Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.507
- Πόντοι
- 8.846
σοβαρέψου. πάρτο δεξιάΤο ζω με ΠΑΣΟΚ ορθοδοξο στα ραντεβού εγώ....
σοβαρέψου. πάρτο δεξιάΤο ζω με ΠΑΣΟΚ ορθοδοξο στα ραντεβού εγώ....
κατσε να παρω μια το μαξιμου και να ενημερωσω την πορδηπουργαρα μας.Το ζω με ΠΑΣΟΚ ορθοδοξο στα ραντεβού εγώ....
ΓΙΑΝΝΑΡΕΕΕΕΕΕ και εσυ εδω ρε μαστορα, ειδες μητσοτακη και ετρεξες ????σοβαρέψου. πάρτο δεξιά
γιατί σε κουτουλάνε τα ψάρια παπά?ΓΙΑΝΝΑΡΕΕΕΕΕΕ και εσυ εδω ρε μαστορα, ειδες μητσοτακη και ετρεξες ????
Παρτο αλλιώς θα βρεις...σοβαρέψου. πάρτο δεξιά
α ρε γιανναρε, κριμα οι 70κατι κριτικες... κριμα.γιατί σε κουτουλάνε τα ψάρια παπά?
Κλαιωκατσε να παρω μια το μαξιμου και να ενημερωσω την πορδηπουργαρα μας.
δε γινεται εμεις να λιωνουμε στους 26 και η μανδαμ γιολανδα, να το κοπαναει στους 20 ναουμε.
κατσε και θα σου δειξω εγω τι θα παθεις...
έχεις κάνει καπετάνιος?Παρτο αλλιώς θα βρεις...
Κωλάρασοβαρέψου. πάρτο δεξιά
μμμμ θα το σκεφτω, αναλογα την προσφορα σου.Κλαιω
Να αναφέρεις όμως σε παρακαλώ ότι παράλληλα προσφέρω κοινωνικό έργο
αρχίζω να φοβάμαι ότι όντως τελικά κάτι είχαν τα εμβόλια...α ρε γιανναρε, κριμα οι 70κατι κριτικες... κριμα.
ελα πεσμου ομως, χωρις να μας δουν οι αλλοι... γιατι εκλεισες το παλιο προφιλ, τι παιχτηκε ???
Όχι λουτσος εχω κανειέχεις κάνει καπετάνιος?
έλα?Κωλάρα
αυτο λεω και εγω, επειδη εγω ειμαι ανεμβολιαστος, μηπως ο μπουρλακουλοζωμος ειχε μεσα και τιποτα ακιδες αμνησιας η' ξεχασιασης ?αρχίζω να φοβάμαι ότι όντως τελικά κάτι είχαν τα εμβόλια...
μητροπολίτες σε κορύφωση, φόνοι, μούρλια στου δρόμους.
και εμμονικοί παπάδες σε σύγχιση
Η κοπέλα με το τζιν στο προφίλ σου
περιμένω το καινούργιο παπά.αυτο λεω και εγω, επειδη εγω ειμαι ανεμβολιαστος, μηπως ο μπουρλακουλοζωμος ειχε μεσα και τιποτα ακιδες αμνησιας η' ξεχασιασης ?
σε ποια δοση εχεις μεινει btw ?
μηπως εχει περασει η ημερομηνια ληξης και θες ανανεωση δηλαδη, οχι τιποτα αλλο.
ναι το κατάλαβα μετά...Η κοπέλα με το τζιν στο προφίλ σου
σου κανω δωρο ολες τις δικες μου, επειδη ο Υιοc Toυ καλου Θεουλη ειπε...περιμένω το καινούργιο παπά.
μαζί θα πάμε...
ρε μη φοβάσαι μαζί θα πάμε...σου κανω δωρο ολες τις δικες μου, επειδη ο Υιοc Toυ καλου Θεουλη ειπε...
Αγαπατε και βοηθατε αλληλουc
δε φοβαμαι τιποτα εγω γιανναρε, εχω την Αγια Βοηθεια Του Κυριου και τουc Αγγελουc Τηc Αγιαc Βικτωριαc Τηc Μυcτικηc, που με βοηθανε παντα σε καθε μου βημαρε μη φοβάσαι μαζί θα πάμε...
στο μεγάλο κηφισίας να χαζέψουμε και γκομενίτσες.
να πούμε και στη γιολάντα
το παγγάρι μη ξεχάσεις !!!δε φοβαμαι τιποτα εγω γιανναρε, εχω την Αγια Βοηθεια Του Κυριου και τουc Αγγελουc Τηc Αγιαc Βικτωριαc Τηc Μυcτικηc, που με βοηθανε παντα σε καθε μου βημα
σε αφηνω ομως τωρα και παω να κανω ενα μπανακι να φυγει το λιβανι, επειδης τωρα τελειωσα απο την ενορια και με εχει ψιλοκοψει στα ρουθουνια τοση ωρα το ρημαδι.