lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
αγαπώ σε...Ισχυει παίζει Star η ζηνα .....και εγώ απορώ που την βλέπω βέβαια
αγαπώ σε...Ισχυει παίζει Star η ζηνα .....και εγώ απορώ που την βλέπω βέβαια
τι εχεις ?Τι θες πατερ?
Εσύ τι θες?τι εχεις ?
εσυ τι εχεις, ασε εγω τι θελω.Εσύ τι θες?
Απαντά με ερώτηση όπως πάντα...Όλα τα καλά έχω...εσυ τι εχεις, ασε εγω τι θελω.
Απαντά με ερώτηση όπως πάντα...Όλα τα καλά έχω...
ποια ειναι ολα τα καλα που εχεις δηλαδη ?Απαντά με ερώτηση όπως πάντα...Όλα τα καλά έχω...
Με κόβεις για οικονομικά?
Αυτό πού ξέρεις..ποια ειναι ολα τα καλα που εχεις δηλαδη ?
Εχω πάρει πτυχίο ( πάλι καλά)Ασοεε? Παιδαγωγικο? Νομικη? Πανεπιστημιουπολη- Καποια απο τις σχολες του ΕΚΠΑ τελος παντων που στεγαζονται στο ζωγραφου?
Θα ελεγα το Παντειο και το Χαροκοπειο αλλα δεν ειναι κεντρο
Τελος παντων @Γιολάντα Magic οπου και να εισαι τουλαχιστον πως το βλεπεις θα παρεις πτυχιο φετος?
μη μου πετας το μπαλακι τσαπερδονα, δε ξερω τιποτα εγωΑυτό πού ξέρεις..
Συγχαρητήρια ματάκια μου είσαι τρομερή... Απλα διαπιστώνω ότι έχεις μια απέχθεια στο να κοιτας ψηλα στην οθόνη στα πμ...Εχω πάρει πτυχίο ( πάλι καλά)
Κάνω μεταπτυχιακό κ εχω αλλά 2 χρόνια
Έπρεπε να ξέρεις ότι είμαι αστέρι απλά..μη μου πετας το μπαλακι τσαπερδονα, δε ξερω τιποτα εγω
Βρε κουνελάκι πες στην φιλενάδα σού ( εγώ) να σε βοηθήσειΣυγχαρητήρια ματάκια μου είσαι τρομερή... Απλα διαπιστώνω ότι έχεις μια απέχθεια στο να κοιτας ψηλα στην οθόνη στα πμ...
Μήπως την πρώτη κοπηκες επίτηδες?Αυτό το ξέρω απέξω.
Το έδωσα 2 φορές για να μπω στον μάγο
Την μια κόπηκα και την άλλη πέρασα με 9 και μπήκα ❤
Υπομονη και με το καλο να παρεις και το μεταπτυχιακο σουΕχω πάρει πτυχίο ( πάλι καλά)
Κάνω μεταπτυχιακό κ εχω αλλά 2 χρόνια
εγω εκανα μια ερωτηση με 2 λεξεις απλα.Έπρεπε να ξέρεις ότι είμαι αστέρι απλά..
Σού απάντησα...και ας την ξέρεις την απάντηση..εγω εκανα μια ερωτηση με 2 λεξεις απλα.
1) τι
2) εχεις ?
υ/γ και ακομα απαντηση δεν πηρα
Αληθεια τωρα?? εχεις ολα τα καλα @Sofia_Magic ??Όλα τα καλά έχω...
Έχω μπλέξει με αρνητικούς ανθρώπους και δεν το παραδέχονται..Αληθεια τωρα?? εχεις ολα τα καλα @Sofia_Magic ??
Αι στο καλο , δεν το ειχα καταλαβει
Καθηγητές εχω μια αδυναμία λόγω φαντασίωσης και σχέση εξουσίας ( μαθήτρια- καθηγητής)Υπομονη και με το καλο να παρεις και το μεταπτυχιακο σου
Παντως θεωρω πως πολλοι καθηγητητες σου αλλα και συμφητητες σου θα τους εχουν πεταχτει τα ματια εξω οταν σε βλεπουν