Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Χαχαχαχαχαχα για πες. Ξέρουμε κανέναν πού λέει?Το φλυτζάνι να πείτε μετά.
Χαχαχαχαχαχα για πες. Ξέρουμε κανέναν πού λέει?Το φλυτζάνι να πείτε μετά.
καφε οχιΧαχαχαχαχαχα για πες. Ξέρουμε κανέναν πού λέει?
Ενδιαφέρομαι....καφε οχι
χαρτια αν θες
εισαι σε ενδιαφερουσα φαση δηλαδη ε;Ενδιαφέρομαι....
Ας βρεθούμε κάποια στιγμή και σου λέω φλυτζάνι και διαβάζω και τη μοίρα σου. Και όχι από παλάμη και μαλακίες , από άλλα σημεία ποιο έγκυρα.Χαχαχαχαχαχα για πες. Ξέρουμε κανέναν πού λέει?
Τι ψάχνετε ρε κορίτσια?Έχει καμιά κατσαρίδα στη γωνία και έχετε πέσει και οι δυο στα τέσσερα?Συμβαίνει τώρα.... @Sofia_Magic
ωραία νύχια εεεεε...?!?!Να πούμε και ένα καλή συνέχεια σε όλους...πάω να γλείφω @Γιολάντα Magic ....θα σα κρατάμε ενήμερους..
Κακά κοριτσιαΣυμβαίνει τώρα.... @Sofia_Magic
Να στο πω το μέλλον σου, και τσάμπαΧαχαχαχαχαχα για πες. Ξέρουμε κανέναν πού λέει?
ετοιμοπολεμεςΣυμβαίνει τώρα.... @Sofia_Magic
αυτο ειναι πολυ καλο και για τον αυχενα να ξερειςΈλα ρε θα σε πάρω εγώ μετά, ναι ναι πνίγομαι στη δουλειά, φιλιά
Αφού υπάρχει το 3 είμαι χαρούμενη...ευχαριστούμε...Να στο πω το μέλλον σου, και τσάμπα
Μεγάλη πόρτα θα διαβείς (Bill, Prive, GLS, Salem), πολλά λεφτά θα πάρεις, πάνω σε τρία.
3 ώρες, 3 μέρες, 3 μήνες, 3 τέρμινα, το τρίτο το μακρύτερο.... θα δείξει
Αφού το σήκωσες πάλι καλά κιόλαςΈλα ρε θα σε πάρω εγώ μετά, ναι ναι πνίγομαι στη δουλειά, φιλιά
Για αυτό το αγόρασα εξαρχής αλλά άλλαξα γνώμηαυτο ειναι πολυ καλο και για τον αυχενα να ξερεις
Χαρά μου να σας εξυπηρετώ, αγαπητή μου.Αφού υπάρχει το 3 είμαι χαρούμενη...ευχαριστούμε...
Ήταν επείγον …Αφού το σήκωσες πάλι καλά κιόλας
Ναι φαίνεταιΉταν επείγον …
Τα τέλεια ποδαράκια κ τα τέλεια νύχια...πριγκίπισσα!!Έλα ρε θα σε πάρω εγώ μετά, ναι ναι πνίγομαι στη δουλειά, φιλιά
Καλοπερναει βλεπω ο τακης!! τη ζωη του να καναμεΈλα ρε θα σε πάρω εγώ μετά, ναι ναι πνίγομαι στη δουλειά, φιλιά