Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Ένα καυλί για πρωινο θα ήταν ότι πρέπει ε;Καλημερουδια ❤
Ένα καυλί για πρωινο θα ήταν ότι πρέπει ε;Καλημερουδια ❤
Εσυ πάντως σίγουρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Γιολάντα Magic Γιατι εσύ πας πίσω; σκέφτομαι εσένα και ξύπνησα με καυλες ναιΕσυ πάντως σίγουρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ❤
Μαρεσει να σε πειράζω χορνυ μου ...
ΕεεεΠΠΠ!!!Καλημερουδια ❤
Τι είναι τούτο !Ξέρεις όμως να προκαλείς
-Και κοψε τα σεντονια γιατι κουρασες.
-Εγινε...αλλα να σου πω κατι...
70 σειρες σχολιο.
Τι είναι τούτο !Ξέρεις όμως να προκαλείς
Κρύβε λόγια γιατί μπορεί να πεταχτή ο οποιοσδήποτε από το site και να λέει ότι δεν έχω σκάφοςΑριστοτέλη το μωράκι θέλει βόλτα με σκάφος ...
Κανόνισε να σας δω μεσοπέλαγα ... ... πάλι.
Είσαι απλά ότι πιο υπέροχο υπάρχειΚαλημερα αγάπες μου !
Σας έχω πει πόσο καυλωνω και μαρεσει η δουλειά που κάνω?
❤❤❤❤Είσαι απλά ότι πιο υπέροχο υπάρχει
Το δικο σου σκαφος το εχω δει φιλε,ωραιο με εντυπωσιακο φωτισμο. Και του ΑνναΓουλα εχω δει,ενα μωβ παιδικο φουσκωτο απ'τα jumbo,με βατραχακια πανω.Κρύβε λόγια γιατί μπορεί να πεταχτή ο οποιοσδήποτε από το site και να λέει ότι δεν έχω σκάφος
Τώρα την είδα οφείλω να ομολογήσω.. Λογικό, γιατί ειδάλλως, προφανώς και θα σου είχα ήδη πει... έτσι αμα μου ερχόσουν σε ραντεβουδάκι... ο κακός χαμός... και, υπέροχες νυχάρες, αν θα μπορούσες να με γδάρεις και λίγο, θα σου ήμουν και υπόχρεος..Καλημερα αγάπες μου !
Σας έχω πει πόσο καυλωνω και μαρεσει η δουλειά που κάνω?
Η Γιολαντάρα ..δύναμη αλλά προσπαθώ να την πετύχω και δεν μπορώΤώρα την είδα οφείλω να ομολογήσω.. Λογικό, γιατί ειδάλλως, προφανώς και θα σου είχα ήδη πει... έτσι αμα μου ερχόσουν σε ραντεβουδάκι... ο κακός χαμός... και, υπέροχες νυχάρες, αν θα μπορούσες να με γδάρεις και λίγο, θα σου ήμουν και υπόχρεος..
δεν έχεις καλό σημάδι μάλλον!Η Γιολαντάρα ..δύναμη αλλά προσπαθώ να την πετύχω και δεν μπορώ
Το δικο σου σκαφος το εχω δει φιλε,ωραιο με εντυπωσιακο φωτισμο. Και του ΑνναΓουλα εχω δει,ενα μωβ παιδικο φουσκωτο απ'τα jumbo,με βατραχακια πανω.
ΑχχχχΗ Γιολαντάρα ..δύναμη αλλά προσπαθώ να την πετύχω και δεν μπορώ
Με αφορμη το ποστ σου θα θεσω ενα πολυ απλο ερωτημα απο περιεργεια:Καλησπέρα σε όλη τη παρεα! Η Taylor δουλεύει?
Κάτι πόσταρε κάποιες μέρες πριν, αλλα γενικά στέλνεις και στον αριθμό του Μάγου στο viber και σου λέει ποια είναι τα διαθέσιμα αγγελάκια της ημέρας.Καλησπέρα σε όλη τη παρεα! Η Taylor δουλεύει?
Φαε και πεσε για κολυμπι,Κοντομηνα απ'το Ζεφυρι