vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.876
- Πόντοι
- 446
Πωπω γαμω το μουνι της αδεφης μου τη ΚΩΛΑΡΑ εχεις...θα τον παιξω για παρτη σου σημεραΚαληνύχτα από Θεσσαλονίκη μωράκια .. Τα λέμε σύντομα
Πωπω γαμω το μουνι της αδεφης μου τη ΚΩΛΑΡΑ εχεις...θα τον παιξω για παρτη σου σημεραΚαληνύχτα από Θεσσαλονίκη μωράκια .. Τα λέμε σύντομα
ναι συγκινήθηκε τώραΠωπω γαμω το μουνι της αδεφης μου τη ΚΩΛΑΡΑ εχεις...θα τον παιξω για παρτη σου σημερα
την εχεις παρει;ΜΟΥΝΑΡΑ ❤
κανεις ραντεβου η για αλλο λογο ηρθες;Καληνύχτα από Θεσσαλονίκη μωράκια .. Τα λέμε σύντομα
Δεν μπερδευω τιποτα φιλε μου με ολο τον σεβασμο.. Επιλεγω ενα call girl για να κανω σεξ (οκ ισως καποιοι να επιλεγουν απλα για κουβεντα η οτιδηποτε αλλο, σεβαστο αν το κανουν αυτο).. Εγω θα κοιταξω αν περασα καλα μαζι της η οχι και μονο (και φανταζομαι ολοι οχι μονο εγω).. απο εκει και περα τα αλλα ειναι απλα γ για να γινεται κουβεντα
Τα θέλει ο κωλος σου βλέπω..
Ελλάδα-Κολομβια
Μισή μισή
Τά μπερδεύεις φίλε. Πρῶτον εἶναι θέμα ΨΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΓΕΝΙΚΑ! Δεύτερον, κάποιοι διαλέγουν διάφορες ἐθνότητες γιατί ἔχουν βίτσιο νά πᾶνε μέ γυναῖκες ἀπ'ὅσο τό δυνατό περισσότερες χῶρες γίνεται. Κάποιοι ἀποφεύγουν κάποιες ἐθνότητες γιατί δέν τούς πᾶνε ἀπό ἄποψη νοοτροπίας, γιά τόν ἴδιο λόγο ποὺ ἀποφεύγουν κάποιους ἀνθρώπους στὴ δουλειά ἤ τὴν προσωπική τους ζωή γενικά. Ἔτσι δέν ἐπιλέγουμε φίλους σέ μεγάλο βαθμό; Ἀπό'κεῖ καί ἔπειτα κάνουν κουβέντα καί ἐπιτίθενται οἱ μυγιάγγιχτοι ποὺ δέν καταλαβαίνουν τί λέμε!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!
Ωραίος.Τά μπερδεύεις φίλε. Πρῶτον εἶναι θέμα ΨΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΓΕΝΙΚΑ! Δεύτερον, κάποιοι διαλέγουν διάφορες ἐθνότητες γιατί ἔχουν βίτσιο νά πᾶνε μέ γυναῖκες ἀπ'ὅσο τό δυνατό περισσότερες χῶρες γίνεται. Κάποιοι ἀποφεύγουν κάποιες ἐθνότητες γιατί δέν τούς πᾶνε ἀπό ἄποψη νοοτροπίας, γιά τόν ἴδιο λόγο ποὺ ἀποφεύγουν κάποιους ἀνθρώπους στὴ δουλειά ἤ τὴν προσωπική τους ζωή γενικά. Ἔτσι δέν ἐπιλέγουμε φίλους σέ μεγάλο βαθμό; Ἀπό'κεῖ καί ἔπειτα κάνουν κουβέντα καί ἐπιτίθενται οἱ μυγιάγγιχτοι ποὺ δέν καταλαβαίνουν τί λέμε!
Τά μπερδεύεις φίλε. Πρῶτον εἶναι θέμα ΨΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΓΕΝΙΚΑ! Δεύτερον, κάποιοι διαλέγουν διάφορες ἐθνότητες γιατί ἔχουν βίτσιο νά πᾶνε μέ γυναῖκες ἀπ'ὅσο τό δυνατό περισσότερες χῶρες γίνεται. Κάποιοι ἀποφεύγουν κάποιες ἐθνότητες γιατί δέν τούς πᾶνε ἀπό ἄποψη νοοτροπίας, γιά τόν ἴδιο λόγο ποὺ ἀποφεύγουν κάποιους ἀνθρώπους στὴ δουλειά ἤ τὴν προσωπική τους ζωή γενικά. Ἔτσι δέν ἐπιλέγουμε φίλους σέ μεγάλο βαθμό; Ἀπό'κεῖ καί ἔπειτα κάνουν κουβέντα καί ἐπιτίθενται οἱ μυγιάγγιχτοι ποὺ δέν καταλαβαίνουν τί λέμε!
Έκανες παράθεση σε κάτι που δεν έχω γράψει εγώ αλλά κάποιος άλλος φίλος.
Ὄντως καί προσπάθησα νά τό διαγράψω τό δικό σου, ἀλλά δέν τό κατάφερα.
Δεν πειράζει απλώς προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφέρεσαι σε ποστ που έχει γράψει άλλος φίλος και όχι εγώ.
Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα.
Τά μπερδεύεις φίλε. Πρῶτον εἶναι θέμα ΨΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΓΕΝΙΚΑ! Δεύτερον, κάποιοι διαλέγουν διάφορες ἐθνότητες γιατί ἔχουν βίτσιο νά πᾶνε μέ γυναῖκες ἀπ'ὅσο τό δυνατό περισσότερες χῶρες γίνεται. Κάποιοι ἀποφεύγουν κάποιες ἐθνότητες γιατί δέν τούς πᾶνε ἀπό ἄποψη νοοτροπίας, γιά τόν ἴδιο λόγο ποὺ ἀποφεύγουν κάποιους ἀνθρώπους στὴ δουλειά ἤ τὴν προσωπική τους ζωή γενικά. Ἔτσι δέν ἐπιλέγουμε φίλους σέ μεγάλο βαθμό; Ἀπό'κεῖ καί ἔπειτα κάνουν κουβέντα καί ἐπιτίθενται οἱ μυγιάγγιχτοι ποὺ δέν καταλαβαίνουν τί λέμε!Δεν μπερδευω τιποτα φιλε μου με ολο τον σεβασμο.. Επιλεγω ενα call girl για να κανω σεξ (οκ ισως καποιοι να επιλεγουν απλα για κουβεντα η οτιδηποτε αλλο, σεβαστο αν το κανουν αυτο).. Εγω θα κοιταξω αν περασα καλα μαζι της η οχι και μονο (και φανταζομαι ολοι οχι μονο εγω).. απο εκει και περα τα αλλα ειναι απλα γ για να γινεται κουβεντα
εχεις δικιο ενμερη στο θεμα οτι η κοπελα δεν ειναι απο εκει που λεει το γραφειο,αλλα επικεντρωθηκες στο οτι η κοπελα ειναι απο την αλβανια.Ωραίος.
Δυστυχώς οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν κατάλαβαν ή δεν θέλουν να καταλάβουν αυτό που είπα. Και πάλι δυστυχώς για εμάς τους πελάτες που πολλές φορές είμαστε αφελείς, πέφτουμε εύκολα μέσα στην ψεύτικη διαφήμιση και μετα βγαίνουμε και κατηγορούμε. Για να είμαι ξεκάθαρος πάλι ότι με την τειλορ ή όπως αλλιώς λέγεται απο την αργεντινη ή την αλβανια ή τα σκοπια ή το κοσιφοπεδιο, δεν έχω τίποτα προηγούμενα
Καποιοι εχουν ηλιθια κοληματα...Θα σου πω κατι παρα πολυ απλο διοτι ενα και ενα κανουν δυο, δηλαδη η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν οι γυναικες.. η σε ελκυει η δεν σε ελκει μια γυναικα.. Τελος.. τα αλλα ειναι απλα για να γυνεται κουβεντα..Τά μπερδεύεις φίλε. Πρῶτον εἶναι θέμα ΨΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΓΕΝΙΚΑ! Δεύτερον, κάποιοι διαλέγουν διάφορες ἐθνότητες γιατί ἔχουν βίτσιο νά πᾶνε μέ γυναῖκες ἀπ'ὅσο τό δυνατό περισσότερες χῶρες γίνεται. Κάποιοι ἀποφεύγουν κάποιες ἐθνότητες γιατί δέν τούς πᾶνε ἀπό ἄποψη νοοτροπίας, γιά τόν ἴδιο λόγο ποὺ ἀποφεύγουν κάποιους ἀνθρώπους στὴ δουλειά ἤ τὴν προσωπική τους ζωή γενικά. Ἔτσι δέν ἐπιλέγουμε φίλους σέ μεγάλο βαθμό; Ἀπό'κεῖ καί ἔπειτα κάνουν κουβέντα καί ἐπιτίθενται οἱ μυγιάγγιχτοι ποὺ δέν καταλαβαίνουν τί λέμε!
ΥΓ: ἐπανάληψη ὀρθή λόγω τεχνικοῦ θέματος νωρίτερα.
Καποιοι εχουν ηλιθια κοληματα...Θα σου πω κατι παρα πολυ απλο διοτι ενα και ενα κανουν δυο, δηλαδη η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν οι γυναικες.. η σε ελκυει η δεν σε ελκει μια γυναικα.. Τελος.. τα αλλα ειναι απλα για να γυνεται κουβεντα..
Το ξερω.. Θα σου κανω μια τελευταια ερωτηση.. Εσενα προσωπικα αν δεις γυναικα και σου αρεσει θα κοιταξεις εθνικοτητα?Καλά. Ἐντάξει. Δέ συνεννοούμαστε.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Καταλαβαίνω πως το λένε κάποιοι και δεν είναι ρατσιστικό. Εγώ δεν έχω κόλλημα με την εθνικότητα. Αν εσύ γουστάρεις να πας με κορεατισα π.χ. το έχεις απωθημένο και ένα γραφείο σου παρουσιάσει μια ταυλανδεζα σαν κορεατισα δεν είναι παραπλάνηση? Η ταυλανδεζα μπορεί να είναι αστέρι και να κάνεις απίστευτο σεξ μαζί της , δεν παύει όμως να είναι παραπλανητικό marketing απέναντι σου.Το ξερω.. Θα σου κανω μια τελευταια ερωτηση.. Εσενα προσωπικα αν δεις γυναικα και σου αρεσει θα κοιταξεις εθνικοτητα?
Επισης εχεις στερηση απο ελληνιδες στην κανονικη σου ζωη (εαν θες μονο ελληνιδες call girl) η εχεις αποθημενο απο ξενες (αν θες ξενες call girl)
Συγνωμη για αυτες τις ερωτησεις, απλα στις κανω για να καταλαβεις οτι η γυναικα η σου αρεσει η δεν σου αρεσει οταν την αντικριζεις (ασχετα απο την καταγωγη της).. Επισης αν καποιος εχει αποθυμενο π.χ. με τις ελληνιδες στην εξω του ζωη για τον Α η Β λογω σεβαστο , αλλα μην τα μπερδευουμαι και μην τα βαζουμαι ολα στο ιδιο σακουλι.. Γενικα η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν οι γυναικες. Τελος