Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Εγω είμαι βρε ...καποια σου χαμογελαει, ενω σε παιρνει ματι πισω απο την κουρτινα
Εγω είμαι βρε ...καποια σου χαμογελαει, ενω σε παιρνει ματι πισω απο την κουρτινα
ε αϊ στο καλο... τι ειπες τωρα ????Εγω είμαι βρε ...
Μπορεί να νόμιζες ότι είναι η σοφι ..ε αϊ στο καλο... τι ειπες τωρα ????
δεν το καταλαβα
.. το χειροτερεψεςΜπορεί να νόμιζες ότι είναι η σοφι ..
Αφού αυτή με βγάζει συνέχεια φωτο.. το χειροτερεψες
Παντού με βλέπει...Αφού αυτή με βγάζει συνέχεια φωτο
Παντού με βλέπει...
Άμα φας μουνι Σοφίας παθαίνεις ντελίριο μετά....Παντού με βλέπει...
καλυτερα να ελεγες οτι ηταν το χ. αγορι σου... ισως και να το πιστευα @@Αφού αυτή με βγάζει συνέχεια φωτο
Η Σοφία με έβγαλε...ρώτα τηνκαλυτερα να ελεγες οτι ηταν το χ. αγορι σου... ισως και να το πιστευα @@
εεεε δε ρωτησα ποιος η' ποια σε εβγαλε ομως ?Η Σοφία με έβγαλε...ρώτα την
Εμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...εεεε δε ρωτησα ποιος η' ποια σε εβγαλε ομως ?
αυτο μαλλον εσυ θα ηθελες να ειχα ρωτησει, αλλα δε σου βγηκε οπως βλεπειςΕμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...
Αχ εσυ❤... τι ωραία τα λες... δίδαξε τούςΓιατί εἶσαι πολύ ἐπιθυμητή!
Αχαχαχααυτο μαλλον εσυ θα ηθελες να ειχα ρωτησει, αλλα δε σου βγηκε οπως βλεπεις
Άστον κούλα θα απαντήσει...κλασικάΕμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...
Αχαχαχα
Εσυ πάντως ήθελες να ρωτήσω σου βγήκε... ❤
Εσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...Άστον κούλα θα απαντήσει...κλασικά
μπηκα ξαφνικα, με ειδε και επαθε ταρακουλοΕσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...
Πο πο αυτα λεω και σε άντρες... ρε μην τα λες εδω..Εσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...