Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 446
Για τι είσαι;;;;;;Τώρα τι έχει το προγραμμα;;;;
Για τι είσαι;;;;;;Τώρα τι έχει το προγραμμα;;;;
Τώρα....θα πάρω @Sofia_Magic να μιλήσουμε...Τώρα τι έχει το προγραμμα;;;;
ΚουτσομπολεεεεεςΤώρα....θα πάρω @Sofia_Magic να μιλήσουμε...
Θα πάρω τη φίλη μου να δω τι κάνει.....αυτό είναι κουτσομπολιό αγαπητέ?Κουτσομπολεεεεες
Ασ πούμε φίλες πού κάνουν σεξ.... κάντο εικόνα...Κουτσομπολεεεεες
Οι σχισμές τις ηδονηςΜε το μωρό μου @Sofia_Magic
Θες να νας κάψεις τον εγκέφαλο μεσημεριατικαΑσ πούμε φίλες πού κάνουν σεξ.... κάντο εικόνα...
Χαριτολογώντας βρε κουκλαΘα πάρω τη φίλη μου να δω τι κάνει.....αυτό είναι κουτσομπολιό αγαπητέ?
Όχι μωρό μου...εδώ είμαστε να καυλωνουμε παρέα.....Θες να νας κάψεις τον εγκέφαλο μεσημεριατικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαριτολογώντας βρε κουκλα
Το έχεις καταφέρειΌχι μωρό μου...εδώ είμαστε να καυλωνουμε παρέα.....
Σορρυ καλή μου, αλλά διπλό, πίνω μόνο το μπέρμπον ….Μια χαρά χωράει...είδες πως μπήκες εσύ...
Don't worry baby...θα βρούμε άλλον να μας κάνει παρέα...Σορρυ καλή μου, αλλά διπλό, πίνω μόνο το μπέρμπον ….
Θέλεις λίγο να μας την πεις εσύ αλλά θα σε φωτίσω! Εγώ ποτέ Σαββατοκύριακο...Σήμερα μάλλον ούτε Γιολάντα...Δουλεύετε καθόλου ...όλο στο μπου είστε ....πως γίνεται????χαχα
Απορία έχω ????τι να στην μπω .....να μπω θέλωΘέλεις λίγο να μας την πεις εσύ αλλά θα σε φωτίσω! Εγώ ποτέ Σαββατοκύριακο...Σήμερα μάλλον ούτε Γιολάντα...
Μπες μη το σκέφτεσαι....Απορία έχω ????τι να στην μπω .....να μπω θέλω
Ούτως ή άλλως δεν ξεκινάνε νωρίς τα κορίτσια. Δυστυχώς.Δουλεύετε καθόλου ...όλο στο μπου είστε ....πως γίνεται????χαχα
Ναι κάνουν γενικήΟύτως ή άλλως δεν ξεκινάνε νωρίς τα κορίτσια. Δυστυχώς.
Ότι και να κάνουν, εφόσον δεν κάνουν αυτό που θέλουμε οι πρωινοι τύποι τι να το κάνειςΝαι κάνουν γενική
Εχψ ξαναπεί μωρο μ...εάν θέλει κάποιος.νωρις μπορεί να με ενημερώσει από προηγούμενη μέρα και.μπορω να εξυπηρετήσω.....Ότι και να κάνουν, εφόσον δεν κάνουν αυτό που θέλουμε οι πρωινοι τύποι τι να το κάνεις
Έχουμε μονογαμικη σχέση με το μωρό μου ....θα τον γνωρίσεις και θα καταλάβεις ❤ @Sofia_MagicΣορρυ καλή μου, αλλά διπλό, πίνω μόνο το μπέρμπον ….