igbt9999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 361
Απάντησε ο φίλος μου ο @Annapurna με σαφήνειαΤί ὑπονοεῖς;
Απάντησε ο φίλος μου ο @Annapurna με σαφήνειαΤί ὑπονοεῖς;
Αγάπη μου είσαι τόσο όμορφη...Πριν με ερωτευτείς έπρεπε να κανείς λίγο υπομονή μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα κουσούρια μου .. δεν φταίω εγώ εσυ βιαστηκες …
@jormakka δεν σε βλέπω ενεργό στο νημα και ανησυχώ
Καταλαβαίνω ότι σήμερα ήμουν απουσα και πιθανόν να μην είχες κάποια αφορμή να νευριάσεις και έπειτα να ξετυλίξεις το συγγραφικό σου ταλέντο.....
Όχι ματάκια μου, είμαι Χαλκιδικη. Με φάγανε οι άτιμες, με βρήκαν νέο και ρομαντικό και δε μ’ αφήνουν σε ησυχία.
Φίλησε μου το Σοφάκι, θα τα πούμε σύντομα.
Σε ποιο πόδι?Όχι ματάκια μου, είμαι Χαλκιδικη. Με φάγανε οι άτιμες, με βρήκαν νέο και ρομαντικό και δε μ’ αφήνουν σε ησυχία.
Εσύ είσαι πολυ μπροστά...Σε ποιο πόδι?
Εγω πάντα πάω στο μεσαίο για συμβολικούς λόγους
Σε ποιο πόδι?
Εγω πάντα πάω στο μεσαίο για συμβολικούς λόγους
Γιατί δεν μας πήρες μαζί ρομαντικό μου αγόρι?Όχι ματάκια μου, είμαι Χαλκιδικη. Με φάγανε οι άτιμες, με βρήκαν νέο και ρομαντικό και δε μ’ αφήνουν σε ησυχία.
@Sofia_Magic εκεί σου είπα μωρή να πάμεΑιγαιοπελαγίτικα.
Όταν βαφω την ρίζα δεν θα μού συζητάς σοβαρά θέματα.... Τώρα πού είναι ο Γιορ θέλω να πάω...@Sofia_Magic εκεί σου είπα μωρή να πάμε
Γκρονιαζες ότι είναι πολλές ώρες ......ενώ εσύ θα είσαι relax πίσω το κάθισμα και air conditionΌταν βαφω την ρίζα δεν θα μού συζητάς σοβαρά θέματα.... Τώρα πού είναι ο Γιορ θέλω να πάω...
... Και παγωμένο Red bullΓκρονιαζες ότι είναι πολλές ώρες ......ενώ εσύ θα είσαι relax πίσω το κάθισμα και air condition
Και καλή εβδομάδα...
Καυτές καλημερες ❤
Και καλή εβδομάδα...
Τι καλημέρα;! Σε λίγο πάμε για φαγητό κ σιέστα αλλά τέλος πάντων!!
Για μένα το ειπα, εγώ το ξεκίνησα!!Καλημε΄ρα καί καλή ἑβδομάδα! Καί μ'ἀρέσει τό νέο ἀβάταρ σου!
Δούλευε σκληρά μέχρι ἀργά, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ τό κορίτσι! Μήν τό ἀποπαίρνης!
Καυτές καλημερες ❤