Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Καλο μηνα σοφια.ασαλιωτος μπηκεΚαλό μήνα αγόρια..Να γλιστράει χωρίς εμπόδια σας εύχομαι
Καλο μηνα σοφια.ασαλιωτος μπηκεΚαλό μήνα αγόρια..Να γλιστράει χωρίς εμπόδια σας εύχομαι
Σαντράκιας???Και δεν στο είχα....Και εφόσον έχουμε πιάσει το ευαίσθητο θέμα των απόλυτων οπλικών συστημάτων ... ορίστε τι πάει να πει ...
... οπλικό σύστημα ...
S-300 missile system
Ναι είμαι Σαντράκιας !!!
Εσυ εισαι Σοφακιας. ...Σαντράκιας???Και δεν στο είχα....
Δεν κατάλαβες...εγώ είμαι Ο κύριος σοφάκιας....Εσυ εισαι Σοφακιας. ...
Και εγψ fun club ΣΟΦΊΑΣ ειμαι πάντωςΔεν κατάλαβες...εγώ είμαι Ο κύριος σοφάκιας....
Καλό Μήνα Αγαπη...με σάλια γίνεται δουλειά...Καλο μηνα σοφια.ασαλιωτος μπηκε
Δεν στο είχα και σένα ...με ξάφνιασες....Και εγψ fun club ΣΟΦΊΑΣ ειμαι πάντως
Θα κάνουμε τρίο????Και εγψ fun club ΣΟΦΊΑΣ ειμαι πάντως
Με σαλιο να γλιστραει μεσα.να βιδωνεται και να μη θελει να βγει...Καλό Μήνα Αγαπη...με σάλια γίνεται δουλειά...
Ναι είναι που δεν το δείχνω δεν είμαι εκδηλωτικη γενικάΔεν στο είχα και σένα ...με ξάφνιασες....
και με τα περισσοτερα προνομια απο ολους κιολας!Και εγψ fun club ΣΟΦΊΑΣ ειμαι πάντως
Την εχω τσάμπα χιχιχικαι με τα περισσοτερα προνομια απο ολους κιολας!
Εσένα εκεί το μυαλό σου. Άσε να μαζευτούμε να παίξουμε κανένα μπασκετακι...Θα κάνουμε τρίο????
χαλαλι σου!!Την εχω τσάμπα χιχιχι
Θα κάνουμε τρίο????
Κανονίζω ήδη κοκτέιλ πάνω στο κύμα και μετά τριολέ?Θα κάνουμε τρίο????
Είναι που είμαι έξαλλη Horny μου...Πραγματικά ἐκεῖ ὁ νοῦς σου!
Έτσι είναι η γυναίκα μου κύριε χορνι μας...όταν γίνεται έξαλλη ζητάει τρίο για να ξεσπάσει ...άσε τι τραβάω κάθε φορά...Είναι που είμαι έξαλλη Horny μου...
Κοκτέιλ και να γλείφω Γιολάντα ....Εσύ θα είσαι στο πόστο σου... δες βίντεο που έβαλα...Κανονίζω ήδη κοκτέιλ πάνω στο κύμα και μετά τριολέ?