ομορφη ολα αυτα που αναφερεις ειναι απολυτα σωστα.Θα σου απαντήσω ένα προς ένα ακριβώς τι γίνεται..Η τηλεφωνήτρια δεν γνωρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας ποτε κ αν θα δουλέψει η κάθε κοπέλα το μαθαίνει το βράδυ κ ίσως κ αργά μόλις βγει απ το τελευταίο της ραντεβού…ακόμα κ εγώ αν έχω κάνει 6 ραντεβού μπορεί την επόμενη να θέλω ρεπο να ξεκουραστώ…η κοπέλα σου απάντησε σε πι εμ γιατί προφανώς ήθελε να κάνει το ραντεβού..τη μέρα εκείνη που είχαν κλειστεί τα ραντεβού της απλά πήρες εσυ το μεσημέρι και είχαν κλειστεί..αν ενημερώσεις την τηλεφωνήτρια απ το βράδυ ότι ενδιαφέρομαι για αυτή την κοπέλα τάδε ώρα ενημερώστε με εσείς αύριο θα είχες κάνει το ραντεβού..τώρα εσυ περίμενες ποτε θα κλείσει η κοπέλα ειχε ραντεβού άργησε βαρέθηκες λες θα στείλω αύριο κ μεσημέρι που έκλεισες είχαν κλειστεί όλα..Σ αυτό δεν φταίει ούτε Ο μάγος ούτε η κοπέλα..ασυνεννοησία ήταν απλά..ελπίζω την επόμενη να την βρεις
ομως ουτε εγω ουτε ο φιλος odin διαμαρτυρηθηκαμε γι αυτα.
διαμαρτυρηθηκαμε για συγκεκριμενα γεγονοτα που πραγματικα αν θελει ο μαγος μπορει να διορθωσει.
επίσης κανεις δεν μαλωσε τις κυριες που ευγενεστατες μας βοηθουν.
Απλα ενισχυεται η αποψη μου οτι το γραφειο μας αντιμετωπιζει σαφως σαν "πελατες δυο ταχυτητων'" ........
Αντε να δεχτω οτι και αυτο εντος οριων ειναι λογικο συμφωνα με τους νομους της αγορας .
τα υπολοιπα θα τα συζητησουμε οταν θα απολαμβανω την αγκαλια σου !