james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.402
- Πόντοι
- 10.395
τώρα ζήλεψα!!!!!!!!!Δεν δουλεύω ματάκια.μου
Λιάζομαι γυμνουλα
τώρα ζήλεψα!!!!!!!!!Δεν δουλεύω ματάκια.μου
Λιάζομαι γυμνουλα
αααααα....ηταν real time η φωτο!Μη μου ζηλεύεις
Περιττο να πω οτι θα ηθελα και δεν θα με χαλαγε να ειμαι διπλα σου αυτη την στιγμη που εισαι γυμνουλαΔεν δουλεύω ματάκια.μου
Λιάζομαι γυμνουλα
ΝονεΔηλαδή εννοείς ότι αν κάνεις duo μαζί τους θα κάνεις duo μαζί τους όχι για τα βρωμολογα αλλά επειδή είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά κάνοντας duo μαζί τους, με την Γιολ και την Σόφι, με τις οποίες έχεις πάει και με τις 2 χωριστά, αλλά ποτέ μαζί και με τις δύο, αλλά σκέφτεσαι να το κάνεις τώρα τo duo μαζί τους για να περάσεις καλά και όχι για να σε αρχίσουν στο βρισιδι;
Ένα θέαμα που αναμφισβητα θα έκανε το 90% του ανδρικού πλυθησμου να ζηλέψει.. το άλλο 10% είτε είναι ανώμαλο είτε τρίβει το πιπερακι.Δεν δουλεύω ματάκια.μου
Λιάζομαι γυμνουλα
Η Αμυγδαλιά που χάθηκε ? Παντρεύτηκε ?Ένα θέαμα που αναμφισβητα θα έκανε το 90% του ανδρικού πλυθησμου να ζηλέψει.. το άλλο 10% είτε είναι ανώμαλο είτε τρίβει το πιπερακι.
Καλημέρα στο πιο καυλιαρικο μωρόΚαλημεφα να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!
Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω πάλι να ανεβάζω ιατοριες ανά τακτά χρονικά διαστήματα .
Το περιεχόμενο αυτών θα καλύπτει όλα τα γούστα!
ΥΓ. Εάν κάποιοι διαβάσετε .το ραντεβού μας....μην καρφωθείτε...εκτός και αν θέλετε...
Με.αγαπη και.καυλα
Γιολ
Γύρισες?Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Τελειωνε πρωί πρωί
Πώς...
για φαγωμα!!!Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Λαχταριστό φαίνεται, γεμιστό είναι;Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Ελα Χριστέ και Παναγία μουΚαλημέρα Αριάνα. Παρατήρησα μετά λύπης ότι έκανες ποστ αμέσως μετά από μένα και δη μετά από αφιέρωση στην αγάπη μου. Να μη ξανασυμβεί. Το κουλούρι αμα θες άστο, είναι με Φιλαδέλφια και γαλοπούλα;
100% σωστοςΈνα θέαμα που αναμφισβητα θα έκανε το 90% του ανδρικού πλυθησμου να ζηλέψει.. το άλλο 10% είτε είναι ανώμαλο είτε τρίβει το πιπερακι.
Εγώ κυρία Αριανα εγώ.. και οτιδήποτε άλλο προκύψει τρώγοντας το, θα το φάω επίσης..Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Κααααπως έτσι πάει το πράμα.. τώρα αν λιαζεται το Γιολαντακι όπως το έκανε η μαμά της και δεν παρατηρήσεις για κάποιον λόγο.. σου χω άσχημα νέα..100% σωστος
Βλεπεις μια μουναρα και δεν την προσεχεις ... απλα σε αυτη την περιπτωση η θα εισαι κρυφο γκει η κρυφο μπαι
Επισης για να μην λειτουργησεις με μια γυναικα η οποια ειναι και μουναρα και δοτικη στο κρεβατι.... για να μην γινει μαχη η θα εισαι παρθενος η οτι εγραψα ποιο πανω
Υ.Γ. Δεν αναφερομαι μονο στην @Γιολάντα Magic, (ουτε στις συναδερφησες τις απο τον μαγο και γενικα απο τον χωρο του αγοραιου ερωτα που κατα την αποψη μου ειναι οντως τοπ και σε εμφανιση και σε αποδοση) αλλα γενικα στο γυναικειο φυλλο (επαγγελματιες και μη)
Εγώ κυρία Αριανα εγώ.. και οτιδήποτε άλλο προκύψει τρώγοντας το, θα το φάω επίσης..
Κααααπως έτσι πάει το πράμα.. τώρα αν λιαζεται το Γιολαντακι όπως το έκανε η μαμά της και δεν παρατηρήσεις για κάποιον λόγο.. σου χω άσχημα νέα..
, μου αρεσει μια γυναικα η οποια ειναι ανω των 30 οπως η Σοφία επισης μου αρεσουν οι γυναικες οι οποιες ειναι μεγαλυτερες απο την Σοφια