Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Εσύ νομίζεις ότι φίλοι σου είναι όσοι σε αφήνουν να εκτίθεσαι και όχι όσοι σου λένε ότι με τον τρόπο που γράφεις δεν βγάζει κανείς άκρη. Δεν σε τρολάρω φίλε μου, κι αν σε πειράζω μερικές φορές, το κάνω με ειλικρινή συμπάθεια. Αλλά είναι απίστευτο να μην καταλαβαίνεις ότι θα σε βοηθήσει να μην λες εμμονικά το ίδιο πράγμα 200 φορές. Πώς να το κάνουμε; Εκτός αν είσαι εσύ το μεγαλύτερο τρολ και κάνεις το αστείο της επανάληψης με τον πιο τρελό τρόπο.Οκ οτι αρεσει στον καθενα
Καλημερα!!
Οπως ειπαμε σε προηγουμενο ποστ απλα τρολαρε Καπετανιε ελευθερα και εσυ και οποιος αλλος σκασει απο το πουθενα (εαν σκασει ) θελοντας να κανει πλακα.. εχω συνηθισει ... οποτε υγεια η ζωη συνεχιζεται
Καλημέρσ
Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή θα είμαι στη διάθεσή σας από τις 16:00...
1) Δεν εχω φιλιες ουτε ψαχνω γενικα για συμπαθειες και αντιπαθιες εδω μεσαΕσύ νομίζεις ότι φίλοι σου είναι όσοι σε αφήνουν να εκτίθεσαι και όχι όσοι σου λένε ότι με τον τρόπο που γράφεις δεν βγάζει κανείς άκρη. Δεν σε τρολάρω φίλε μου, κι αν σε πειράζω μερικές φορές, το κάνω με ειλικρινή συμπάθεια. Αλλά είναι απίστευτο να μην καταλαβαίνεις ότι θα σε βοηθήσει να μην λες εμμονικά το ίδιο πράγμα 200 φορές. Πώς να το κάνουμε; Εκτός αν είσαι εσύ το μεγαλύτερο τρολ και κάνεις το αστείο της επανάληψης με τον πιο τρελό τρόπο.
Ένα έχω να προσθέσω φίλε μου και θα σε αφήσω να ακολουθήσεις τον δρόμο σου γιατί αναγνωρίζω ότι είσαι ανίκητος: Σάκη γόη γυναικών, πάρε το bourdela.com!1) Δεν εχω φιλιες ουτε ψαχνω γενικα για συμπαθειες και αντιπαθιες εδω μεσα
2) Λες οτι ρωταω εμμονικα... Θετω το ετωτημα μου , με παραθετουν και απανταω λογικα χωρις να παρεκλινω ...
3) Τα ερωτηματα μου ειναι φυσιολογικοτατα οτι και να πει ο καθενας και εννοειται πως επειδη ειμαστε στο bou δεν περιμενω φυσιολογικες απαντησεις (αλλωστε η παπαρολογια που γραφετε σε ενα απλο ερωτημα ειναι απο μονη της η απαντηση σε ενα ερωτημα και οποιος καταλαβε καταλαβε )
4) Ευχαριστω που με συμπαθεις κατα τα αλλα
5) Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι αστο
6) Εχεις δικιο εκτιθεμαι (και για αυτο τρωω τρολαρισμα) επειδη δεν ακολουθω την λογικη του μεσου μελους και γραφω ωαση πραγματικων γεγονοτων και οχι διαδικτυακων-φανταστικων γεγονοτων
7) Απο εκει και περα ας πει οτι θελει το καθε ανωνυμο προφιλ για μενα
Να σαι καλα , και αν θες να συνεχισεις ελευθερα
Να σαι καλα τυπεΈνα έχω να προσθέσω φίλε μου και θα σε αφήσω να ακολουθήσεις τον δρόμο σου γιατί αναγνωρίζω ότι είσαι ανίκητος: Σάκη γόη γυναικών, πάρε το bourdela.com!
καλημερα καύλα μου!!Καλημέρσ
Καλημερα αγόρι μου....καλημερα καύλα!!
Καλημέρα όμορφη Γιολανταρα.. καλές δουλειές γλυκιά μου.. άλλαξε μας τα φώτα....Καλημέρσ
Να ενημερώνεις και εμένα αν είναι Γιολανταρα, εντάσσομαι και εγώ στους λάτρεις της Σοφίας..Χορνυ morning ❤
Κοιμάται
Οκ κοιμάταιΚαλημέρα όμορφη Γιολανταρα.. καλές δουλειές γλυκιά μου.. άλλαξε μας τα φώτα....
Να ενημερώνεις και εμένα αν είναι Γιολανταρα, εντάσσομαι και εγώ στους λάτρεις της Σοφίας..
Ξυπνήσαμε με ορεξουλες βλεπω..Οκ κοιμάται
Χορνυ morning ❤
Κοιμάται
Όλα τα καταλαβαίνεις δεν χρειαζόταν όμως να το πεις ...Τό'χω καταλάβει ὅτι κατά κανόνα πρῶτα ξυπνᾶς ἐσύ καί μετά ἡ Σοφία...
Καλημερα @Γιολάντα Magic αν κ μας γυρνάς την πλάτηΚαλημέρσ
Καλημερα @Γιολάντα Magic αν κ μας γυρνάς την πλάτη
Πήγαινε παρακατωΓιατί; Δέ σ'ἀρέσει νά βλέπης τὸν κῶλο της;
Τι πιο ωραίο να ξυπνάς και το πρώτο πραγμα που βλέπεις να είναι αυτή η κωλάραΚαλημέρσ
Καλημέρα καυλα!! Πες μας σε παρακαλώ πότε θα μας προσφέρεις το Κωλαράκι σου;;Καλημέρα αγορια.Σήμερα διαθεσιμη από τις 2