james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.601
- Πόντοι
- 10.395
Σοκολατένιο …οριζόντιο χιλιόμετρο;;;Η στάση δεν διευκολύνει την διαπίστωση αγαπητέ
Χθες πήγα με έναν σοκολατένιο
Πίστεψε με δεν είναι καθόλου κλειστός
Σοκολατένιο …οριζόντιο χιλιόμετρο;;;Η στάση δεν διευκολύνει την διαπίστωση αγαπητέ
Υπάρχουμε και εμείς με τα ροζουλί καυλιά μανδαμ.....όχι μόνο οι σοκολατένιοι....Η στάση δεν διευκολύνει την διαπίστωση αγαπητέ
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω πως στο έκανε ο Σοκολατένιος πουτσος το κωλι σου !Εντάξει φευγω γιατί περιμένουν και άλλοι..και μετά τι τους λες ότι καθόσουν και εβγαζες μόνη φωτό ;
Άντε να σε πιστέψουν
Τώρα εσύ με προκαλείς να βρεθούμε και οι 3 μαζί...Ναι.....αυτά....
Και από τα ματάκια όταν κάνω deep....
Θα περάσω ένα πέρασμα τον κουμπάρο πριν την δώσω.. φυσικάΤώρα εσύ με προκαλείς να βρεθούμε και οι 3 μαζί...
Νομίζω είσαι καλάΛογικα εχω παρενεργειες!βλεπω μονο κωλους κ βυζια σημερα
οχι εχω 38,9!μιλαμε τωρα μαζι ή φαντασιωνομαι το στηθος σουΝομίζω είσαι καλά
Φτου σου κοπελαρα μου!!Ορθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω... το χιούμορ δεν το έχασες... νομίζω είδες κωλους γι'αυτό ο πυρετός..οχι εχω 38,9!μιλα με τωρα μαζι ή φαντασιωνομαι το στηθος σου
καλα βαλε λιγο στηθος για σιγουρευτω οτι μιλαω μαζι σου παρακαλω!Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω... το χιούμορ δεν το έχασες... νομίζω είδες κωλους γι'αυτό ο πυρετός..
Εντάξει ❤Πρέπει να μείνεις αγάμητη μερικές ..ώρες όμως..Κοντός ψαλμός αλληλούϊα..
Χαλάω εγώ χατίρια σε σένα? Πότεκαλα βαλε λιγο στηθος για σιγουρευτω οτι μιλαω μαζι σου παρακαλω!
Για αυτο εισαι το Σοφακι της καρδιας μας!!Χαλάω εγώ χατίρια σε σένα? Πότε
Είμαστε αισθηματιες!Εάν τολμήσω να διαβώ το ρουβικωνα θα με πας ήσυχα ή να έχω και τα χάπια της πίεσης?
Πω ρε πουστη μου τι έπαθα τώρα?
Τι έρωτας είναι αυτός που έχω με το μουνι?
εγω ειμαι...Είμαστε αισθηματιες!
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω πως στο έκανε ο Σοκολατένιος πουτσος το κωλι σου !