james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.490
- Πόντοι
- 10.395
Τι λαθάκι;;;Έχεις κάνει ένα λαθάκι δικιέ μου. Το σχόλιό μου ήταν σε παράθεση της ανάρτησης της Βανέσας
Λαθάρα…
Τι λαθάκι;;;Έχεις κάνει ένα λαθάκι δικιέ μου. Το σχόλιό μου ήταν σε παράθεση της ανάρτησης της Βανέσας
Όσο για την Αριάνα, το έχω πει και θα το ξανά πω. Δεν έχει αντίπαλο...Τι λαθάκι;;;
Λαθάρα…
(με τρώει ο κωλος μου, το ξέρω!)Εγώ την τρωω γενικά αλλά αν μιλάς για πίτσα , βάζω όλα αυτά και καλαμπόκι μαζί
Εντάξει τώρα κι εσύ, το έκανες λύσα...(με τρώει ο κωλος μου, το ξέρω!)
Εσυ, μπορεί να την τρως γενικά…αλλά δεν την τρως κατάλληλα!!
ΥΓ: και δεν μιλάω για πίτσα!!
Αχαχαχαχααχαχ έτσι όπως τα λες όμως μου βάζεις δύσκολα .. δεν ξέρω δεν ξέρω.. θα κρατήσω τις αποστάσεις μου για λίγο και από τους δυο γιατί θέλω χρόνο να σκεφτώ … είναι δύσκολη περίπτωση
Δηλαδή σπέσιαλ προτιμάς;Εγώ την τρωω γενικά αλλά αν μιλάς για πίτσα , βάζω όλα αυτά και καλαμπόκι μαζί
Διαβάζω κ εγώ όρθιο χιλιόμετρο κ λέω τι πίνουνΈχεις κάνει ένα λαθάκι δικιέ μου. Το σχόλιό μου ήταν σε παράθεση της ανάρτησης της Βανέσας
Κι όμως, όχι!Ο James έκανε παράθεση στο βίντεο Αρίανας και μάλλον καταλάθος πρόσθεσε και την λαθος παράθεση ....είναι εμφανές και προφανές, αμετάκλητως και απαρέγκλιτα
Μάλλον απλό είναι!Πως θα γίνει να γαμησουμε και τις δυο κωλάρες δεν ξέρω...τα άλλα είναι αδιάφορα
Γλυπτό....Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Έργο τέχνης όχι απλά μία φωτογραφίαΤο όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο
Ε=(β•υ)/2Οξείες αμβλειες και ορθογώνιες παραλληλόγραμμες
Θα πέσει το μπου πάλιΟξείες αμβλειες και ορθογώνιες παραλληλόγραμμες