hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.256
- Πόντοι
- 15.296
* Ίλλινοϊ
Ἔτσι... Νά μή διορθώνω μόνον ἐγώ... !
* Ίλλινοϊ
Πού είναι το φιλαράκι μου το καλό? Πού με δέχεται και με το γραπτό μου..Ἔτσι... Νά μή διορθώνω μόνον ἐγώ... !
Και εσείς μεταπτυχιακό, δεσποινίς?Πού είναι το φιλαράκι μου το καλό? Πού με δέχεται και με το γραπτό μου..
Αυτό σημαίνει κωλοκατασταση@lagonisian τέτοια μου κάνεις, και δεν μπορώ να πω όχι ❤
Για τεχνοκρατη σε κοβω! Θεωρητική σιγουρα όχι!Με κόβεις για οικονομικά?
ΜπαααααααΓια τεχνοκρατη σε κοβω! Θεωρητική σιγουρα όχι!
Θα σου πω απ κοντά ❤Για τεχνοκρατη σε κοβω! Θεωρητική σιγουρα όχι!
Μπα ... απλώς χωριατισσα ..Και εσείς μεταπτυχιακό, δεσποινίς?
Απο εσένα βγήκε το γουστάρεις τη χωριάτισσα Κωστάκη?Μπα ... απλώς χωριατισσα ..
Μπα ... απλώς χωριατισσα ..
Η καλοσύνη η θετική ενέργεια κ η ευγένεια είναι πάνω από πτυχία...Μπα ... απλώς χωριατισσα ..
Η καλοσύνη η θετική ενέργεια κ η ευγένεια είναι πάνω από πτυχία...
Ευχαριστώ γλυκούλη μου, πάντα μού φτιάχνεις την διάθεση εσύ ❤Η καλοσύνη η θετική ενέργεια κ η ευγένεια είναι πάνω από πτυχία...
Θα χαρω ιδιαιτερως! Κι εγω θα σου πω απο κοντα..Θα σου πω απ κοντά ❤
Ναι αγαπητέ μου...χωριατισσα! Τους είχα φτωχούς να με σπουδάσουν! Έχω εγώ όμως τώρα να τους προσφέρω τα πάντα! ( οικογενειακές ιστορίες)Δέ σοῦ φαίνεται! Καί δέν κάνω πλάκα!
Ναι αγαπητέ μου...χωριατισσα! Τους είχα φτωχούς να με σπουδάσουν! Έχω εγώ όμως τώρα να τους προσφέρω τα πάντα! ( οικογενειακές ιστορίες)
Αυτό εννοούσα χαχαχαχαχαΓελῶ γιά τό "οἰκογενειακές ἱστορίες".... Μοῦ θύμισε στὴν τηλεόραση...
❤❤❤Ναι αγαπητέ μου...χωριατισσα! Τους είχα φτωχούς να με σπουδάσουν! Έχω εγώ όμως τώρα να τους προσφέρω τα πάντα! ( οικογενειακές ιστορίες)
Αυτό εννοούσα χαχαχαχαχα