james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.495
- Πόντοι
- 10.395
Κρις, απ’ότι κατάλαβες…κανείς δεν θέλει να δει τον κώλο σου!!Με καταλαβες ε? Τωρα ημουν ετοιμος να ανεβασω και λιγο κωλο.
Κρις, απ’ότι κατάλαβες…κανείς δεν θέλει να δει τον κώλο σου!!Με καταλαβες ε? Τωρα ημουν ετοιμος να ανεβασω και λιγο κωλο.
σε ξεκωλιασε;Με γαμησε και έφυγε γιατί βιαζόταν
Έχω κάτσει κανένα τέταρτο στο δωμάτιο και βγάζω φωτό μόνη στον καθρέφτη
Έχω βγάλει καμία 20αρια
Έτσι για να περάσει η ώρα
απολαυσε το κωλαρακι σου τουλαχιστον;Με γαμησε και έφυγε γιατί βιαζόταν
Έχω κάτσει κανένα τέταρτο στο δωμάτιο και βγάζω φωτό μόνη στον καθρέφτη
Έχω βγάλει καμία 20αρια
Έτσι για να περάσει η ώρα
Τωρα τωρα,να δεις τι εχει να γινει. Καθε μερα ass pics θα ανεβαζω εδω μεσα.Κρις, απ’ότι κατάλαβες…κανείς δεν θέλει να δει τον κώλο σου!!
Όχι ρε, θες να πέσει το νήμα;Τωρα τωρα,να δεις τι εχει να γινει. Καθε μερα ass pics θα ανεβαζω εδω μεσα.
Θα προκαλεσω πανικο,ασε το 'χω που σου λεω.Όχι ρε, θες να πέσει το νήμα;
Κύριες κ κύριοι…έκανα ότι μπορούσα για να αποτρέψω το κακό! Δεν τα κατάφερα…Θα προκαλεσω πανικο,ασε το 'χω που σου λεω.
Είμαι μηλο πως μπορούμε να επικοινωνήσουμεΚαυλες....και.ειπα να μην κάνω σεξ ....με αναγκάζεται.....όποιος ειναι Μήλο ας στείλει πμ ❤
Χαχαχαχα αγάπη μου Κράτησε τα για την επόμενη φορά@Sandra Magic χθες ξέχασες τα ...
... και δυστυχώς δεν καπνίζω ...
Την προηγούμενη φορά είχες ξεχάσει τον αναπτήρα σου όπως και αυτή τη φορά βέβαια.
Θα στα φυλάξω να στα δώσω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε.
Μάγκες όποιος συναντήσει τη Σάντρα ένα πακέτο τσιγάρα Davidoff sl-line το λεπτό πακέτο please.
Είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί πολύ.
Χαχαχαχαχα και γώ γέλασα παρά πολύ@Sandra Magic άλλο Πανηλειακός και άλλο πανηλίθιος.......παιδιά δείτε τη συνέντευξή της στο youtube...δεν υπάρχει αυτό το τυπάκι και αυτό το μουτράκι...λέει αλήθεις ακομπλεξάριστα, ναζιάρικα και καταλαβαίνεις πολλά και για την ίδια...τρομερό κορίτσι...και χαίρομαι που την έχω συναντήσει και θα την ξανασυνατήσω...και χιούμορ φαρμακερό...όχι γλυκανάλατες μαλακίες...και ακούει και metal
Εμένα ας μου τον δώσει κάποιος λίγο να ηρεμήσω...κ μετά πήγαιντε φάτε δεν έχω
Έλα και είμαι μηλο..πως θα έρθουμε σε επικοινωνίαΚαυλες....και.ειπα να μην κάνω σεξ ....με αναγκάζεται.....όποιος ειναι Μήλο ας στείλει πμ ❤
Βάλε εσύ αυτά τα πέδιλα κ στείλε μου να δεις για πότε θα έρθω...Ορθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
Παλιό το βίντεο (το έχεις ξανανεβασει) αλλά πάντα καυλωτικό!!!Εννοειται
Απορώ πως κρατιούνται οι υπόλοιποι λουομενοι!!!Κλαιω κουμπάρε.....
Πήραμε καφέδες και πλήρωσα.....
Άργησες να μας δείξεις τα βυζάκια σου από τόσο κοντά, αλλά άξιζε η αναμονή!!!@El Rey θες να γίνω η La Reina σου ? ❤
Είσαι το κάτι άλλο!!!Για να μού τον βάλεις....
Περνάει υπέροχα η @Γιολάντα Magic !!!Χαλάω εγώ χατίρια σε σένα? Πότε
Τι καυλιαρικο μωρό είσαι εσύΚαλημέρα μωρακια Έχω ήδη ξεκινήσει.. Διαθεσιμη μέχρι αργα
Να ρθεις από πίσω και να σου ρίξω ένα..Καλημερα αγόρια μου❤
Να έχετε μια όμορφη μέρα....
Ωραίο στρώμα πρέπει να είναι μεγάλης αντοχήςΔιαθέσιμη από τις 6
Αχχ και να τον είχα ανάμεσα τουςΕννοειται
Ωραίο μαγιόI am addicted to bou ❤
Δεν μπορώ να μην λέω γειά στα αγόρια μου
Επίσης να ενημερώσω πως δεν βρισκόμαστε, τόσο εγώ όσο και η Σοφία σε " διαθεσιμότητα " είμαστε σε άδεια...γίνεται καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους