Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.242
Τέλειος θα έλεγαΑυτός είναι ωραίος συνδυασμός Βαλέρια Magic
Τέλειος θα έλεγαΑυτός είναι ωραίος συνδυασμός Βαλέρια Magic
Καλά μην τα πιστευεις και όλα...Καλημέρα...εδώ είναι το νήμα που καυλαντίζουμε δωρεάν με όμορφες κορασίδες ή μπήκα λαθος? @Sofia_Magic τυχαίο tag
Μπορώ να έχω την 105?καπου διαβασα οτι πληρωνουν για τις κριτικες εδω
προσφερω την κριτικη μου νο 210 σαν συλλεκτικη στην προνομοιακη τιμη των 2000 ευρω
φιλε δεν βγαινωΜπορώ να έχω την 105?
Ότι σου προσφέρουν+200. Δεν μπορώ παραπάνω ειλικρινά.φιλε δεν βγαινω
κανε προσφορα για την νο 250 στα 3000Ότι σου προσφέρουν+200. Δεν μπορώ παραπάνω ειλικρινά.
Με σκοτώνεις...κανε προσφορα για την νο 250 στα 3000
ελα τωραΜε σκοτώνεις...
Πρέπει να συνοδεύεται και με εγγύηση αύξησης κερδών.καπου διαβασα οτι πληρωνουν για τις κριτικες εδω
προσφερω την κριτικη μου νο 210 σαν συλλεκτικη στην προνομοιακη τιμη των 2000 ευρω
Ναι φίλε εν μέρει έχεις δίκιο αλλά και οι κριτικές είναι μισές. Μόνο πίπα.ελα τωρα
μισοτιμη ειναι λογο κρισης
καλα θα κανω την ψωλ εεεε καρδια μου πετρα και για μαξιμουμ αποδοση θα γαμησω κιολαςΝαι φίλε εν μέρει έχεις δίκιο αλλά και οι κριτικές είναι μισές. Μόνο πίπα.
Η νικη εχει ωραια μουνοχειλα!!!!!
Λεπτομέρεια to the point!Εύγε!Η νικη εχει ωραια μουνοχειλα!!!!!
Επετρεψε μου να ρωτήσω. Απο το 1 μεχρι το 10 ποσο πονο γουσταρεις;;Εννοείται
Εγώ θα σου πω .. πολύ. Πρώτη εγώ την δοκίμασα . Δε καταλαβαίνει χριστοΕπετρεψε μου να ρωτήσω. Απο το 1 μεχρι το 10 ποσο πονο γουσταρεις;;
Τέλεια!!!!Διαθέσιμη από 8
Θα το ξανά πω. Μην μας το δείχνεις αυτό το κωλαράκι ρε κοπελιά. Θα στο ζητάω μέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι...Καλημεραααα μωρακιαααΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
ΚΑΙ ΑΧΧΧ & ΒΑΧΧΧ…Αχχχχ❤