Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Αν κουράζεσαι να δουλεύεις λιγότεροΒρε γαμιεμαι στη δουλειά ούτε νερό δεν εχω πιει
Αν κουράζεσαι να δουλεύεις λιγότεροΒρε γαμιεμαι στη δουλειά ούτε νερό δεν εχω πιει
Πάντως όχι εγώ. Αν πας μερικες σελίδες πίσω θα το βρεις.Ποιος είπε ότι είμαι από Αλβανία; Πεθαίνω τωραα
Αυτο το duo πρεπει να το δοκιμασω ρε φιλε.
Η ηλικία σου είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ηλικιών τους?Αυτο το duo πρεπει να το δοκιμασω ρε φιλε.
37 ειμαι και με γυμνασμενο καρδιαγγειακο συστημα. Θα τα καταφερω. Οχι για 'μενα...για το bourdela ρε γαμωτο. Θα μας βγαλω ασπροπροσωπους.Η ηλικία σου είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ηλικιών τους?
Αν ναι, ζήστο σαν να είναι το τελευταίο!
Μπορεί και να αποβεί μοιραίο
Αστειεύομαι προφανώς, μην είσαι κάπως έτσι
Κάνε μας περήφανες37 ειμαι και με γυμνασμενο καρδιαγγειακο συστημα. Θα τα καταφερω. Οχι για 'μενα...για το bourdela ρε γαμωτο. Θα μας βγαλω ασπροπροσωπους.
Κάνε μας περήφανες
Μην τον λυπηθείτε. Μην φωνάξετε το εκαβ.Κάνε μας περήφανες
καλα κατσε και θα δεις τι εχουν να παθουνΜην τον λυπηθείτε. Μην φωνάξετε το εκαβ.
Ωραίο φόρεμαΚαλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
Συγνώμη κιόλας αλλά και από τόν Άρη να μου έλεγαν ότι είσαι πάλι τόν έπαιζα για πάρτη σουΜωράκια μου για σήμερα έχει μείνει ένα κενό ραντεβου προς το παρών..έχω κάνει και ωραία κοτσιδάκια σήμερα
ο κωλος σου γιατι δειχνει τη λαμπα ρε'συ? κατι θελει να μας πει μηπως?Καληνύχτα από Θεσσαλονίκη μωράκια .. Τα λέμε σύντομα
Ναι.. θέλει να σας αλλάξει τα φώταο κωλος σου γιατι δειχνει τη λαμπα ρε'συ? κατι θελει να μας πει μηπως?
Εδώ πάς για καθαρή αυτοκτονία
Θενξ μπρο
καλοοοοοο
καλά καλά...Βρε γαμιεμαι στη δουλειά ούτε νερό δεν εχω πιει
"ώστε αυτή είναι που μου λεγες οτι δεν ξέρει να κάνει πίπες ε" και να την κοιτάξει και μεΚαι οχι απλα χαιρετουρα και μαλακιες. Να ερθει να σε φιλησει στο μαγουλο,τι μου κανεις πως εισαι,α ωραια η κοπελα σου και τετοια...
αν είναι να πάω από νωρίς τουλάχιστον να πάω ευτυχισμένοςΕδώ πάς για καθαρή αυτοκτονία
Δεν τα γνωρίζεις καλά και εκτίθεσαι...Ο Μεγαλέκος είχε πει κάποτε “Πας μη Έλλην, βάρβαρος” εννοώντας πως βάρβαρος είναι οποίος δεν έχει λάβει την ελληνική παιδεία. Δεν μας νοιάζουν τα χρώματα μας νοιάζει να μην είναι ο άλλος αουγκανος.