Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.242
Τον ονόμασα ,τον ονόμασα Σταματήστε το μπουλινγκ γιατί κοντεύει να κλάψει ο ΡουληςΟι δονητές εδώ πάνε μόνο με ονόματα αλλιώς θεωρούνται άκυροι τσεκ
Τον ονόμασα ,τον ονόμασα Σταματήστε το μπουλινγκ γιατί κοντεύει να κλάψει ο ΡουληςΟι δονητές εδώ πάνε μόνο με ονόματα αλλιώς θεωρούνται άκυροι τσεκ
Θα μου τον φέρεις την Πέμπτη να τον δοκιμάσω κ γώ;Τον ονόμασα ,τον ονόμασα Σταματήστε το μπουλινγκ γιατί κοντεύει να κλάψει ο Ρουλης
Τους αγαπούληδες μην τους πιάνεις στο στόμα σου, είναι οι καλύτεροι όταν δεν έχεις τι να κανείς και θες να περάσει η ώρα διαβάζονταςέλα ένας mod να καθαρίσει λίγο το νήμα, έλεος με το ξεκατίνιασμα, χειρότερα και από αγαπούληδες.
Ναι εννοείται....Ο Ρουλης είναι για όλες μαςΘα μου τον φέρεις την Πέμπτη να τον δοκιμάσω κ γώ;
Φίλη μου ήσουν αρρωστάκι του GoT;Σε λίγο θα γυρίσουμε κ τον ματωμένο γάμο αφού άλλωστε Lannister sends their regards..
αυτη η ειρωνεια σου ρε γαμωτο νεο κοριτσι, ειναι εξυπναδα νομιζειs ? σχολιαζειs τουs αγαπουληδεs που ειναι μαλακεs αρχιμαλακεs !!! Αλλα αλλο να το γραψει ο καθεναs εδω μεσα οπωs κ γω τωρα αλλο εσυ .....Τους αγαπούληδες μην τους πιάνεις στο στόμα σου, είναι οι καλύτεροι όταν δεν έχεις τι να κανείς και θες να περάσει η ώρα διαβάζοντας
Μάντεψε ποια μ άρεσε…Φίλη μου ήσουν αρρωστάκι του GoT;
Σε παρακαλώ παρά πολύ, για τι μας πέρασες; Έχουμε διαμορφώσει ένα πρόγραμμα εδώ μέσα! Δευτέρα είναι μέρα ποιημάτων, τσακωμών, λάμψη reunion, ποδοσφαίρου, ζωδίων.. και τις υπόλοιπες μέρες το ίδιο με ανάποδη σειρα! Κάναμε τόσο κόπο να το φτιάξουμε όλο αυτό, αν δεν σου αρέσει φύγεΈλα σκούπα λέμε...τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, εγώ τους λατρεύω τους αγαπουληδες.αυτη η ειρωνεια σου ρε γαμωτο νεο κοριτσι, ειναι εξυπναδα νομιζειs ? σχολιαζειs τουs αγαπουληδεs που ειναι μαλακεs αρχιμαλακεs !!! Αλλα αλλο να το γραψει ο καθεναs εδω μεσα οπωs κ γω τωρα αλλο εσυ .....
αμα σου κανουν αντιλογο τωρα οι αγαπουληδεs για τιs επιλογεs σου κτλ ... θα εχουν αδικο ?
ειρωνευεσαι , ασχημο πραγμαΣε παρακαλώ παρά πολύ, για τι μας πέρασες; Έχουμε διαμορφώσει ένα πρόγραμμα εδώ μέσα! Δευτέρα είναι μέρα ποιημάτων, τσακωμών, λάμψη reunion, ποδοσφαίρου, ζωδίων.. και τις υπόλοιπες μέρες το ίδιο με ανάποδη σειρα! Κάναμε τόσο κόπο να το φτιάξουμε όλο αυτό, αν δεν σου αρέσει φύγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, εγώ τους λατρεύω τους αγαπουληδες.
Ρε δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια . Έχουμε ένα πρόγραμμα εδώ μέσα κάθε μέρα το παρακολουθούν από 200 άτομα, έχουμε φτάσει 3 εκατομμύρια προβολές , τώρα θα τους απογοητεύσουμε επειδή σε έναν δεν αρέσει; Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας και να ξεκατινιαστούμε με την ησυχία μας. Εργαζόμενα κορίτσια είμαστε με συσσωρευμένο άγχος και πίεση κάπου πρέπει να βγει εεεεεεελεοςειρωνευεσαι , ασχημο πραγμα
Δεν θα μάθετε ποτέ.. αλλά αφού σας αρέσει να συνεχίσουμε .. απλά πρέπει να ορίσουμε μέρα για να έχουμε όλες χρόνο αλλιώς δεν έχει νόημαΤελικα τα ξεκατινιασματα εδω μεσα ειναι αληθινα η οχι? Το ξερω οτι δεν θα το μαθουμε ποτρ.. ρητορικη ειναι η ερωτηση...
Για να ειμαι ειλικρινης ειτε ολο αυτο το εργακι ειναι αληθινο ειτε ειναι ψευτικο εγω βρισκω ευχαριστη την αναγνωση των ξεκατινιασματων
Παρολα αυτα κακως διαδραματιζονται τα ξεκατινιασματα εδω μεσα διοτι απλα δεν εχουν νοημα ..
Τελος παντων .. πασο.... Ο καθενας ενεργει οπως αυτος κρινει
Θα πόνταρα ΜελισσάντραΜάντεψε ποια μ άρεσε…
Cersei Lannister
Γιατι να μην μας αρεσει αλλωστε?Δεν θα μάθετε ποτέ.. αλλά αφού σας αρέσει να συνεχίσουμε .. απλά πρέπει να ορίσουμε μέρα για να έχουμε όλες χρόνο αλλιώς δεν έχει νόημα
Ο Λένον ή ο Λένιν;Αχ αγαπγ μου το ξέρω.....για ένα καλύτερο αύριο και ένα χαμόγελο αγωνιζόμαστε όπως και ο λενον
0:30-0:44Τους αγαπούληδες μην τους πιάνεις στο στόμα σου, είναι οι καλύτεροι όταν δεν έχεις τι να κανείς και θες να περάσει η ώρα διαβάζοντας