Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.464
Νυχια νυφούλαςΠάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Έτοιμη καλού κακού....Νυχια νυφούλας
Τέλειο νύχι...τέλειες τρυπούλες...τώρα φταίω να την βάλω άβαταρ?Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Το γνωστό " όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι" ( Είπε η Βαλέρια και κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια τού Jormakka)
Σίριαλ θα πω εγώ για να έχει επεισόδια,gest stars και πολύ σασπένς...
Ναι σε ειπα,θα παλεψουμε χωρις διαιτητη σε αλάνα. ΕτοιμασουΜε είπες φλώρο;
Ένταξει μπορεί να είμαι λίγο
Για κάποιο λόγο διάβασα χωρίς δονητη χωρίς πλάκαΝαι σε ειπα,θα παλεψουμε χωρις διαιτητη σε αλάνα. Ετοιμασου
Μετά το.πρωτο θα έρθω να στις φτυσω και να τις χαϊδέψω...Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Μαζί είμαστε μέτα αγάπη τού Γιορμαγκα ❤Μετά το.πρωτο θα έρθω να στις φτυσω και να τις χαϊδέψω...
Μετά με κολλάς στον τοίχο...το δέρμα μου έχει ανατριχιασει ολόκληρο, βλέποντας το χέρι σου πού το έχεις ακουμπήσει αποφασιστικά στο ύψος του προσώπου μόυ πάνω στον τοίχο. Πλησιάζεις στο αυτί μου και συνεχίζεις να μου μιλάς.... Οι περαστικοί κοιτούν όμως εγώ σκέφτομαι πως δεν με νοιάζει.....Δάκρυα όχι. Μερικές στιγμές αναπολείς αλλά έχει και ένα άλλο γνωστό που λέει «αν κοιτάς συνέχεια πίσω σου δε θα πας ποτέ μπροστά».
Το ξέρω γ αυτό στο είπαΜαζί είμαστε μέτα αγάπη τού Γιορμαγκα ❤
Εκεί εστίασα κι εγώ. Τέλεια!Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Α θα παιξεις βρομικα λοιπον και θα φερεις τον δονητη σου για οπλο. Θα φερω στραπ ον 30 εκατοστων. Θα χυθει αιμα,ας ειναι.Για κάποιο λόγο διάβασα χωρίς δονητη χωρίς πλάκα
Καλη ορεξη και με ρεγουλα το φαη, μην το παρακανειςΠάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
30? Τι είμαι καμία πορνοστάρ; Μια τίμια μικρή και αθώα ιερόδουλη είμαι.... Γιατί με χτυπάς αλύπητα;Α θα παιξεις βρομικα λοιπον και θα φερεις τον δονητη σου για οπλο. Θα φερω στραπ ον 30 εκατοστων. Θα χυθει αιμα,ας ειναι.
Θες να μας κ@λωσεις μεσημεριατικαΠάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??
Δεν κανουμε πισω,τωρα εκλεισε. Ραντεβου στην αλανα,πισω απ'τη πλατεια στο σκοταδι. Μαχη μεχρι να φυγεις ενας.30? Τι είμαι καμία πορνοστάρ; Μια τίμια μικρή και αθώα ιερόδουλη είμαι.... Γιατί με χτυπάς αλύπητα;
Την επόμενη φορά χωρίς στρασακια παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.Πάω να φάω το πρώτο.. να σας ρωτήσω σας αρέσουν τα νύχια μου??