Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Από Τετάρτη,το γράφωΠες μου ποτε θα δουλεψεις εσυ μωρη καυλα να κλεισω να ανεβω Αθηνα.
Από Τετάρτη,το γράφωΠες μου ποτε θα δουλεψεις εσυ μωρη καυλα να κλεισω να ανεβω Αθηνα.
Την ψάθινη. Έχει και παλούκι, χρησιμεύει και σαν σπασμένο καλάμι, αυτό που καβαλιέται και σπάει και τότε πέφτει το μεγάλο γέλιο.Hoover η τη κλασική τη ψαθινη ?
Σε ευχαριστω κουκλα μου αλλα την Αριανα θελω και καθε φορα που πηγα να κλεισω ραντεβου μαζι της εσπαγε ο διαολος τα ποδια του. Τωρα που εχει μπει στο τοπ της λιστας μου ομως δε την γλιτωνει.Από Τετάρτη,το γράφω
Απ τα ψηλά στα χαμηλά κ απ τα πολλά στα λίγα ένα πραμα .Την ψάθινη. Έχει και παλούκι, χρησιμεύει και σαν σπασμένο καλάμι, αυτό που καβαλιέται και σπάει και τότε πέφτει το μεγάλο γέλιο.
Φοβερή ταινία πάντως ο ματωμένος γάμος θα λεγα αριστούργημαΣε λίγο θα γυρίσουμε κ τον ματωμένο γάμο αφού άλλωστε Lannister sends their regards..
ειναι κοντη η ψαθινιΑπ τα ψηλά στα χαμηλά κ απ τα πολλά στα λίγα ένα πραμα .
Βαλερια συγχαρητήρια,Από Τετάρτη διαθέσιμη 18:45 μέχρι αργά μωράκια μου....
Αυτά αρέσουν και σε μέναΒαλερια συγχαρητήρια,
ηρθες διαβασμενη στο νημα,
αυτα μας αρεσουν
Οταν ταράζομαι δεν ξέρω τι γράφω να με συγχωρείτεΤράπουλα ή τρυπουλα? Γιατί και εγώ έχασα τα λόγια μου.
Ωραία μουνόχειλα έχεις πάντως!!!Από Τετάρτη διαθέσιμη 18:45 μέχρι αργά μωράκια μου....
Αριάνα; Εγγύηση @ariana.magicΣε ευχαριστω κουκλα μου αλλα την Αριανα θελω και καθε φορα που πηγα να κλεισω ραντεβου μαζι της εσπαγε ο διαολος τα ποδια του. Τωρα που εχει μπει στο τοπ της λιστας μου ομως δε την γλιτωνει.
Από Τετάρτη διαθέσιμη 18:45 μέχρι αργά μωράκια μου....
κι εγώ αυτό σκέφτηκα Αριάνα, ωραία κ ανοιχτή η (πίσω) τρυπούλα της....Αααααααααααυτο είναι
Ανοιχτή τράπουλα βλεπω κ τρελαίνομαι
Ναι αλλά προσφέρω άλλες πολλή καλές υπηρεσίεςκι εγώ αυτό σκέφτηκα Αριάνα, ωραία κ ανοιχτή η (πίσω) τρυπούλα της....
μέτα όμως μπήκα στην σελίδα της και είδα ότι δεν το προσφέρει παρότι φαίνεται τόσο δουλεμένη...
Κρίμας...!!!
Όπως ??? Μήπως κανεις γλειφωκολαδα ????Ναι αλλά προσφέρω άλλες πολλή καλές υπηρεσίες
Κράτα το ανοιχτό έρχομαιΑπό Τετάρτη διαθέσιμη 18:45 μέχρι αργά μωράκια μου....
Ρε μας καυλωσατε πρωί πρωίΠλήρης ενημέρωση σήμερα! Δεν έχετε παράπονο...❤
Ρε τι κωλαρα είναι αυτή!!!! Να τον γαμας και να τον ρίχνεις σφαλιάρεςΜε αγαπάνε και με χαϊδεύουν τα αγόρια μου ....