Έχεις σε πολλούς να τα πεις ...Θα σου πω απ κοντά ❤
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχεις σε πολλούς να τα πεις ...Θα σου πω απ κοντά ❤
Νιώθω πότε είσαι πεσμένη για αυτό...Ευχαριστώ γλυκούλη μου, πάντα μού φτιάχνεις την διάθεση εσύ ❤
Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Καλό μήνα , καλή δουλειά , καλά να περάσει ο τυχερός. Άντε και στα δικά μας...Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Καλή δουλειά γοργόνα μου σαγαπω πολυ ❤Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
κουκλακι μου εσυ!!Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Θέλω να σε γνωρίσω εσένα ❤Νιώθω πότε είσαι πεσμένη για αυτό...
Κ εγώ θέλω πολύ κ για πολλούς λόγους κ θα γίνει σύντομα το υπόσχομαι...Θέλω να σε γνωρίσω εσένα ❤
ΧαθηκεςΚαλή δουλειά γοργόνα μου σαγαπω πολυ ❤
Ουδεν σχολιοΚαλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Εδώ είμαι ❤Χαθηκες
Εδώ ναι , στo pm oxi..xaxaΕδώ είμαι ❤
Θα απαντήσω σε όλα ❤Εδώ ναι , στo pm oxi..xax
Το βλέπω το βλέπω...Εχω να το λέω με το κορίτσι μου ταιριάζουμε πολύ ❤
παντα πανεμορφη και καυλαΚαλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Στείλτω σενάριο στον alpha.Ναι αγαπητέ μου...χωριατισσα! Τους είχα φτωχούς να με σπουδάσουν! Έχω εγώ όμως τώρα να τους προσφέρω τα πάντα! ( οικογενειακές ιστορίες)
Καλό μήναΚαλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...
Τα είδαμε στο ινστα και περιμέναμε να γυρίσεις να συναντηθούμε !!!! Έχει να πέσει τράβηγμαΜωράκια μου για σήμερα έχει μείνει ένα κενό ραντεβου προς το παρών..έχω κάνει και ωραία κοτσιδάκια σήμερα
Δελτιο ειδησεων ακουγεται;σε φανταζομαι να λες ειδησεις γυμνη και να χεις καλεσμενη σε πανελ τη σοφια επισης γυμνη.@lagonisian τέτοια μου κάνεις, και δεν μπορώ να πω όχι ❤
Καλό μήνα σε όλους και όλες ❤ μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι...( πάω δουλειά) φιλιά...