωτησα..Σάκη έγραψες "π.μ." 11 φορές. Πιστεύεις ότι αν το έγραφες μία, δεν θα το διαβάζαμε ή ότι δεν θα καταλαβαίναμε τον συλλογισμό σου; ρε φίλε,.11 φορές.
Δηλαδή τι λες στα ραντεβού ; "Τώρα θέλω να γυρίσεις, να γυρίσεις θέλω τώρα, θέλω να γυρίσεις τώρα, θέλω τώρα να γυρίσεις" και τέτοια;