papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.224
- Πόντοι
- 27.261
αυτο μαλλον εσυ θα ηθελες να ειχα ρωτησει, αλλα δε σου βγηκε οπως βλεπειςΕμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...
αυτο μαλλον εσυ θα ηθελες να ειχα ρωτησει, αλλα δε σου βγηκε οπως βλεπειςΕμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...
Αχ εσυ❤... τι ωραία τα λες... δίδαξε τούςΓιατί εἶσαι πολύ ἐπιθυμητή!
Αχαχαχααυτο μαλλον εσυ θα ηθελες να ειχα ρωτησει, αλλα δε σου βγηκε οπως βλεπεις
Άστον κούλα θα απαντήσει...κλασικάΕμμεσα αυτό ήθελες να ρωτήσεις .. πάτερ...
Αχαχαχα
Εσυ πάντως ήθελες να ρωτήσω σου βγήκε... ❤
Εσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...Άστον κούλα θα απαντήσει...κλασικά
μπηκα ξαφνικα, με ειδε και επαθε ταρακουλοΕσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...
Πο πο αυτα λεω και σε άντρες... ρε μην τα λες εδω..Εσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...
Εσυ κυρία μου μου έκλεισες το τηλ γιατί τάχα μου ετοιμάζεσαι....όχι να κάθεσαι στο μπου ...
Μπραβο αυτή τη τεχνική την εφαρμόζω στην παρτουζα ....Βάζει ἕνα ροῦχο, ποστάρει, βάζει κόκκινο κραγιόν, ποστάρει... Λέγεται... multitasking...
Μιλάς την γλώσσα της Γιολάντα _ Αγγλικά....Βάζει ἕνα ροῦχο, ποστάρει, βάζει κόκκινο κραγιόν, ποστάρει... Λέγεται... multitasking...
Σε βλέπω στο ποτήρι μουΠαντού με βλέπει...
Παίζεις και γαλλικό η μόνο αμερικανικό που έχει τις τρυπες;Καλημέρα
Και αυτό το παίζω...Παίζεις και γαλλικό η μόνο αμερικανικό που έχει τις τρυπες;
πρεπει να σου ειπε και κανα ελα τελειωνε !!Η Σοφία με έβγαλε...ρώτα την
Να παίξουμε αλλά να βάλουμε άλλο στοίχημα!Θα παίξουμε τότε και άμα χάσω θα κάνουμε σεξ .( δεν ξερω να παίζω ).
ΖΗΤΏ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 2 ταυτόχρονες επιλογές στa likes! Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα βάλω «ουάου» ή «αγάπη»!!Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Γελάς …μωρό μου;Θα παίξουμε τότε και άμα χάσω θα κάνουμε σεξ .( δεν ξερω να παίζω ).
Ξέρει αυτός…Τι το θες τι να το κάνεις?
Ναι μωρό μου....ΖΗΤΏ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 2 ταυτόχρονες επιλογές στa likes! Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα βάλω «ουάου» ή «αγάπη»!!
Θέλω κ τα 2!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γελάς …μωρό μου;
Να δω τι θα κάνεις όταν θα σου καρφώνω το καυλι μου στις τρύπες σου! Θα γελάς ακόμα ΚάθαρμαΜωρό μου;Ναι μωρό μου....