petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ θα έχω σφηνώσει από πίσω....ξέρω ξέρω....Κοκτέιλ και να γλείφω Γιολάντα ....Εσύ θα είσαι στο πόστο σου... δες βίντεο που έβαλα...
Εγώ θα έχω σφηνώσει από πίσω....ξέρω ξέρω....Κοκτέιλ και να γλείφω Γιολάντα ....Εσύ θα είσαι στο πόστο σου... δες βίντεο που έβαλα...
Κοκτέιλ και να γλείφω Γιολάντα ....Εσύ θα είσαι στο πόστο σου... δες βίντεο που έβαλα...
Εγώ θα έχω σφηνώσει από πίσω....ξέρω ξέρω....
ΧαχαχαχαχαχαΔέ σέ βλέπω καλά Πετράκη! Ἀπειλεῖ!
Γιατί με βλέπω εγώ...?Βλέπω να βαράω υπερωρίες βαρέα και ανθυγιεινά με αυτές που έμπλεξα..Δέ σέ βλέπω καλά Πετράκη! Ἀπειλεῖ!
Πώς κάνεις ετσι....απλώς θα γαμ@@ 2 κωλους...απλά πράγματα...Γιατί με βλέπω εγώ...?Βλέπω να βαράω υπερωρίες βαρέα και ανθυγιεινά με αυτές που έμπλεξα..
Και τι κωλους.ΚΩΛΑΡΕΣΠώς κάνεις ετσι....απλώς θα γαμ@@ 2 κωλους...απλά πράγματα...
Μαλακία....Πώς κάνεις ετσι....απλώς θα γαμ@@ 2 κωλους...απλά πράγματα...
Εγώ είμαι Γιολαντάκιας πάντως ..Εσυ εισαι Σοφακιας. ...
Νατοι....εμφανίζονται ένας ένας σαν τις κατσαρίδες...Εγώ είμαι Γιολαντάκιας πάντως ..
Ωραίο νυχάκι, τέλειο Κωλαράκι, αχχχ αυτο το μουνακι σου που θέλει φάγωμαΚαλό μήνα αγόρια..Να γλιστράει χωρίς εμπόδια σας εύχομαι
Team Γιολ ....για ένα καλύτερο αύριο ❤Εγώ είμαι Γιολαντάκιας πάντως ..
Team Γιολ και η λίμπιντο στα ύψηTeam Γιολ ....για ένα καλύτερο αύριο ❤
Team Γιολ και η λίμπιντο στα ύψη
ΚλαιωΈτσι είναι η γυναίκα μου κύριε χορνι μας...όταν γίνεται έξαλλη ζητάει τρίο για να ξεσπάσει ...άσε τι τραβάω κάθε φορά...
Και εσύ μαζί μου τα τραβάς...σε μας ξεσπάει...
ΗΡΩΑΣΚαι εσύ μαζί μου τα τραβάς...σε μας ξεσπάει...
Τι αποδόσεις ψάχνεις?Παιδια είμαι καινουριος στο νήμα...θα είμαστε Αθήνα μετά τον 15αυγουστο (3 άτομα) και ψάχνουμε μια άχαστη 3αδα από το γραφείο.
Προτάσεις που να έχουν και λίγο χημεία μεταξύ τους? (και στοιχηματικές 3άδες ευπροσδεκτες).
Σε λαθος νήμα μπηκες τυπε...εδω μεσα ειναι ολες παντρεμενες ..Παιδια είμαι καινουριος στο νήμα...θα είμαστε Αθήνα μετά τον 15αυγουστο (3 άτομα) και ψάχνουμε μια άχαστη 3αδα από το γραφείο.
Προτάσεις που να έχουν και λίγο χημεία μεταξύ τους? (και στοιχηματικές 3άδες ευπροσδεκτες).