Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
ΥπαρχειιιιΔιαθέσιμη σήμερα αγόρια μόυ. Και κορίτσια μου και όλα βασικά... όρεξη να υπάρχει
ΥπαρχειιιιΔιαθέσιμη σήμερα αγόρια μόυ. Και κορίτσια μου και όλα βασικά... όρεξη να υπάρχει
Εντάξει θα έρθω αδιάβαστη για πολλοστή φορά....Υπάκουη ναι , καλή ας μην είσαι τόσο...
Ειμαι ο creepy θαυμαστης μεχρι να ξανατσακωθουμε,δως του λιγο χρονο.Εγώ φταίω; Εσυ κοιτάς που πάω και έρχεσαι συνέχεια από πίσω μου
υπαρχουν και αυτα τα ατομα(δεν μιλαω μονο για το bou αλλα γενικα και στην κανονικη μας ζωη) αλλα τι να κανεις? Υγιεια,η ζωη συνεχιζεταιΈχω μπλέξει με αρνητικούς ανθρώπους και δεν το παραδέχονται..
Όχι ρε γαμωτο. Θα πρέπει να σε τιμωρήσω και δεν το θέλω!!!Εντάξει θα έρθω αδιάβαστη για πολλοστή φορά....
Μμμ ...δυστυχώς και εγώ θα πρέπει να το υποστώ...οποία και αν είναι η τιμωρίαΌχι ρε γαμωτο. Θα πρέπει να σε τιμωρήσω και δεν το θέλω!!!
Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Φυσικά δεν σου λέω τώρα την τιμωρία. Από κοντά αυτά....Μμμ ...δυστυχώς και εγώ θα πρέπει να το υποστώ...οποία και αν είναι η τιμωρία
Εννοείται ❤❤❤Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Φυσικά δεν σου λέω τώρα την τιμωρία. Από κοντά αυτά....
Μαρεαει το sub ❤ έχετε αρχίσει και με μαθαίνεται και τρελενομαι ❤@Γιολάντα Magic σε θέλω μαθήτρια μου αδιάβαστη, να περάσεις το μάθημα με άλλο τρόπο, να μου κάνεις ο,τι θέλω
Γεια σου κουκλιΓεια σου μωρό μου ❤
θα σε κανω κι ενα μεταπτυχιακοΑυτό το ξέρω απέξω.
Το έδωσα 2 φορές για να μπω στον μάγο
Την μια κόπηκα και την άλλη πέρασα με 9 και μπήκα ❤
Φέρε κ μια φίλη σου να αριστεύσετε παρέαΜαρεαει το sub ❤ έχετε αρχίσει και με μαθαίνεται και τρελενομαι ❤
@Sofia_MagicΦέρε κ μια φίλη σου να αριστεύσετε παρέα
Το ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανάΕιμαι ο creepy θαυμαστης μεχρι να ξανατσακωθουμε,δως του λιγο χρονο.
Πρέπει να κάνετε τρομερό διπλό μαζί...
Εσενα δεσποινίς όμορφη και αξιο... γαμητη ποτε θα σε ξαναπολαυσουμε?? Μας έλειψες... Και το έχουμε ρίξει στο χειρογλυκανοΤο ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανά
Το μόνο σίγουροΘα με αποτελειώσετε
Πνίγεσαι θες λίγο νερό;Το ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανά
Εχω να το λέω με το κορίτσι μου ταιριάζουμε πολύ ❤Πρέπει να κάνετε τρομερό διπλό μαζί...