petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.254
- Πόντοι
- 1.336
Και ο γαμπρός να μην ξέρει τίποτα ε?Μπράβο ρε κουμπάρα!Την είχα εγώ. Κάναμε pre wedding party
Και ο γαμπρός να μην ξέρει τίποτα ε?Μπράβο ρε κουμπάρα!Την είχα εγώ. Κάναμε pre wedding party
Δεν είμασταν μαζί??@Sofia_Magic που είσαι βρε μωρό μου?Μαύρα μάτια κάναμε!
Αν θες μπορώ να λέω ότι είμασταν!Δεν είμασταν μαζί??
ποια παντρευεται??????Την είχα εγώ. Κάναμε pre wedding party
Καίγεται π τόπος και εσυ αναζωπυρώνειςΕμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magic που είσαι @Γιολάντα Magic
Αν είναι πρίν τον Σεπτέμβρη πέδιλο...Δεν θα ήθελα φουσκάλες στα πόδια...μπορεις στο επόμενο ραντεβου μας να το φοράς...συνδιασμενο με μαυρες γοβες στιλέτο??
Στο είπα εκ των υστέρων...όπως έπρεπε δηλαδή ❤Και ο γαμπρός να μην ξέρει τίποτα ε?Μπράβο ρε κουμπάρα!
μπορεις στο επόμενο ραντεβου μας να το φοράς...συνδιασμενο με μαυρες γοβες στιλέτο??
Άι πρόμις!Φίλε σε παρακαλώ μόνο μη λερώσετε το κόκκινο φόρεμα γιατί και εγώ με το ίδιο φόρεμα θέλω να μου έρθει.
Σωστή....το επόμενο σ/κ θα γίνει το δικό μου pre wedding...φιλαράκι @james034 και λοιποί ετοιμαστείτε....Στο είπα εκ των υστέρων...όπως έπρεπε δηλαδή ❤
Χαχαχαχαχαχαχα ΘεόςΦίλε σε παρακαλώ μόνο μη λερώσετε το κόκκινο φόρεμα γιατί και εγώ με το ίδιο φόρεμα θέλω να μου έρθει.
Άι πρόμις!
Είσαι καυλα!!!Μωρακια καλησπέρα… Τι κάνετε;;;
Εγώ μόλις ξύπνησα
Εμείς θέλουμε να δούμε τους κωλους σας μαζί!!!ΠΡΩΤΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Φωτιά!!!Εμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magic που είσαι @Γιολάντα Magic
Εγώ παντως έχω ξαπλώσει με το σοφάκι μου και κάνουμε γουτσου γουτσου...Τι βομβαρδισμός μνμ ήταν αυτός;!
3 σελίδες σε λιγότερο από μια ώρα κ ξαφνικα…σιγή!!
Βάρεσαν οι σειρήνες κ πήγαν όλοι (ες) στα καταφύγια;;;;;
Αυτά είναι!Εγώ παντως έχω ξαπλώσει με το σοφάκι μου και κάνουμε γουτσου γουτσου...
Εμενα με καυλωσε ς στα πμ μας και πάω να αυτοικανοποιηθω ....Τι βομβαρδισμός μνμ ήταν αυτός;!
3 σελίδες σε λιγότερο από μια ώρα κ ξαφνικα…σιγή!!
Βάρεσαν οι σειρήνες κ πήγαν όλοι (ες) στα καταφύγια;;;;;