Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Κι αυτό μετράει
Κι αυτό μετράει
Ναι ρε γαυρόσκυλο, αλλά ο αρχηγός μας, στον γάμο του, όταν τον πάτησε η γυναίκα του στο "η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα", δεν έπεσε κάτω να ζητήσει πέναλτι...3 οσα και τα πρωταθληματα του παοκ ε @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... ;
για τον ιβιτς λες;Ναι ρε γαυρόσκυλο, αλλά ο αρχηγός μας, στον γάμο του, όταν τον πάτησε η γυναίκα του στο "η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα", δεν έπεσε κάτω να ζητήσει πέναλτι...
Οι οποίες είναι και αυτές από παλιά, όπως η βανεσσα;Θα ανέβουν κι άλλες κοπέλες σύντομα
Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή, Τζόρτζεβιτς, όλοι τα ίδια σκατά ήταν.για τον ιβιτς λες;
σορρυ κιλαςΑχ ωραίες εποχές όταν ερχόμουν στα ραντεβού και φορούσα στέμμα γιατί με λέγανε «η πριγκίπισσα της πίπας» .. μετά έγινα πιο όμορφη πάντως αλλά το στέμμα έσπασε
εμεις εχουμε 3 και ολυμπιακος 20Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή, Τζόρτζεβιτς, όλοι τα ίδια σκατά ήταν.
Ο πλάκωσε την Πετρουλάκη...
Παιδια μια είναι η ομάδα...εμεις εχουμε 3 και ολυμπιακος 20
ρε την προπαγανδα σας αλλου
τριτη ομαδα της θεσσαλονικης
για να μην βαλω και τον Μακεδονικο και των Μεγα Αλεξανδρο Καμινικιων απο επανω σας
πες καμια μαλακια τωρα να σε χωρισω επιτοπουΠαιδια μια είναι η ομάδα...
Δεν λέω τότε...πες καμια μαλακια τωρα να σε χωρισω επιτοπου
με εμενα θα τραγουδας το
ολυμπι
ολυμπι
ολυμπιακε
Πρόσεξε τι θα πεις...Παιδια μια είναι η ομάδα...
Που είσαι μωρηηηη @Sofia_MagicΠου είσαι @Sofia_Magic ?.
Μωρο μου εμείς τα έχουμε πει δεν θα σου πω πότε τίποτα για τον ΠΑΟΚ...Πρόσεξε τι θα πεις...
Χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαΠου είσαι μωρηηηη @Sofia_Magic
βλεπεις ειμαι δημοκρατηςΔεν λέω τότε...
Χαίρομαι που με παρακολουθείς όταν μιλάω.Μωρο μου εμείς τα έχουμε πει δεν θα σου πω πότε τίποτα για τον ΠΑΟΚ...
Βγάζω το ψωμί μού...Που είσαι @Sofia_Magic ?.
Αστα φίλη και εγώ..... σε μια ώρα πάλι μαζίΒγάζω το ψωμί μού...