LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Κάνε λίγη εικόνα το σκηνικό, απλά κάνε τοποτε λες ?
Κάνε λίγη εικόνα το σκηνικό, απλά κάνε τοποτε λες ?
Φαε και πεσε για κολυμπι,Κοντομηνα απ'το Ζεφυρι
Γλείψιμο και η μπουγάδα να απλώνει τα σεντόνια του.
@bigshak Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, για να σε προλάβω
ρε το εχω κανει και θα κλασουμε στο γελιο σου λεω.Κάνε λίγη εικόνα το σκηνικό, απλά κάνε το
Και χάθηκε τόσο υλικό ?? Τραγωδία …@Antidote μου ❤
Πρώτα ραντεβού μετά την κριτικη αου 5 στα 5 στο προαωπακι μου
Εμ τι είναι.. σώμα σαν γλυπτό, γαμησι που σε χαζεύει..κορίτσι που ξέρει και γουστάρει αυτό που κάνει.. (η τουλάχιστον, έτσι φαίνεται αν μη τι άλλο).Η Γιολαντα παιδιά είναι όλα τα λεφτά
Γαμιεται και το γουστάρει.... Η κάθε στιγμή μαζί της ξεχωριστήΕμ τι είναι.. σώμα σαν γλυπτό, γαμησι που σε χαζεύει..κορίτσι που ξέρει και γουστάρει αυτό που κάνει.. (η τουλάχιστον, έτσι φαίνεται αν μη τι άλλο).
Επειδή από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι την συνάντησες, βάλε κ μια κριτική…Γαμιεται και το γουστάρει.... Η κάθε στιγμή μαζί της ξεχωριστή
Μιας και ανοιχτηκε συζητηση για την εν λογω κοπελα Θα το πω ποιο μαζεμενα για την @Γιολάντα Magic (κατα την ταπεινη μου αποψη) :Εμ τι είναι.. σώμα σαν γλυπτό, γαμησι που σε χαζεύει..κορίτσι που ξέρει και γουστάρει αυτό που κάνει.. (η τουλάχιστον, έτσι φαίνεται αν μη τι άλλο).
Όπως τα είπες.... Εγώ σκέφτομαι το επόμενο να είναι γιολαντα σοφία μαζί... Κόλαση θα είναιΜιας και ανοιχτηκε συζητηση για την εν λογω κοπελα Θα το πω ποιο μαζεμενα για την @Γιολάντα Magic (κατα την ταπεινη μου αποψη) :
1)Πιπα μεχρι δακρυων
2)Σεξ με σπασμενα τα φρενα
3)Συμφωνω στο οτι γουσταρει (η τουλαχιστον δειχνει να γουσταρει αυτο που κανει κατα την διαρκεια της επαφης
Για εμφανιση:
1)Κολαρα (το δυνατο της σημειο)
2)Ματαρες
3)Τσιμπουκοχειλα (ας το
ευγενικα.. ομορφα χιλια)
4) Ωραιο κορμι γενικα
5)Σωστη υγιεινη
Χαρακτηριστικα του Χαρακτηρα της:
1)Θετικοτητα
2)Δοτικοτητα (οκ το αν το απολαμβανει η κανει πως το απολαμβανει τοσο η Γιολαντα οσο και οι συναδερφησες της γενικα απλα δεν θα το μαθουμε ποτε και δεν εχει νοημα αλλωστε.. ωστοσο στο σεξ δινεται )
Υ.Γ. προσωπικη μου αποψη και φανταζομαι γνωμη οσων την εχουν συναντησει
Συμφωνω...Όπως τα είπες.... Εγώ σκέφτομαι το επόμενο να είναι γιολαντα σοφία μαζί... Κόλαση θα είναι
Είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά σε ένα τέτοιο duo με πολλά βρωμολογα....Συμφωνω...
Τις εχω συναντησει και τις δυο ξεχωριστα...
Μαζι ομως οχι (ακομα) αλλα για να εχουν την αποδοση που εχουν σε ατομικο επιπεδο (μιλαω βαση τις δικες μου εμπειριες μαζι τους) φανταζομαι πως θα ειναι και σε ομαδικο επιπεδο!!
Καταρχας αν κανω duo μαζι τους δεν θα το κανω για να ακουσω βρομολογα (αν και κατι θα ακουστει σιγουρα) ..Είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά σε ένα τέτοιο duo με πολλά βρωμολογα....
Αύριο βράδυ θα είμαι εκεί. Θα με καταλάβετε από το ύψος (αν καταφέρετε να με δείτε)ρε το εχω κανει και θα κλασουμε στο γελιο σου λεω.
βλεπω σε τρωει ακομα ομως εεε ?
ολο γυρω γυρω μου το πας.
το πας εκει, το πας παρακει, το πας εδω, το πας παραδω... ολο στο κινκυ ποτακι μου το καταληγεις με την αγαπη σου μαζι.
αρχιζω και υποψιαζομαι
Δηλαδή εννοείς ότι αν κάνεις duo μαζί τους θα κάνεις duo μαζί τους όχι για τα βρωμολογα αλλά επειδή είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά κάνοντας duo μαζί τους, με την Γιολ και την Σόφι, με τις οποίες έχεις πάει και με τις 2 χωριστά, αλλά ποτέ μαζί και με τις δύο, αλλά σκέφτεσαι να το κάνεις τώρα τo duo μαζί τους για να περάσεις καλά και όχι για να σε αρχίσουν στο βρισιδι;Καταρχας αν κανω duo μαζι τους δεν θα το κανω για να ακουσω βρομολογα (αν και κατι θα ακουστει σιγουρα) ..
Απο εκει και περα και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα περασω καλα αν κανω duo μαζι τους
Κρυο χιουμορ αλλα οκΔηλαδή εννοείς ότι αν κάνεις duo μαζί τους θα κάνεις duo μαζί τους όχι για τα βρωμολογα αλλά επειδή είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά κάνοντας duo μαζί τους, με την Γιολ και την Σόφι, με τις οποίες έχεις πάει και με τις 2 χωριστά, αλλά ποτέ μαζί και με τις δύο, αλλά σκέφτεσαι να το κάνεις τώρα τo duo μαζί τους για να περάσεις καλά και όχι για να σε αρχίσουν στο βρισιδι;
Ναι το σβησαΝομίζω μπερδεύτηκες!!
Είμαστε σε άλλο νήμα, στου Μάτζικ! Όχι στης Κιάρας-Κατερίνας!!
αυτη την τεραστια κωλαρα την εχω κανει ονειρο ζωης.....Τι είναι τούτο !Ξέρεις όμως να προκαλείς
Οι ιστορίες έχουν συμβεί σε ραντεβού ακριβώς όπως τις περιγράφεις εδώ ή αντλείς έμπνευση και βάζεις και δικά σου; Σε καθε περίπτωση θα ήθελα να διαβάσω ιστορία σου και εκτός ραντεβούΚαλημεφα να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!
Από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω πάλι να ανεβάζω ιατοριες ανά τακτά χρονικά διαστήματα .
Το περιεχόμενο αυτών θα καλύπτει όλα τα γούστα!
ΥΓ. Εάν κάποιοι διαβάσετε .το ραντεβού μας....μην καρφωθείτε...εκτός και αν θέλετε...
Με.αγαπη και.καυλα
Γιολ