Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Έχω και κάποια πουκάμισα για σίδερο. Να τα φέρω? Και θα βοηθήσω και στη γενική που κάνεις. Θα γλείψω τα πάντα...Και εκεί που εχω ξεκινήσει γενική καθαριοτητα ...είπα να ανεβάσω κ ένα βίντεο στα αγόρια.....
Έρχεται το εγκεφαλικό!!Και εκεί που εχω ξεκινήσει γενική καθαριοτητα ...είπα να ανεβάσω κ ένα βίντεο στα αγόρια.....
Τι καθαριζες????ούτε σκούπα βλέπω ούτε βετεξ....Και εκεί που εχω ξεκινήσει γενική καθαριοτητα ...είπα να ανεβάσω κ ένα βίντεο στα αγόρια.....
Οι υπηρεσίες μου δςν λένε για σίδερο αλλά άμα γουστάρεις σιδέρωνω και μετά πιπα...Έχω και κάποια πουκάμισα για σίδερο. Να τα φέρω? Και θα βοηθήσω και στη γενική που κάνεις. Θα γλείψω τα πάντα...
Οκ με έπεισες. Ας αφήσουμε το σιδέρωμα.Οι υπηρεσίες μου δςν λένε για σίδερο αλλά άμα γουστάρεις σιδέρωνω και μετά πιπα...
Κουκλάρα για τέτοια έχουμε της γυναίκες μας σίδερα και σαν δουλειά κάνουν και μια πίπα για να μην γκρινιάζουμε....από σένα άλλες πίπες θέλουμεΟι υπηρεσίες μου δςν λένε για σίδερο αλλά άμα γουστάρεις σιδέρωνω και μετά πιπα...
Γι'αυτό δεν μού έχεις πει ακόμα Καλημέρα? Κάνει γενική το κορίτσι μού?Και εκεί που εχω ξεκινήσει γενική καθαριοτητα ...είπα να ανεβάσω κ ένα βίντεο στα αγόρια.....
Ακριβώς μια ώρα...Πόσο με ξέρεις...Πες πρώτα καλημερα σε μένα....στη Σοφία σε καμία ώρα που θα σηκωθεί.....
Ναι κουκλάρα μου κάνει δουλειές το κορίτσι σου , μην την ενοχλείς. Συνέχισε Γιολάντα το βίντεο. ...τις δουλειές ήθελα να πω...Γι'αυτό δεν μού έχεις πει ακόμα Καλημέρα? Κάνει γενική το κορίτσι μού?
Θέλω να δείξω στον @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... ότι κάνω και άλλα πράγματα καλά.....Γι'αυτό δεν μού έχεις πει ακόμα Καλημέρα? Κάνει γενική το κορίτσι μού?
Έχει τελειώσει τώρα...Ότι έκανε έκανε! Τώρα θα μιλάει μαζί μουΝαι κουκλάρα μου κάνει δουλειές το κορίτσι σου , μην την ενοχλείς. Συνέχισε Γιολάντα το βίντεο. ...τις δουλειές ήθελα να πω...
Εδώ πάω πάσο.Έχει τελειώσει τώρα...Ότι έκανε έκανε! Τώρα θα μιλάει μαζί μου
5 λεπτά δουλειές και πολλά είναι...Έχει τελειώσει τώρα...Ότι έκανε έκανε! Τώρα θα μιλάει μαζί μου
Α γι'αυτό η απότομη αλλαγή...έκανες σχέση ε?Θέλω να δείξω στον @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... ότι κάνω και άλλα πράγματα καλά.....
Διότι δεν στο είπα αλλά έχουμε σχέση πλέον από σήμερα...
Λυπάμαι καλή μου, αλλά στους δυο τρίτος δεν χωρεί…Έχει τελειώσει τώρα...Ότι έκανε έκανε! Τώρα θα μιλάει μαζί μου
Δεν είμαστε Γι αυτά....Δεν...5 λεπτά δουλειές και πολλά είναι...
Τώρα τι έχει το προγραμμα;;;;5 λεπτά δουλειές και πολλά είναι...
Σε εμάς ποτέ θα κάνει γενικήΓι'αυτό δεν μού έχεις πει ακόμα Καλημέρα? Κάνει γενική το κορίτσι μού?
Μια χαρά χωράει...είδες πως μπήκες εσύ...Λυπάμαι καλή μου, αλλά στους δυο τρίτος δεν χωρεί…