Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Όχι, για αυτο, μπορεί να λυσσαω κάποιες φορές... πειράζει;... Είμαι ακίνδυνη όμως
Όχι, για αυτο, μπορεί να λυσσαω κάποιες φορές... πειράζει;... Είμαι ακίνδυνη όμως
Από ένα σημείο και μετά πρέπει να ξέρεις πότε έρχεται η ώρα να απομακρυνθείς από κάποιον. Διαφορετικά κάνεις ζημιά κυρίως στον εαυτό σου. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ότι πονάει το κόβεις.Γιατί τόσο μίσος ... πες μια καλή κουβέντα ...
Πωπωπω...και ποιος αντέχει να μην χύσει εάν σε δει έτσιΑυτό το γύρισμα λέω , Ρόδο ειναι
η μια εφυγε,εχουν μεινει κατι λιγες. πιασε με τον @roughfucker και ξεκινηστε τα δικα σας,να μεινουμε 3 και ο πουτσος εδω μεσα.Καλημέρα σε ολους, πινω ενα καφεδακι και ειμαι ετοιμος για το show για σημερα , στο περιβοητο νημα του magic
Καλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαιΚαλημέρα σε ολους, πινω ενα καφεδακι και ειμαι ετοιμος για το show για σημερα , στο περιβοητο νημα του magic
Αν εφυγε μια ας εφυγε η ξενερωτη, οι υπολοιπες μια χαρα κοπελες ειναιη μια εφυγε,εχουν μεινει κατι λιγες. πιασε με τον @roughfucker και ξεκινηστε τα δικα σας,να μεινουμε 3 και ο πουτσος εδω μεσα.
Ελα ενταξει, περιμενωΚαλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαι
Δεν ξερω αν ειναι εκεινη ξενερωτη και οι υπολοιπες καλυτερες,το σιγουρο ειναι οτι εχεις δικιο για την καλημερα.Αν εφυγε μια ας εφυγε η ξενερωτη, οι υπολοιπες μια χαρα κοπελες ειναι
Και πες και μια καλημερα τζαμπα ειναι
Καλημέρα @Γιολάντα Magic !!! Δώσε καμία ωραία photo για την καλημέρα μας....Καλημερα μισό.παραγγελνω καφέ να ανοίξει το.ματι κ έρχομαι
Θα ερθει ο καιρος που φωτο θα ζητατε βιντεο θα στελνουνΜε το μωρό μου @Sofia_Magic
Άκυρος ο καφές...ξύπνησα ήδη!Με το μωρό μου @Sofia_Magic
Καλημερα κοριτσαρες!!Με το μωρό μου @Sofia_Magic
Πες πρώτα καλημερα σε μένα....στη Σοφία σε καμία ώρα που θα σηκωθεί.....Καλημερα κοριτσαρες!!
Καλημερα ομορφια μου!οταν ξυπνησει να της φτιαξεις πρωινοΠες πρώτα καλημερα σε μένα....στη Σοφία σε καμία ώρα που θα σηκωθεί.....
ΕννοείταιΚαλημερα ομορφια μου!οταν ξυπνησει να της φτιαξεις πρωινο