Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.855
- Πόντοι
- 4.496
Ερχομαι για βουτα..Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Ερχομαι για βουτα..Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Μας βλέπω σύντομα αγκαλίτσα 1+1+1 = ?Καλησπέρα ❤
Βροχούλα σοφακι κρασάκι, όλα ρομαντικά
Α ξέχασα και ένα καυλι να σφυροκοπαει και να χτυπιέμαι
@Sofia_Magic ❤
3?Μας βλέπω σύντομα αγκαλίτσα 1+1+1 = ?
Δεν θα γελάω.....το κάρφωμα είναι σοβαρή συνθήκη ...Να δω τι θα κάνεις όταν θα σου καρφώνω το καυλι μου στις τρύπες σου! Θα γελάς ακόμα ΚάθαρμαΜωρό μου;
Δεν θα γελάω.....το κάρφωμα είναι σοβαρή συνθήκη ...
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η αληθεια ειναι πως οταν συμβαινει αυτο δεν γελας αλλα αντιδρας σε αυτο με εναν διαφορετικο τροπο δειχνοντας να καταλαβει ολο το ξενοδοχειο οτι εκεινη την στιγμη τρως το γευμα σουΔεν θα γελάω.....το κάρφωμα είναι σοβαρή συνθήκη ...
Δεν καυλωσαμε καθόλου !!!Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Με κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Γιατί Θεέ μου.. τι μουνί είναι αυτό .. Σοφάρα.. είναι ξεκάθαρο γιατί το Γιολαντάκι λατρεύει να παίζει μαζί σου.. κολλητές κολλητές..Άμα φας μουνι Σοφίας παθαίνεις ντελίριο μετά....
Α μάλιστα, τον κύριο "Ποιος ψήνεται για καμάκι Μοναστηράκι σήμερα" λες.πεσμου οτι δε ξερεις...
τον ΕΝΑΝ,
το ΜΟΝΑΔΙΚΟ,
τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ,
τον ΤΙΤΑΝΑ,
τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ στα περισσοτερα θεματα πουτανοποιησης και οχι μονο,
τον ΕΞΠΕΡΤ των στεκιων με σεξυ φοιτητριες, ολων των δανειων που μπορεις να παρεις αλλα και των καζινων,
το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΜΑΚΙ του λεκανοπεδιου και οχι μονο, που ριχνει μεχρι και τις σαρδελες μεσα απο τις κονσερβες,
το θρεντολαγνο και μυσταρο του ιστοτοπου corfugreece !!!
Κράτα το ανοιχτό μωρό μου, σου κάνω μία γλυφοκωλαδα και μετά δυνατό πρωκτικοΜε κάνεις έξαλλη με αυτά που λες...
Μωρό μου για ανάποδο 69 σε θέλω τώραΚαλημέρα Σήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Εδώ είναι....
I’m here babe…
ΕΣΥ που το ξέρεις Σοφάκι ;Εδώ είναι....
Ολοφάνερο...ΕΣΥ που το ξέρεις Σοφάκι ;
Μέντιουμ;;;
Xaxa…Ολοφάνερο...
Στους 3 τέταρτος δε χωρεί3?
Χωρίς να είμαι σίγουρη βέβαια
ο μητσοτακης ξερει οτι βαζεις το ερκοδισιο στους 20?
Το ζω με ΠΑΣΟΚ ορθοδοξο στα ραντεβού εγώ....ο μητσοτακης ξερει οτι βαζεις το ερκοδισιο στους 20?