Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Μετά με έφτυσε κιόλας. Και τα σαλακια θα ήθελες να είναι δικά σου ?ΖΗΛΕΨΑ ..!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
Ηθελα αυτή η πούτσα που σου γάμαγε το στόμα...να είναι η δικιά μου!!!
Μετά με έφτυσε κιόλας. Και τα σαλακια θα ήθελες να είναι δικά σου ?ΖΗΛΕΨΑ ..!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
Ηθελα αυτή η πούτσα που σου γάμαγε το στόμα...να είναι η δικιά μου!!!
αυτό κι αν θα το ήθελα...καύλα μου!!Μετά με έφτυσε κιόλας. Και τα σαλακια θα ήθελες να είναι δικά σου ?
Εισςι εσυ ένας σοκολατένιος.....αυτό κι αν θα το ήθελα...καύλα μου!!
Ο σοκολατένιος περνάει καλά...ο ροζουλί έχει χάσει την σοφάρα τόσες μερες!Εισςι εσυ ένας σοκολατένιος.....
εεεεεεπππππ!!!! που ξερεις ότι περνάω καλά????Ο σοκολατένιος περνάει καλά...ο ροζουλί έχει χάσει την σοφάρα τόσες μερες!
απο τι ωρα;Καλημέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Να αυτή είναι η ουσία....Και αν συνδυάζεται με ωραίες στιγμές μεταξύ σας , ακόμα καλύτερα
Έχω ξεκινήσω ήδηαπο τι ωρα;
Ξυλιες που θες στο κωλαρακο σου....Καλημέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Σταζεις καυλαΚαλημέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Κοίτα παρακατω από την ανάρτηση σου, ανεβαίνουν οι οπαδοί σουΚαλημέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Δεν μαρεσει να μοιράζομαι πολύ, εκτός κι αν μου φέρεις καμία πίτσα στο ραντεβού. Τότε το διαπραγματεύομαιSandra,θες να την "χρησιμοποιήσουμε" σεξουαλικά απο κοινου;;
Καλημέρα μοναδική μου αγάπηΚαλό Σ/Κ σε όλα τα κορίτσια του Μάγου !!!
@Sandra Magic ***
@Sofia_Magic
@Γιολάντα Magic
@taylor.magic
@ariana.magic
@Βανέσα Magic
@Βαλέρια magic
Πίτσα ολόκληρη...;Δεν μαρεσει να μοιράζομαι πολύ, εκτός κι αν μου φέρεις καμία πίτσα στο ραντεβού. Τότε το διαπραγματεύομαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα μοναδική μου αγάπη
Είχα Άρνηση να το δεχτώ...Καλημέρα μοναδική μου αγάπη
Όχι μηηηη!!! Θυμήσου πως και ο μανθος φουστάνος το έλεγε και είχε άλλες 8 .. το θετικο της υπόθεσης είναι πως εσυ μπορείς να γίνεις δεύτερος ..Είχα Άρνηση να το δεχτώ...
Δεν έβλεπα καθαρά...
Αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια...
Πρέπει να κάνω πίσω...
Λατρεία μου...Όχι μηηηη!!! Θυμήσου πως και ο μανθος φουστάνος το έλεγε και είχε άλλες 8 .. το θετικο της υπόθεσης είναι πως εσυ μπορείς να γίνεις δεύτερος ..
Αχαχαχαχααχαχ έτσι όπως τα λες όμως μου βάζεις δύσκολα .. δεν ξέρω δεν ξέρω.. θα κρατήσω τις αποστάσεις μου για λίγο και από τους δυο γιατί θέλω χρόνο να σκεφτώ … είναι δύσκολη περίπτωσηΛατρεία μου...
Δεύτερος ποτέ...
Επειδή τα συναισθήματα μου είναι αυθεντικά, θα σε αφήσω ελεύθερη να επιλέξεις και εάν τελικά είσαι πραγματικά δική μου...
Μία μέρα θα έρθεις μόνη σου...
Αλλιώς χαρά μου η ευτυχία σου...
Ακόμη και με αυτόν... Τον... Αντε μην πω...
Πάρε το χρόνο σου.Αχαχαχαχααχαχ έτσι όπως τα λες όμως μου βάζεις δύσκολα .. δεν ξέρω δεν ξέρω.. θα κρατήσω τις αποστάσεις μου για λίγο και από τους δυο γιατί θέλω χρόνο να σκεφτώ … είναι δύσκολη περίπτωση