Οχι τιποταδε με ακους... δε με ακους.
εχεις να προσθεσεις κατι αλλο ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οχι τιποταδε με ακους... δε με ακους.
εχεις να προσθεσεις κατι αλλο ?
ποτε λες ?Κάνα κινκυ πότε θα πάμε;
Να φανταστω οτι το αφιερωνεις στην @Γιολάντα Magic ?
Έψαχνα κάτι απλό.
Όχι στην ΣοφιαΝα φανταστω οτι το αφιερωνεις στην @Γιολάντα Magic ?
Α οκ , ρωτησω επειδη ειδα τυχαια να εχει βαλει οτι ειστε σε σχεση οποτε υπεθεσα οτι πηγαινε σε εσεναΌχι στην Σοφια
Με χρησιμοποιεί για να κερδίσει την ΣοφιαΑ οκ , ρωτησω επειδη ειδα τυχαια να εχει βαλει οτι ειστε σε σχεση οποτε υπεθεσα οτι πηγαινε σε εσενα
Υ.Γ. Σκοπευω να σε ξανατιμησω συντομα εσενα επι την ευκαιρεια
Έψαχνα κάτι απλό.
Οκ εσεις τα ξερετε αυταΜε χρησιμοποιεί για να κερδίσει την Σοφια
ΕννοειταιΠάρε με ❤
Σε γενικές γραμμές είσαι για χρήση ... σκληρή χρήσηΜε χρησιμοποιεί για να κερδίσει την Σοφια
Πάρε με ❤
Εσυ με ξέρεις...Σε γενικές γραμμές είσαι για χρήση ... σκληρή χρήση
ναι ξέρω, μην πεταχτείς μετα΄ σα στυμμένη λεμονόκουπα μόνο
Τυχερούλαααα…Με χρησιμοποιεί για να κερδίσει την Σοφια
Πάρε με ❤
"Αρχίδια ξέρω"Εσυ με ξέρεις...
Εγω που σε ξερω απο τα live μας και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για σενα θελω να ρωτησω αν υπηρξε ποτε κανεις που να σε βγαλει off ?Εσυ με ξέρεις...
Εγω που σε ξερω απο τα live μας και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου για σενα θελω να ρωτησω αν υπηρξε ποτε κανεις που να σε βγαλει off ?
Το ρωταω επειδη απλα η ιστορια εχει δειξει οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα (ασχετα απο το αν εχουμε αντοχες η οχι ) .. οποτε εγινε ποτε το θαυμα (διοτι θαυμα το θεωρω αν το εχει καταφερει καποιος) να σε βγαλει κανεις νοκ αουτ εσενα?
Αν το καταφερε κανεις του βγαζω το καπελο
Υ.Γ. Οσον αφορα για την σκληρη χρηση που ακουστηκε ποιο πανω απλα για να ειμαι ειλικρινης θα γελασω αν ακουσω οτι κανεις γενικα χαλαρο σεξ (αυτο ειναι κατι το οποιο απλα δεν θα το πιστεψω . Και φανταζομαι πως συμφωνει με εμενα οποιος σε συναντησε)
Υ.Γ.2. Κατα τα αλλα θα (ξανα)συζητησουμε οταν βρεθουμε απο κοντα πρακτικα
Να σαι καλα τυπε για το ποστ που εγραψεςΆλλο το πάθος και άλλο η λόξα του κάθε τυρόβλακα που μπορεί (και πρέπει θεωρητικά) να ανέχεται μια εκδιδόμενη. Δούλεψε το, έχεις πολύ δρόμο. Και σταμάτα με τα σεντόνια, δε μας ενδιαφέρει. Καλημέρα.