geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.857
- Πόντοι
- 34.478
μπαμπας σαςΕ όχι κ μπαμπάς μας ο Γαύρος Β...
10 χρονια μετα σας γεννησε
μπαμπας σαςΕ όχι κ μπαμπάς μας ο Γαύρος Β...
Μάθε μπαλίτσα ρεμπαμπας σας
10 χρονια μετα σας γεννησε
Εντάξει σε άλλο μήκοςΣε αυτο το νημα αμα εκανες μαλακια και δε μπηκες 1-2 μερες το χασες το παιχνιδι πρεπει να διαβασεις 50 σελιδες μετα για να βγαλεις ακρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τακης απο το δονητακης
Το παντεσπάνι παιδί μου. Το παντεσπάνι...Βγάζω το ψωμί μού...
Γεια σου ρε Καντηλανάφτη! Τάκης είναι ο δονητακης όπως σου πρόλαβαν οι φίλοι και φίλες μου πιο πάνω Καινούργιος στο γκρουπΕντάξει σε άλλο μήκος
Θέλω και εγώ πες του....Με αγαπάνε και με χαϊδεύουν τα αγόρια μου ....
Κ αυτός μας θέλει μαζί...Θέλω και εγώ πες του....
@Spiros_73 εσύ είσαι???Θέλω και εγώ πες του....
Κανόνισε ρε φίλη...Κ αυτός μας θέλει μαζί...
Έχει και δυνατό χέρι.....
Οχι αλλα μπορω να το κανονισω!
Μην αργείτε όμως....
Βρε καλώς την...Γεια σου ρε Καντηλανάφτη! Τάκης είναι ο δονητακης όπως σου πρόλαβαν οι φίλοι και φίλες μου πιο πάνω Καινούργιος στο γκρουπ
Αν θέλεις βοηθάω και εγώ...να βαράς με τα δύο χέρια..αντέχει αρκετάΟχι αλλα μπορω να το κανονισω!
Μαζι σου παω παντου!!!Αν θέλεις βοηθάω και εγώ...να βαράς με τα δύο χέρια..αντέχει αρκετά
Κύριος όπως πάντα ..και το τοίχο και στα μυνήματα ❤ φιλιά πολλά...πάω Γιολάντα, έχω αργήσει 3 λεπτά ολόκληρα....Μαζι σου παω παντου!!!
Αρα της κανεις διαφημιση και αν στραβωσει κατι στο μελλον (οπως με την Γιολαντα) θα της την πεις κ απο πανω.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ … Όχι τον δονητή τον λένε Τάκη. Η Βαλέρια είναι καινούργια στο γραφείο που έχουμε παιξει εκτός δουλειάς 2-3 φορές, αλλά φωτογραφίες δεν βγάλαμε.. δέν είχαμε το μυαλό μας εκεί
Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μουΑρα της κανεις διαφημιση και αν στραβωσει κατι στο μελλον (οπως με την Γιολαντα) θα της την πεις κ απο πανω.....
Ωχ , βγαίνουν τα μαχαίρια...εγώ βάζω κράνος να είμαι σίγουρος...Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μου
Χαχαχαχα όχι μην αγχώνεσαι έχω να πάω σε επαγγελματικό δείπνο σε μισή ώραΩχ , βγαίνουν τα μαχαίρια...εγώ βάζω κράνος να είμαι σίγουρος...
Οκ , εκεί τα μαχαίρια χρειάζονταιΧαχαχαχα όχι μην αγχώνεσαι έχω να πάω σε επαγγελματικό δείπνο σε μισή ώρα