Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Όποιος δεν έχει έστω μία εμπειρία μαζί της, απλά είναι εγκληματίας. Κατά του εαυτού του...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Όποιος δεν έχει έστω μία εμπειρία μαζί της, απλά είναι εγκληματίας. Κατά του εαυτού του...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Το τετράγωνο της υποτεινούσης, ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο απέναντι πλευρώνΕντός εκτός και επί τα αυτά....το τελευταίο μιλι
Εσύ πότε θα σκάσεις να ηρεμήσουμε από την δηθενιά σου????Σκάστε όλοι
Καλημέρα μοναδική μου αγάπη
Το όρθιο χιλιόμετρο να έρθει να μας τσιμπουκωσει και να της σκίσουμε την κωλαραΤο όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Μας έχεις πεθάνειΟξείες αμβλειες και ορθογώνιες παραλληλόγραμμες
Τι θα της κάνετε λέει;Το όρθιο χιλιόμετρο να έρθει να μας τσιμπουκωσει και να της σκίσουμε την κωλαρα
Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Οξείες αμβλειες και ορθογώνιες παραλληλόγραμμες
Απίθανες φωτογρσφίες "ορθιο χιλιόμετρο"!!
Πραγματικά ξεφεύγουν απ'το πρόστυχο και έχουν μια καλλιτεχνική υπόσταση...που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί ούτε απο εσένα, ούτε από καμμία άλλη!! Μπράβο και στον φωτογραφο και σε εσένα (μόνη σου πόζαρες ή σε βοήθησαν?).
Δες το πάντως...."erotic art"....μπορεί να έχεις μέλλον.... (με τέτοιο σώμα!!)
Μπουταρες και βυζαρες...Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Γιατί τόσο αργά; Τι έκανες όλο το βράδυ;Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Τι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;Εσύ πότε θα σκάσεις να ηρεμήσουμε από την δηθενιά σου????
Μπήκα και γω χαρούμενος....λέω θα έχει ανεβάσει φώτο το μουνάκι της ...Τι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;
Μπορείς να μου πεις τι κάνεις τώρα…. Τι μας κάνεις ρε μανάρι ατελείωτο !!!Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Αντε και λιγο ξυλο γιατι μπηκα στο νημα και κοντεψα σαβουρωθω με τοσα μελια εδω μεσαΤι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;
Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγήΜπήκα και γω χαρούμενος....λέω θα έχει ανεβάσει φώτο το μουνάκι της ...