ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.272
Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Γύρισες?Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Τελειωνε πρωί πρωί
Πώς...
για φαγωμα!!!Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Λαχταριστό φαίνεται, γεμιστό είναι;Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Ελα Χριστέ και Παναγία μουΚαλημέρα Αριάνα. Παρατήρησα μετά λύπης ότι έκανες ποστ αμέσως μετά από μένα και δη μετά από αφιέρωση στην αγάπη μου. Να μη ξανασυμβεί. Το κουλούρι αμα θες άστο, είναι με Φιλαδέλφια και γαλοπούλα;
100% σωστοςΈνα θέαμα που αναμφισβητα θα έκανε το 90% του ανδρικού πλυθησμου να ζηλέψει.. το άλλο 10% είτε είναι ανώμαλο είτε τρίβει το πιπερακι.
Εγώ κυρία Αριανα εγώ.. και οτιδήποτε άλλο προκύψει τρώγοντας το, θα το φάω επίσης..Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Κααααπως έτσι πάει το πράμα.. τώρα αν λιαζεται το Γιολαντακι όπως το έκανε η μαμά της και δεν παρατηρήσεις για κάποιον λόγο.. σου χω άσχημα νέα..100% σωστος
Βλεπεις μια μουναρα και δεν την προσεχεις ... απλα σε αυτη την περιπτωση η θα εισαι κρυφο γκει η κρυφο μπαι
Επισης για να μην λειτουργησεις με μια γυναικα η οποια ειναι και μουναρα και δοτικη στο κρεβατι.... για να μην γινει μαχη η θα εισαι παρθενος η οτι εγραψα ποιο πανω
Υ.Γ. Δεν αναφερομαι μονο στην @Γιολάντα Magic, (ουτε στις συναδερφησες τις απο τον μαγο και γενικα απο τον χωρο του αγοραιου ερωτα που κατα την αποψη μου ειναι οντως τοπ και σε εμφανιση και σε αποδοση) αλλα γενικα στο γυναικειο φυλλο (επαγγελματιες και μη)
Εγώ κυρία Αριανα εγώ.. και οτιδήποτε άλλο προκύψει τρώγοντας το, θα το φάω επίσης..
Κααααπως έτσι πάει το πράμα.. τώρα αν λιαζεται το Γιολαντακι όπως το έκανε η μαμά της και δεν παρατηρήσεις για κάποιον λόγο.. σου χω άσχημα νέα..
, μου αρεσει μια γυναικα η οποια ειναι ανω των 30 οπως η Σοφία επισης μου αρεσουν οι γυναικες οι οποιες ειναι μεγαλυτερες απο την Σοφια
Σε καλο δρόμοΣυνέχισε έτσι, θα έχεις πολλά τυχερά.
Το αν ειχα, εχω η οχι (η αν θα εχω ) γενικα τυχερα στην ζωη μου σιγουρα δεν το ξερεις..Συνέχισε έτσι, θα έχεις πολλά τυχερά.
Ήθελε να πει ότι του αρέσουν η γυναίκες μικρότερες και μεγαλύτερες απο Σοφι... Δηλαδή από @Sofia_Magic ! Πρώτη μου φορά με έκανα ταγκ είμαι ενθουσιασμένη...Συνέχισε έτσι, θα έχεις πολλά τυχερά.
Μην τους το χαλας.. αστους να πουν τα δικα τους..Ήθελε να πει ότι του αρέσουν η γυναίκες μικρότερες και μεγαλύτερες απο Σοφι... Δηλαδή από @Sofia_Magic ! Πρώτη μου φορά με έκανα ταγκ είμαι ενθουσιασμένη...
εχω την καταλληλη γεμιση για την κουλουραρα σουΠοιος θα μου φάει το κουλούρι;
Αριανα να κουβαλας κουλουρια στα ραντεβου και να βαζεις πανω απ το κωλο σου να γαμαμε και κουλουρι και κωλο.και οταν τα παιρνεις στο στομα να τρως και χυσια και σουσαμι με ψυχουλα.το σουσαμι ειναι θρεπτικο...Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;
Καλησπέρα κουκλαρα, καλό ΣΚ από εμένα και καλές.. δουλειές εύχομαι.Ήθελε να πει ότι του αρέσουν η γυναίκες μικρότερες και μεγαλύτερες απο Σοφι... Δηλαδή από @Sofia_Magic ! Πρώτη μου φορά με έκανα ταγκ είμαι ενθουσιασμένη...