papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.136
- Πόντοι
- 27.261
magirevi... to gyrosΒρήκα ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο προφίλ bigshak
magirevi... to gyrosΒρήκα ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο προφίλ bigshak
εσυ magireveis... to gyros ομως ?Ενδιαφερουσα η "ανακαλυψη" που διαβασα για το ονομα μου
Μου αρεσει σαν σχολιαστης ο Χατζηγεωργιου (οπως επισης και ο Βαγγελης Ιωαννου) και ο Βασιλης Σκουντης παλαιοτερα ... Οποτε με οποιον και να με συγκρινεται τιμη μου
εσυ magireveis... to gyros ομως ?
Λαλίστατος;; Απαντάει μόνο για σοβαρά θέματα κ ανεβάζει μόνο διαθεσιμότητες που τον είδες τον λαλίστατο..Πρώτο αυτό..και δεύτερον αντιλαμβάνομαι επαγγελματικά ότι αυτό που έγινε δεν ήταν σωστό αλλά οι εικασίες που γίνονται με πελάτες ταχυτήτων δεν υπάρχουν..και σας το λέω μετά λόγου γνωσεωςΠάντως μου κάνει εντύπωση που ο κατά τ'άλλα λαλίστατος @magicgirls.tv δεν είπε-έγραψε κάτι, έτσι για την "τιμή των όπλων"
Θα σου απαντήσω ένα προς ένα ακριβώς τι γίνεται..Η τηλεφωνήτρια δεν γνωρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας ποτε κ αν θα δουλέψει η κάθε κοπέλα το μαθαίνει το βράδυ κ ίσως κ αργά μόλις βγει απ το τελευταίο της ραντεβού…ακόμα κ εγώ αν έχω κάνει 6 ραντεβού μπορεί την επόμενη να θέλω ρεπο να ξεκουραστώ…η κοπέλα σου απάντησε σε πι εμ γιατί προφανώς ήθελε να κάνει το ραντεβού..τη μέρα εκείνη που είχαν κλειστεί τα ραντεβού της απλά πήρες εσυ το μεσημέρι και είχαν κλειστεί..αν ενημερώσεις την τηλεφωνήτρια απ το βράδυ ότι ενδιαφέρομαι για αυτή την κοπέλα τάδε ώρα ενημερώστε με εσείς αύριο θα είχες κάνει το ραντεβού..τώρα εσυ περίμενες ποτε θα κλείσει η κοπέλα ειχε ραντεβού άργησε βαρέθηκες λες θα στείλω αύριο κ μεσημέρι που έκλεισες είχαν κλειστεί όλα..Σ αυτό δεν φταίει ούτε Ο μάγος ούτε η κοπέλα..ασυνεννοησία ήταν απλά..ελπίζω την επόμενη να την βρεις...παντως μαγκες, να σας πω κ εγω την ατυχια μου. Πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω το γραφειο πριν κανα μηνα που ημουν Αθηνα, εχω στειλει πμ στην κοπελα που ηθελα 3-4 μερες πριν και μου απαντησε αμεσα οτι θα ειναι διαθεσιμη και να παρω τηλεφωνο εαν ειναι σιγουρο ραντεβου μια ημερα νωριτερα στο γραφειο για να κλεισω. Ετσι και εγινε, μια ημερα πριν, μεσημερι, παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω. Μου απαντανε οτι δν ξερουν εαν θα μπορει η κοπελα την επομενη ημερα και να ξανακαλεσω αργα το βραδυ, ξανακαλω αργα το βραδυ και μου λενε δν ξερουν παλι και να καλεσω την επομενη το πρωι. Την επομενη το πρωι, εχω καλεσει 3-4 φορες κ στα δυο διαθεσιμα νουμερα αλλα δν απαντουσε κανεις (24ωρη λειτουργια γραφει στο site), καποια στιγμη που απαντησανε με ειπαν οτι η συγκεκριμενη κοπελα ΔΕΝ θα δουλεψει εκεινη την ημερα. Σε ερωτηση μου για την επομενη ημερα μου απαντησαν το γνωστο, καλεστε μας αυριο πρωι. Ξανακαλω λοπιον την επομενη ημερα πριν το μεσημερι και μου απαντανε οτι ειναι κλεισμενη κ δεν υπαρχει διαθεσιμο ραντεβου! Βεβαια μου ειπανε στο τηλεφωνο κ μου στειλανε μνμ για αλλες κοπελες διαθεσιμες, αλλα ο λογος επιλογης του γραφειου ηταν η συγκεκριμενη κοπελα. Την τριτη κ τελευταια νυχτα παραμονης μου στην Αθηνα δν μπηκα καν στον κοπο να ξανακαλεσω μετα το ξενερωμα που εφαγα, εκλεισα απο διπλανα γραφεια κ εληξε το θεμα!
Μπορει να επεσα στην περιπτωση αλλα περιμενα απο γραφειο λιγη καλυτερη οργανωση κ προγραμματισμο, αλλιως παραμενουμε στις ανεξαρτητες με τα γνωστα! Θα ξαναπροσπαθησω στο επομενο τουρ μου κ ελπιζω να μην πεσω παλι στην περιπτωση!
Την καλημερα μου μαγκες (και μαγκιτισσες)!
Δηλαδή οι διαθεσιμότητες σας για την επομενη βγαινει αργα το βραδυ; και οταν λεμε αργα τι ωρα εννουμε;Θα σου απαντήσω ένα προς ένα ακριβώς τι γίνεται..Η τηλεφωνήτρια δεν γνωρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας ποτε κ αν θα δουλέψει η κάθε κοπέλα το μαθαίνει το βράδυ κ ίσως κ αργά μόλις βγει απ το τελευταίο της ραντεβού…ακόμα κ εγώ αν έχω κάνει 6 ραντεβού μπορεί την επόμενη να θέλω ρεπο να ξεκουραστώ…η κοπέλα σου απάντησε σε πι εμ γιατί προφανώς ήθελε να κάνει το ραντεβού..τη μέρα εκείνη που είχαν κλειστεί τα ραντεβού της απλά πήρες εσυ το μεσημέρι και είχαν κλειστεί..αν ενημερώσεις την τηλεφωνήτρια απ το βράδυ ότι ενδιαφέρομαι για αυτή την κοπέλα τάδε ώρα ενημερώστε με εσείς αύριο θα είχες κάνει το ραντεβού..τώρα εσυ περίμενες ποτε θα κλείσει η κοπέλα ειχε ραντεβού άργησε βαρέθηκες λες θα στείλω αύριο κ μεσημέρι που έκλεισες είχαν κλειστεί όλα..Σ αυτό δεν φταίει ούτε Ο μάγος ούτε η κοπέλα..ασυνεννοησία ήταν απλά..ελπίζω την επόμενη να την βρεις
....αστο κουκλα μου, ξαναδιαβασε την αναρτηση μου! Επι 3 μερες με πηγαιναν απο πρωι σε βραδυ και απο βραδυ σε πρωι. Δλδ το πρωτο βραδυ δν ηξερε η τηλεφωνητρια οτι η κοπελα δν θα δουλευε την επομενη μερα (πηρα αργα, την ωρα που μου ειπε)? Την δευτερη ημερα που ξαναπηρα (που δν δουλευε η κοπελα) δν μπορουσε να μου κλεισει η τηλεφωνητρια για την επομενη (τριτη) ημερα που ηταν σιγουρο ραντεβου σε κλεισμενο ηδη ξενοδοχειο κ ωρα που θα βολευε την κοπελα και επρεπε να ξαναπαρω το πρωι της ιδιας μερας? Και τι ωρα τελικα το πρωι πρεπει να καλουμε, αφου ανοιγετε μετα τις 9¨30-10¨00 και εγω καλεσα κατα τις 11¨30 και ηταν ΗΔΗ κλεισμενη για ολη την ημερα? Τεσπα θεωρω καλη την πιστη οτι ηταν ασυννενοησια (για να το πω κομψα) και ισως την επομενη φορα να ειναι αλλιως. Τελος ξαναγραφω οτι η μομφη ειναι προς το γραφειο και οχι προς τις κοπελες!Θα σου απαντήσω ένα προς ένα ακριβώς τι γίνεται..Η τηλεφωνήτρια δεν γνωρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας ποτε κ αν θα δουλέψει η κάθε κοπέλα το μαθαίνει το βράδυ κ ίσως κ αργά μόλις βγει απ το τελευταίο της ραντεβού…ακόμα κ εγώ αν έχω κάνει 6 ραντεβού μπορεί την επόμενη να θέλω ρεπο να ξεκουραστώ…η κοπέλα σου απάντησε σε πι εμ γιατί προφανώς ήθελε να κάνει το ραντεβού..τη μέρα εκείνη που είχαν κλειστεί τα ραντεβού της απλά πήρες εσυ το μεσημέρι και είχαν κλειστεί..αν ενημερώσεις την τηλεφωνήτρια απ το βράδυ ότι ενδιαφέρομαι για αυτή την κοπέλα τάδε ώρα ενημερώστε με εσείς αύριο θα είχες κάνει το ραντεβού..τώρα εσυ περίμενες ποτε θα κλείσει η κοπέλα ειχε ραντεβού άργησε βαρέθηκες λες θα στείλω αύριο κ μεσημέρι που έκλεισες είχαν κλειστεί όλα..Σ αυτό δεν φταίει ούτε Ο μάγος ούτε η κοπέλα..ασυνεννοησία ήταν απλά..ελπίζω την επόμενη να την βρεις
ομορφη ολα αυτα που αναφερεις ειναι απολυτα σωστα.Θα σου απαντήσω ένα προς ένα ακριβώς τι γίνεται..Η τηλεφωνήτρια δεν γνωρίζει κατά την διάρκεια της ημέρας ποτε κ αν θα δουλέψει η κάθε κοπέλα το μαθαίνει το βράδυ κ ίσως κ αργά μόλις βγει απ το τελευταίο της ραντεβού…ακόμα κ εγώ αν έχω κάνει 6 ραντεβού μπορεί την επόμενη να θέλω ρεπο να ξεκουραστώ…η κοπέλα σου απάντησε σε πι εμ γιατί προφανώς ήθελε να κάνει το ραντεβού..τη μέρα εκείνη που είχαν κλειστεί τα ραντεβού της απλά πήρες εσυ το μεσημέρι και είχαν κλειστεί..αν ενημερώσεις την τηλεφωνήτρια απ το βράδυ ότι ενδιαφέρομαι για αυτή την κοπέλα τάδε ώρα ενημερώστε με εσείς αύριο θα είχες κάνει το ραντεβού..τώρα εσυ περίμενες ποτε θα κλείσει η κοπέλα ειχε ραντεβού άργησε βαρέθηκες λες θα στείλω αύριο κ μεσημέρι που έκλεισες είχαν κλειστεί όλα..Σ αυτό δεν φταίει ούτε Ο μάγος ούτε η κοπέλα..ασυνεννοησία ήταν απλά..ελπίζω την επόμενη να την βρεις
Καμμία λύπηση βρε @Sofia_Magic έλεος πρέπει να ........................... !!!!!!!!!!!!!!!Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Εεεεεεε εντάξει τώρα δευτεριάτικα @Γιολάντα Magic μας βλέπω τριπλέτα με @Sofia_Magic έλεος καμμία λύπηση δεν μπορώ να ανέβω στη σκάλα ζαλίστηκαopen...
Το συνεχίζεις ε καλααααααααααΚαλημερα αγάπες .μου !
Διαθέσιμη αύριο από τις 17:00 και μετά....
Καλημερα χορνυ μουΚαλημέρα!
Γιατί; Σήμερα τί ἔγινε; Κλεισμένη ἤδη;
Καλημερα χορνυ μου
Σήμερα ρεπο
Καλα άστο δεν μπορείς να φανταστείςΚαλή ξεκούραση ἐπειδή γαμήθηκες στὴ δουλειά...
Έτσι μπράβο κούκλα μου. Τέτοιες φωτό να βάζεις, φωτεινές, να φαίνονται τα θέλγητρά σου.Καλημέρα αγορια Διαθεσιμη σήμερα από τις 2
Καλα άστο δεν μπορείς να φανταστείς
Παω να βρω το κορίτσι σου να της δώσω πολλά φιλιά