papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
φίλε σε πιάνουνε κορόιδο, ξανασκέψου τοκαπου διαβασα οτι πληρωνουν για τις κριτικες εδω
προσφερω την κριτικη μου νο 210 σαν συλλεκτικη στην προνομοιακη τιμη των 2000 ευρω
ΕΤ1 κι εγώ αυτό βλέπω!
Έργο τέχνης...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Φοβερή...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
ΕΤ1 κι εγώ αυτό βλέπω!
Σε ποια αναφέρεσαι δεν μας ειπες όμως …αν και όλοι φανταζόμαστε σε ποια!!
σε καμια παραλία με τετοια ζεστη, ε @Γιολάντα Magic + @Sofia_Magic ???Οι συντρόφισσες Θέλμα και Λουίζ (Σόφι και Γιολ) που είναι σήμερα; Κάνουν αλητείες πάλι;
Εμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magic που είσαι @Γιολάντα Magicσε καμια παραλία με τετοια ζεστη, ε @Γιολάντα Magic + @Sofia_Magic ???
Άσε που να στα λέω.....Οι συντρόφισσες Θέλμα και Λουίζ (Σόφι και Γιολ) που είναι σήμερα; Κάνουν αλητείες πάλι;
Εμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magic που είσαι @Γιολάντα Magic
Όχι στο φυσικό μου περιβάλλον....στο κρεβάτι.....εσύ γτ δεν είσαι δίπλα μου πάνω μου πισω μου κάπου τελοςπνατων ?σε καμια παραλία με τετοια ζεστη, ε @Γιολάντα Magic + @Sofia_Magic ???
Μα τι μωρό είναι αυτό??Σοφάκι άκου να σου πώ.
Έρχεται ο ...
... τη Πέμπτη.
Ετοιμάσου με τα κόκκινα ...
Αλήθεια γιατί????Όχι στο φυσικό μου περιβάλλον....στο κρεβάτι.....εσύ γτ δεν είσαι δίπλα μου πάνω μου πισω μου κάπου τελοςπνατων ?
και το μωρο με τα κοκκινα δεν παει πισω!!Μα τι μωρό είναι αυτό??
Όχι και πασοκ ρε έρωτα...ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ
Συνομωτώ. Για το καλό και των 3 μαςΆσε που να στα λέω.....
Που είσαι εσύ? ❤