Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Αν θέλεις βοηθάω και εγώ...να βαράς με τα δύο χέρια..αντέχει αρκετάΟχι αλλα μπορω να το κανονισω!
Αν θέλεις βοηθάω και εγώ...να βαράς με τα δύο χέρια..αντέχει αρκετάΟχι αλλα μπορω να το κανονισω!
Μαζι σου παω παντου!!!Αν θέλεις βοηθάω και εγώ...να βαράς με τα δύο χέρια..αντέχει αρκετά
Κύριος όπως πάντα ..και το τοίχο και στα μυνήματα ❤ φιλιά πολλά...πάω Γιολάντα, έχω αργήσει 3 λεπτά ολόκληρα....Μαζι σου παω παντου!!!
Αρα της κανεις διαφημιση και αν στραβωσει κατι στο μελλον (οπως με την Γιολαντα) θα της την πεις κ απο πανω.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ … Όχι τον δονητή τον λένε Τάκη. Η Βαλέρια είναι καινούργια στο γραφείο που έχουμε παιξει εκτός δουλειάς 2-3 φορές, αλλά φωτογραφίες δεν βγάλαμε.. δέν είχαμε το μυαλό μας εκεί
Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μουΑρα της κανεις διαφημιση και αν στραβωσει κατι στο μελλον (οπως με την Γιολαντα) θα της την πεις κ απο πανω.....
Ωχ , βγαίνουν τα μαχαίρια...εγώ βάζω κράνος να είμαι σίγουρος...Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μου
Χαχαχαχα όχι μην αγχώνεσαι έχω να πάω σε επαγγελματικό δείπνο σε μισή ώραΩχ , βγαίνουν τα μαχαίρια...εγώ βάζω κράνος να είμαι σίγουρος...
Οκ , εκεί τα μαχαίρια χρειάζονταιΧαχαχαχα όχι μην αγχώνεσαι έχω να πάω σε επαγγελματικό δείπνο σε μισή ώρα
Ε ναιΟκ , εκεί τα μαχαίρια χρειάζονται
Σπυ ζήτησα να μου κάνεις ποτέ διαφήμιση,?Χαχαχα όχι όχι .. αυτή δεν μου το ζήτησε , μόνη μου το κάνω γιατί είναι από τα πιο καλά κορίτσια που ξέρω Το πήρα το μάθημα μου
You gonna need thatΜισό να παρω ποπ κορν....
Μια πουτσα εκεί ανάμεσα χρειάζεται..Πλήρης ενημέρωση σήμερα! Δεν έχετε παράπονο...❤
Indeed....σε περιμένω να αράξουμε καναπέ να δούμε το ματσάκι!You gonna need that
Είμαι έτοιμη…μμμ καναπεδατο μόνο ματσακι δεν θα δούμε για άλλο ματσακι μας βλέπωΜισό να παρω ποπ κορν
Indeed....σε περιμένω να αράξουμε καναπέ να δούμε το ματσάκι!
Καναπές το καλύτερο έπιπλο για γαμήσι στα τέσσερα!Είμαι έτοιμη…μμμ καναπεδατο μόνο ματσακι δεν θα δούμε για άλλο ματσακι μας βλέπω
Γ αυτό κ λέγεται επι του καναπεοςΚαναπές το καλύτερο έπιπλο για γαμήσι στα τέσσερα!
Κωλαράκι θα μπω όμως??Να προετοιμάσω τις κρεμούλες αν είναι...Γ αυτό κ λέγεται επι του καναπεος
Μου έχουν δώσει εντολή να μην ανεβάσω σκρινσοτ αλλιώς θα σου έλεγα εγώ τι σου έκανα και τι όχι.. όλα καλά μωράκιΣπυ ζήτησα να μου κάνεις ποτέ διαφήμιση,?
Πότε ακριβώς μου έκανες
Δυσφήμιση ναι διαφήμιση Όχι.
Σταματα ναλ ες ψέματα γιατί όλα.εχουν τα όρια τους αν και για σένα είναι άγνωστη λέξη....