Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Ε ναιΟκ , εκεί τα μαχαίρια χρειάζονται
Ε ναιΟκ , εκεί τα μαχαίρια χρειάζονται
Σπυ ζήτησα να μου κάνεις ποτέ διαφήμιση,?Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μου
You gonna need thatΜισό να παρω ποπ κορν....
Μια πουτσα εκεί ανάμεσα χρειάζεται..Πλήρης ενημέρωση σήμερα! Δεν έχετε παράπονο...❤
Indeed....σε περιμένω να αράξουμε καναπέ να δούμε το ματσάκι!You gonna need that
Είμαι έτοιμη…μμμ καναπεδατο μόνο ματσακι δεν θα δούμε για άλλο ματσακι μας βλέπωΜισό να παρω ποπ κορν
Indeed....σε περιμένω να αράξουμε καναπέ να δούμε το ματσάκι!
Καναπές το καλύτερο έπιπλο για γαμήσι στα τέσσερα!Είμαι έτοιμη…μμμ καναπεδατο μόνο ματσακι δεν θα δούμε για άλλο ματσακι μας βλέπω
Γ αυτό κ λέγεται επι του καναπεοςΚαναπές το καλύτερο έπιπλο για γαμήσι στα τέσσερα!
Κωλαράκι θα μπω όμως??Να προετοιμάσω τις κρεμούλες αν είναι...Γ αυτό κ λέγεται επι του καναπεος
Μου έχουν δώσει εντολή να μην ανεβάσω σκρινσοτ αλλιώς θα σου έλεγα εγώ τι σου έκανα και τι όχι.. όλα καλά μωράκιΣπυ ζήτησα να μου κάνεις ποτέ διαφήμιση,?
Πότε ακριβώς μου έκανες
Δυσφήμιση ναι διαφήμιση Όχι.
Σταματα ναλ ες ψέματα γιατί όλα.εχουν τα όρια τους αν και για σένα είναι άγνωστη λέξη....
Έχει δόνηση και ρουφάει την κλειτορίδα.....τι ειναι αυτο και πως χρησιμοποιειτε? σαν κωλοτρυπιδα ειναι.
Ναι καλησπέρα σας κυρία μου, για να γίνει αποδοχή του φίλου σας στο νήμα πρέπει να τον ονομάσετε. Ο δικός μου είναι ο Τάκης, ο δικός σας;Έχει δόνηση και ρουφάει την κλειτορίδα.....
Γιολαντα (μ)ΠΑΟΚ είσαι;;;Μωρο μου εμείς τα έχουμε πει δεν θα σου πω πότε τίποτα για τον ΠΑΟΚ...
Οι δονητές εδώ πάνε μόνο με ονόματα αλλιώς θεωρούνται άκυροι τσεκΝαι καλησπέρα σας κυρία μου, για να γίνει αποδοχή του φίλου σας στο νήμα πρέπει να τον ονομάσετε. Ο δικός μου είναι ο Τάκης, ο δικός σας;
Πόσα βατ είναι το εργαλείο;Έχω καί εγώ τον μικρο μου φίλο Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν συγκρίνεται ούτε με τον Τάκη της @Sandra Magic , ούτε φυσικά με την ίδια...
Ο Τάκης κάνει και καφέ φραπέ ατέλειωτη ευχαρίστησηΈλα ρε θα σε πάρω εγώ μετά, ναι ναι πνίγομαι στη δουλειά, φιλιά
μισόΝα προσθέσω στα μάρκετινγκ όπλα και τους στημένους τσακωμούς!
Χαχαχα Ωραία θα τον βγάλω Ρουλη, γιατί φαίνεται να είναι αθώο όνομα ,σαν εκείνον, φαίνεται, αλλά δεν είναι. Και μου αρέσει όταν φαίνεται κάτι αθώο.. αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ..Ναι καλησπέρα σας κυρία μου, για να γίνει αποδοχή του φίλου σας στο νήμα πρέπει να τον ονομάσετε. Ο δικός μου είναι ο Τάκης, ο δικός σας;
Σε λίγο θα γυρίσουμε κ τον ματωμένο γάμο αφού άλλωστε Lannister sends their regards..μισό
λεπτό ρε κορίτσια να γίνουν τα
ποπκορν..