Panta_orthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 766
- Πόντοι
- 361
Μπουταρες και βυζαρες...Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Μπουταρες και βυζαρες...Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Γιατί τόσο αργά; Τι έκανες όλο το βράδυ;Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Τι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;Εσύ πότε θα σκάσεις να ηρεμήσουμε από την δηθενιά σου????
Μπήκα και γω χαρούμενος....λέω θα έχει ανεβάσει φώτο το μουνάκι της ...Τι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;
Μπορείς να μου πεις τι κάνεις τώρα…. Τι μας κάνεις ρε μανάρι ατελείωτο !!!Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Αντε και λιγο ξυλο γιατι μπηκα στο νημα και κοντεψα σαβουρωθω με τοσα μελια εδω μεσαΤι θες πάλι εσυ βρε ηλίθιε ; Ποιος σου μίλησε ;
Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγήΜπήκα και γω χαρούμενος....λέω θα έχει ανεβάσει φώτο το μουνάκι της ...
Εγώ λέω την χθεσινή ημέρα να την κηρύξουμε εθνική αργία!Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
Ε=(β•υ)Μg2+Ο2
ΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥΠρος ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
Και εδώ συμφωνώ!!ΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Ναι...ναι...ναι....ΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
ΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Μονο και μονο που γαμας τετοια πατουρα σε πολυ καλη τιμη οχι εθνικη εορτη.παρελαση στο συνταγμα θα κανουμε με τις ψωλες μας οξω και η αριανα στη θεση των επισημων.στα τεσσερα παντα.ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Σα το βατραχο εισαι στημενη.ετοιμη να ορμησει σε καμια πουτσα.ο δικος ο κωλος δε θελει τιποτα για να ανοιξει.Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Να ξέρεις ότι με μια πρώην μου είχαμε τιμήσει μια τσόντα που έχεις παίξει με λεσβιακό...την ώρα που την βλέπαμε της έλεγα τι ωραίες πίπες παίρνεις...ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Τελικά ήταν λεσβιακό ή έπαιρνα πίπες ; ΜπερδεύτηκαΝα ξέρεις ότι με μια πρώην μου είχαμε τιμήσει μια τσόντα που έχεις παίξει με λεσβιακό...την ώρα που την βλέπαμε της έλεγα τι ωραίες πίπες παίρνεις...