kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.522
- Πόντοι
- 486
Φτου σου κοπελαρα μου!!Ορθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
Φτου σου κοπελαρα μου!!Ορθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω... το χιούμορ δεν το έχασες... νομίζω είδες κωλους γι'αυτό ο πυρετός..οχι εχω 38,9!μιλα με τωρα μαζι ή φαντασιωνομαι το στηθος σου
καλα βαλε λιγο στηθος για σιγουρευτω οτι μιλαω μαζι σου παρακαλω!Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω... το χιούμορ δεν το έχασες... νομίζω είδες κωλους γι'αυτό ο πυρετός..
Εντάξει ❤Πρέπει να μείνεις αγάμητη μερικές ..ώρες όμως..Κοντός ψαλμός αλληλούϊα..
Χαλάω εγώ χατίρια σε σένα? Πότεκαλα βαλε λιγο στηθος για σιγουρευτω οτι μιλαω μαζι σου παρακαλω!
Για αυτο εισαι το Σοφακι της καρδιας μας!!Χαλάω εγώ χατίρια σε σένα? Πότε
Είμαστε αισθηματιες!Εάν τολμήσω να διαβώ το ρουβικωνα θα με πας ήσυχα ή να έχω και τα χάπια της πίεσης?
Πω ρε πουστη μου τι έπαθα τώρα?
Τι έρωτας είναι αυτός που έχω με το μουνι?
εγω ειμαι...Είμαστε αισθηματιες!
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω πως στο έκανε ο Σοκολατένιος πουτσος το κωλι σου !
ξερολουκουμο εισαι!!!Με γαμησε και έφυγε γιατί βιαζόταν
Έχω κάτσει κανένα τέταρτο στο δωμάτιο και βγάζω φωτό μόνη στον καθρέφτη
Έχω βγάλει καμία 20αρια
Έτσι για να περάσει η ώρα
Που είσαι εσυ ρε φίλε;Πωπω της πουτανας,το νημα εχει σαλια,τσοντες,γλειψιματα,την Αριανα ξεχασμενη σ'ενα δωματιο να βγαζει φωτογραφιες,η Γιολαντα με την κωλαρα της και η Σοφαρα να προσπαθει να βαλει μια ταξη. Του μουνιου το πανηγύρι.
Τελευταια,ερχομαι αργα στο παρτυ. Κανω μια εμφανιση guest και φευγω παλι.Που είσαι εσυ ρε φίλε;
Λες κ έπεσε βόμβα…ή να πω αμπούλα;;;
Ήρθες και δεν μιλάει άνθρωπος!
Να το κοιτάξεις αυτό !!
Μας έχει λείψει το χιούμορ σου!!
ΥΓ: δεν Πιστεύω να τις έριξες εσυ;!
Μην με αντιγραφειςΤελευταια,ερχομαι αργα στο παρτυ. Κανω μια εμφανιση guest και φευγω παλι.
Με καταλαβες ε? Τωρα ημουν ετοιμος να ανεβασω και λιγο κωλο.Μην με αντιγραφεις