koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.545
- Πόντοι
- 3.446
εχει κλεισει μαζωξη σε μια χασαποταβερνα ,περνεις προσκληση απο την κοπελα που θα κανεις ραντεβουΔε θα κανει το γραφειο κανα event καμια μάζωξη;;;;;;
εχει κλεισει μαζωξη σε μια χασαποταβερνα ,περνεις προσκληση απο την κοπελα που θα κανεις ραντεβουΔε θα κανει το γραφειο κανα event καμια μάζωξη;;;;;;
Που πήγε το μάτι σου ρε θηρίο!?!?!? Που?????ο μητσοτακης ξερει οτι βαζεις το ερκοδισιο στους 20?
κατι τετοια λαθακια εκανε και ο γιαννης, οταν ζοριζοταν ελαφρως... ΓΙΑΝΝΗτο παγγάρι μη ξεχάσεις !!!
Σάκη, μην γίνεσαι ρομαντικός. Σε λίγο θα μας πεις ότι το πουλί σου, όταν κελαηδά, κάνει γιολ-γιολ. Θα εκτεθούμε στα κορίτσια ρε.Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η αληθεια ειναι πως οταν συμβαινει αυτο δεν γελας αλλα αντιδρας σε αυτο με εναν διαφορετικο τροπο δειχνοντας να καταλαβει ολο το ξενοδοχειο οτι εκεινη την στιγμη τρως το γευμα σου
Θα πει κανεις πως καταλαβαινει καποιος στο ξενοδοχειο αυτο το πραγμα?
Η απαντηση ειναι απλοικοτατη για οποιον εχει σε εχει συναντησει @Γιολάντα Magic , καθως απλα δεν εισαι μουγκη κατα την διαρκεια που τρως το γευμα σου
Υ.Γ. οποιος πει οτι δεν φωναζει η κινειται σε χαλαρο mood η Γιολαντα την ωρα που γινεται οτι γινεται απλα θα κανει κρυο χιουμορ
Οκ αλλο λεω εγω αλλο λες εσυΣάκη, μην γίνεσαι ρομαντικός. Σε λίγο θα μας πεις ότι το πουλί σου, όταν κελαηδά, κάνει γιολ-γιολ. Θα εκτεθούμε στα κορίτσια ρε.
Και σταμάτα να βαζοβγάζεις το καπέλο. Θα καραφλιάσεις περιμετρικά και θα είσαι σαν τον καλόγερο Τακ.
κατι τετοια λαθακια εκανε και ο γιαννης, οταν ζοριζοταν ελαφρως... ΓΙΑΝΝΗ
πολλες οι συμπτωσεις ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗ... ΠΟΛΛΕΣΣΣΣ !!!
αλλα εσυ απο την αλλη, ειπες δεν εισαι ο γιαννης τελικα... ε γιαννη ?
Φίλε Σάκη, σε είπα ρομαντικό επειδή σε συμπαθώ και σε διαβάζω και δεν ήθελα να πω "μανιαμούνιας". Μπορεί άλλωστε να μην είσαι και απλώς να έχεις πρόβλημα στον γραπτό λόγο αφήνοντας λάθος εντυπώσειςΟκ αλλο λεω εγω αλλο λες εσυ
Εγω ειπα απλα την αληθεια.. οτι απλα η @Γιολάντα Magic στο σεξ ακουγεται και εσυ με λες ρομαντικο (τωρα αν καποιος εκανε σεξ μαζι της και η συγκεκριμενη ηταν μουγκη- χαμηλοφωνη μαζι του η κινηθηκε σε χαλαρο mood πασο.. )
Υ.Γ. οσον αφορα το καπελακι δεν ειναι κακο η ευγενεια (ακομα και εδω μεσα) ... αλλα οκ καταλαβαινω πως παντα κατι θα γραφεται γενικα σε ενα πειραγμα
Να σαι καλα @CaptainK
καλα μη νομιζεις οτι παντα παιρνεις αυτη που θες,τις περισσοτερες φορες σου προτεινουν τις διαθεσιμες,ψιλο οτι να'ναι. για οτι αλλο θελετε καλεστε μας αυριο....παντως μαγκες, να σας πω κ εγω την ατυχια μου. Πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω το γραφειο πριν κανα μηνα που ημουν Αθηνα, εχω στειλει πμ στην κοπελα που ηθελα 3-4 μερες πριν και μου απαντησε αμεσα οτι θα ειναι διαθεσιμη και να παρω τηλεφωνο εαν ειναι σιγουρο ραντεβου μια ημερα νωριτερα στο γραφειο για να κλεισω. Ετσι και εγινε, μια ημερα πριν, μεσημερι, παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω. Μου απαντανε οτι δν ξερουν εαν θα μπορει η κοπελα την επομενη ημερα και να ξανακαλεσω αργα το βραδυ, ξανακαλω αργα το βραδυ και μου λενε δν ξερουν παλι και να καλεσω την επομενη το πρωι. Την επομενη το πρωι, εχω καλεσει 3-4 φορες κ στα δυο διαθεσιμα νουμερα αλλα δν απαντουσε κανεις (24ωρη λειτουργια γραφει στο site), καποια στιγμη που απαντησανε με ειπαν οτι η συγκεκριμενη κοπελα ΔΕΝ θα δουλεψει εκεινη την ημερα. Σε ερωτηση μου για την επομενη ημερα μου απαντησαν το γνωστο, καλεστε μας αυριο πρωι. Ξανακαλω λοπιον την επομενη ημερα πριν το μεσημερι και μου απαντανε οτι ειναι κλεισμενη κ δεν υπαρχει διαθεσιμο ραντεβου! Βεβαια μου ειπανε στο τηλεφωνο κ μου στειλανε μνμ για αλλες κοπελες διαθεσιμες, αλλα ο λογος επιλογης του γραφειου ηταν η συγκεκριμενη κοπελα. Την τριτη κ τελευταια νυχτα παραμονης μου στην Αθηνα δν μπηκα καν στον κοπο να ξανακαλεσω μετα το ξενερωμα που εφαγα, εκλεισα απο διπλανα γραφεια κ εληξε το θεμα!
Μπορει να επεσα στην περιπτωση αλλα περιμενα απο γραφειο λιγη καλυτερη οργανωση κ προγραμματισμο, αλλιως παραμενουμε στις ανεξαρτητες με τα γνωστα! Θα ξαναπροσπαθησω στο επομενο τουρ μου κ ελπιζω να μην πεσω παλι στην περιπτωση!
Την καλημερα μου μαγκες (και μαγκιτισσες)!
1)Κανονικα δεν θα επρεπε ουτε να με συμπαθεις ουτε να με αντιπαθεις και γενικα δεν θα επρεπε να εχεις καποιο αισθημα για οποιοδηποτε αγνωστο μελος (αλλα αφου με συμπαθεις σε ευχαριστω)Φίλε Σάκη, σε είπα ρομαντικό επειδή σε συμπαθώ και σε διαβάζω και δεν ήθελα να πω "μανιαμούνιας". Μπορεί άλλωστε να μην είσαι και απλώς να έχεις πρόβλημα στον γραπτό λόγο αφήνοντας λάθος εντυπώσεις
Σακη δεν γινεται να περασεις απαρατηρητος δεν μπορει καποιος να σε αγνοησει1)Κανονικα δεν θα επρεπε ουτε να με συμπαθεις ουτε να με αντιπαθεις και γενικα δεν θα επρεπε να εχεις καποιο αισθημα για οποιοδηποτε αγνωστο μελος (αλλα αφου με συμπαθεις σε ευχαριστω)
2)Οσον αφορα το μανιαμουνιας μπορει το καθε ανωνυμο προφιλ να βγαζει ελευθερα οτι συμπερασμα θελει
3) Οσον αφορα τον γραπτο λογο, εγω γραφω ξεκαθαρα την αποψη μου (χωρις να ενοχλω κανεναν) .. απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε καποιον μπορει ευκολα να την αγνωησει .. Βεβαια οι παραθεσεις στα ποστ μου δειχνουν το αντιθετο αλλα οκ..
Να σαι καλα
@Γιολάντα Magic Μας ξέχασες..Καλημερουδια
Σου στέλνω@Γιολάντα Magic Μας ξέχασες..
ΟρίστεΓιολαντακι χρωστάς την χθεσινή απογευματινή γυμνή... περιμένουμε υπομονετικά την είσπραξη σήμερα.. @Γιολάντα Magic.. Α, βλέπω και καινούργια φωτο προφίλ.. εκλεπτυσμένη φωτο αναμφίβολα.. φτου σου. Πες και στην κολλητή σου να μας ευλογησει με τα κάλλη της.. καλημέρα σας καυλες
ελεος με αυτο το σετ... Ε ΛΕ ΟΣ !!!Καλημερουδια
Κάπου εκεί αχνοφαίνεται και η Σοφίαελεος με αυτο το σετ... Ε ΛΕ ΟΣ !!!
ολα τα σπιτια στο ελαντα εχουν και απο ενα τετοιο (και η μανα μου εννοειται)
πρεπει να εκανε χρυσες δουλειες ο μαστορας, να εγινε κροισος και να χαϊδευει την κοιλουμπα του σε κανα εκσωτικο νησι, πινοντας πινες... αδες και αλλα πολυχρωμα... τεϊλς (με χαρτινο καλαμακι παντα, γιατι προσεχουμε και το περιβαλλον πανω απ'ολα ).