geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.857
- Πόντοι
- 34.478
αμα υποσχεσε μονο καφε ελαΜόνο καφέ...άντε και ένα κουλούρι να το βουτήξω στο ζεστό καφέ...
οχι κατι παραπανω
αλλα σερβιρω κρυους γκαϊφεδες
αμα υποσχεσε μονο καφε ελαΜόνο καφέ...άντε και ένα κουλούρι να το βουτήξω στο ζεστό καφέ...
Τελικά σαν να μαυρισεςΚαλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω
Παγωμένο νερό...ζεστός καφές μόνο!αμα υποσχεσε μονο καφε ελα
οχι κατι παραπανω
αλλα σερβιρω κρυους γκαϊφεδες
καλα θα φτιαξω ελληνικοΠαγωμένο νερό...ζεστός καφές μόνο!
Αμ μπράβο ❤καλα θα φτιαξω ελληνικο
οοο βυζους jesus χαχαΝα πούμε και ένα καλή συνέχεια σε όλους...πάω να γλείφω @Γιολάντα Magic ....θα σα κρατάμε ενήμερους..❤
Τι λες ρε φίλε? Πώς σου φέρθηκε έτσι???εγω εχω να κανω επώνυμη καταγγελια
ΥΠΕΣΘΗΝ ΒΙΑΣΜΟ απο
την @Γιολάντα Magic
ηδη εχει παει η καταγγελια μου στους me too
δειτε και μονοι σας ουτε μπλουζα δεν προλαβα να βγαλω
Αναμένουμε...Να πούμε και ένα καλή συνέχεια σε όλους...πάω να γλείφω @Γιολάντα Magic ....θα σα κρατάμε ενήμερους..❤
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας . Θα τραγουδάμε το Bella ciao ή ciao Bella για σένα...Το εργατικό προλεταριατο σας χαιρετά πάει να εργαστεί....τα λέμε σε λίγο
Μ=?η Αρετή είναι η Μ.?
Σκυλάκι είναιΔείξε μας και το γατάκι σου! Αυτό που αράζει πίσω εννοώ
Βρε καλως την βαλεριαΣκυλάκι είναι
Γεια σας Βαλερια,τι ρατσα ειναι? μου επιτρεπετε να το χαιδεψω?Σκυλάκι είναι
Γεια σας Σαντρα,πολυ ωραια φωτογραφια ανεβασατε,παντα με ποδι γυμνο και περιποιημενο...γιατι η Σαντρα ξερει!Καλημέρα αγαπούλες μου Γύρισα !! Έχω να κάνω κάποιες ακόμα δουλίτσες και μες τη βδομάδα δηλώνω διαθέσιμη, και θα ήθελα να σας γνωρίσω και από κοντά την φίλη μου @Βαλέρια magic Θα περάσουμε καταπληκτικά, ανυπομονώ να σας δω
Ε βαφτισε τον ντεΈχω καί εγώ τον μικρο μου φίλο Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν συγκρίνεται ούτε με τον Τάκη της @Sandra Magic , ούτε φυσικά με την ίδια...
Πάντα ξέρει η ΣαντραΓεια σας Σαντρα,πολυ ωραια φωτογραφια ανεβασατε,παντα με ποδι γυμνο και περιποιημενο...γιατι η Σαντρα ξερει!