lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
για ύπνο θες να πας ή για γαμήσι|??Xanax placibo
για ύπνο θες να πας ή για γαμήσι|??Xanax placibo
Στην ηλικια του....μικρη η διαφοραγια ύπνο θες να πας ή για γαμήσι|??
για ύπνο θες να πας ή για γαμήσι|??
Το σωστο το Σαντρεϊκο ειναι skase
Ήταν από τα πετυχημένα της @Sandra MagicΤο σωστο το Σαντρεϊκο ειναι skase
Στο κρεβάτι, ή όπου αλλού....., τίποτα δεν είναι ανηθικο, βρώμικο, ωμό και προκλητικό όταν συμφωνούν και αρέσει και στους δυο....στο κρεβάτι υπάρχει μόνο η λέξη και το αίσθημα τηςΠροφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
Όποιος ειναι συμφιλιωμενος
με αυτά ίσως και να καυλωνει....
Στο κρεβάτι, ή όπου αλλού....., τίποτα δεν είναι ανηθικο, βρώμικο, ωμό και προκλητικό όταν συμφωνούν και αρέσει και στους δυο....στο κρεβάτι υπάρχει μόνο η λέξη και το αίσθημα της
Κάυλας
Την έχω δεί ολοκληρωμένη με πρόσωπο και έχω πάθει πλάκα.Δεν την γνωρίσω από κοντά...Αλλά ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αυτό φαίνεται
Εσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριοΕγώ την πάω τρέλα την ΓΙΟΛΆΝΤΑ!!!!!!
Είναι ντίβα και γουστάρω!!!!!
Για να κλείσεις ραντεβου +20 για να κλείσεις +20 για να σου απαντήσω +20 για το ταξί +20 για το ταξί +20 για να μπω στο δωμάτιο +150 που θα στείλω κάποιον άλλον....στείλε εσύ και εάν έχω όρεξη και δεν βαριέμαι και δεν προκύψει κάτι και ακυρωθεί τελευταία στιγμή βλέπουμε....Για ραντεβού σου στέλνω μέιλ ή να μπω στα dm σου;
Έεεε......με το μαλακό, να πάρει και άλλος σειρά ...Εσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριο
Εχω φροντίσει για όλουςΈεεε......με το μαλακό, να πάρει και άλλος σειρά ...
και πιος δεν το θελει αυτο ρε γιολαντα μουΕσυ θέλω να μπεις στον κωλο μου και να βγεις μεθαύριο
Ὅσοι δέν εἶναι τοῦ πρωκτικοῦ ἤ τῆς Γιολάντας: ἐγώ καί στίς δύο περιπτώσεις π.χ.και πιος δεν το θελει αυτο ρε γιολαντα μου
Ναι αφου με εκνευρισε φαντασουΉταν από τα πετυχημένα της @Sandra Magic