Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
@Sofia_MagicΦέρε κ μια φίλη σου να αριστεύσετε παρέα
@Sofia_MagicΦέρε κ μια φίλη σου να αριστεύσετε παρέα
Το ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανάΕιμαι ο creepy θαυμαστης μεχρι να ξανατσακωθουμε,δως του λιγο χρονο.
Πρέπει να κάνετε τρομερό διπλό μαζί...
Εσενα δεσποινίς όμορφη και αξιο... γαμητη ποτε θα σε ξαναπολαυσουμε?? Μας έλειψες... Και το έχουμε ρίξει στο χειρογλυκανοΤο ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανά
Το μόνο σίγουροΘα με αποτελειώσετε
Πνίγεσαι θες λίγο νερό;Το ξέρω, και μένα μη με βλέπεις έτσι είναι μέχρι να ξυπνήσει ο κοξαλ μπαμπά μέσα μου ξανά
Εχω να το λέω με το κορίτσι μου ταιριάζουμε πολύ ❤Πρέπει να κάνετε τρομερό διπλό μαζί...
Θα φέρω ενισχύσεις όλο τον καθηγητικο σύλλογοΤο μόνο σίγουρο
Ήρθε και η Αριανα στην παρεα μας... Εντάξει μαλακες βαλτε και τα αιρκοντισιον στους 14 βαθμούς να γίνει Σιβηρία και ας έρθει η ΔΕΗ 4000 ευρώ... Ποσες μελαχρινες να αντέξει η γέρικη καρδιά μουΠνίγεσαι θες λίγο νερό;
What means κοξαλ dear lagonisian?Ήρθε και η Αριανα στην παρεα μας... Εντάξει μαλακες βαλτε και τα αιρκοντισιον στους 14 βαθμούς να γίνει Σιβηρία και ας έρθει η ΔΕΗ 4000 ευρώ... Ποσες μελαχρινες να αντέξει η γέρικη καρδιά μου
Χύσε να πιωΠνίγεσαι θες λίγο νερό;
Δεν το είπα εγω αγάπη μου αυτόWhat means κοξαλ dear lagonisian?
Can u explain me porfavor?
What means κοξαλ dear lagonisian?
Can u explain me porfavor?
ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΧύσε να πιω
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!