LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Μπήκε κι η 2η αγαπημένη του άλλου σήμερα, θα μας ταράξει στο σεντόνι πάλι
Μπήκε κι η 2η αγαπημένη του άλλου σήμερα, θα μας ταράξει στο σεντόνι πάλι
Για να δούμε τι θα μας πούνε τα παιδιά...Πολύ περίεργο...Παιδιά...είναι νομίζω η πρώτη φορά εδώ και 2 μήνες που συμμετέχω σε αυτό το νήμα, που Γιολάντα & Σοφία δεν έχουν γράψει ούτε γράμμα τέτοια ώρα!
Τουλάχιστον περίεργο...
θα σε γνωρισουμε και εμεις απο κοντα?????!!!!!Λιοσπορα !
Πανε οι εποχες που ηξερες. Καποτε ειχε την πλακα του η αληθεια ειναι.Παιδιά...είναι νομίζω η πρώτη φορά εδώ και 2 μήνες που συμμετέχω σε αυτό το νήμα, που Γιολάντα & Σοφία δεν έχουν γράψει ούτε γράμμα τέτοια ώρα!
Τουλάχιστον περίεργο...
Τι ΚΩΛΟΣ ειναι αυτός.. με την πληροτατη έννοια της λέξης. Τον θέλω.Μην ανησυχείτε απλώς δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό ❤
Εγώ ηρέμησα πάντωςΜην ανησυχείτε απλώς δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό ❤
Πωωωω τι πατος για ξεσκισμα ειναι αυτος θεε μουΜην ανησυχείτε απλώς δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό ❤
Φυσικά και θα ερχόμουνα ❤Εγώ ηρέμησα πάντως
Πού είναι αυτός τέτοια ώρα;
Κλαιω μαζί σουΛιοσπορα !
Κακώς φοβήθηκα..Φυσικά και θα ερχόμουνα ❤
❤❤❤❤Κακώς φοβήθηκα..
Αφού είσαι μύθος....!
Τη πουτσα την επιανες ομως.Μην ανησυχείτε απλώς δεν μπορούσα να πιάσω το κινητό ❤
Φυσικά...Τη πουτσα την επιανες ομως.
Και ο ΑνναΒλημα δεν εχει πει καμια γλιτσοκαλημερα σημερα. Κατι εχει γινει. Ανησυχω.Πού είναι αυτός τέτοια ώρα;
ανησυχες επειδη σου εχουν λειψει τα ταγκακια ?Πού είναι αυτός τέτοια ώρα;
ΕΙΔΕΣ που δεν ανησυχώ μόνον εγώ??????Και ο ΑνναΒλημα δεν εχει πει καμια γλιτσοκαλημερα σημερα. Κατι εχει γινει. Ανησυχω.
Απ το να βλεπω κοπελιτσες με ενα κινητο στο χερι να ασχολουνται,χιλιες φορες να τις βλεπω να γραπωνουν μια ψωλη.Φυσικά...
Υπάρχουν προτεραιότητες σε τουτη την ζωή